Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Moara de vant si crucea(Suedia -Polonia 2011)Drama ist.
1.117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pisici
502 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vreme buna
282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Blrgul gratios
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jocul condimentat
832 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Partial inorat
268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
05:49
  Fat Frumos din lacrima / desene animate
2.167 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fetitele Powerpuff | Dreptatea strazii
888 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu mi-e frica de Bau Bau - CanteceGradinita.ro
719 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sa-l cunoastem pe Darwin | Uimitoarea lume a lui Gumball
1.149 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

NICHOLAS NICKLEBY

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.02.2022  Adauga la favorite 736 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Un prolog ii prezinta pe Nickleby, nobilii de la tara care se bucura de o viata confortabila in zona rurala din Devon pana cand tatal moare si isi lasa familia fara nicio sursa de venit. Nicholas, in varsta de nouasprezece ani, mama lui si sora sa mai mica, Kate, se aventureaza la Londra pentru a cauta ajutor de la unchiul lor bogat si rece, Ralph, un investitor care aranjeaza ca Nicholas sa fie angajat ca tutor la Dotheboys Hall din Yorkshire . si o gaseste pe Kate sa lucreze ca croitoreasa.

Nicholas este ingrozit sa descopere ca angajatorii sai, sadicii domnul si doamna Squeers, isi conduc internatul ca pe o inchisoare si isi abuzeaza fizic, verbal si emotional tinerii acuzati in mod regulat. In cele din urma, se razvrateste si scapa, luand cu el pe tanarul servitor schilod Smike. In timp ce calatoresc la Londra, se pot intalni cu o trupa de teatru detinuta si administrata de domnul si doamna Crummles. I-au distribuit intr-o productie de Romeo si Julieta , dar in ciuda primei nopti de succes si a invitatiei cuplului de a ramane, Nicholas este hotarat sa-si continue calatoria catre Londra dupa ce a aflat ca Kate are probleme.

Nicholas descopera ca sora lui a fost supusa hartuirii sexuale umilitoare din partea desfranului Sir Mulberry Hawk, un client al unchiului lor, care l-a incurajat pe barbat sa-si seduca nepoata in speranta ca aceasta va ceda si, astfel, va cimenta relatia de afaceri a lui Hawk cu el. Nicholas se confrunta cu Sir Mulberry si unchiul sau, renuntand la acesta din urma.

Nicholas se reintalneste cu familia sa, care il primeste pe Smike ca pe unul dintre ei si isi gaseste un loc de munca in clerici la amabilii frati Cheeryble, care ii ofera mai mult decat dublu salariul anterior. In timp ce este astfel angajat, Nicholas o face cunostinta pe Madeline Bray, o artista care se intretine financiar atat pe ea, cat si pe tatal ei tiranic, in timp ce tatal ei si-a pariat averea si a regretatei sale sotii.

Hotararea lui Nicholas de a apara onoarea surorii sale il determina pe unchiul sau sa jure ca il va distruge pe tanar. Urmeaza o serie de aventuri in care onestul Nicholas reuseste sa supravietuiasca planurilor unchiului sau rau, inclusiv o incercare de a-l returna pe Smike la Squeers rapindu-l si un efort de a avorta relatia din ce in ce mai mare a lui Nicholas cu Madeline, promitandu-i tatalui ei ca o va face. scuza-i datoriile daca fata se casatoreste cu Hawk. Desenele lui Ralph despre Madeline sunt zadarnicite cand tatal ei moare pe neasteptate. Din pacate, Smike se imbolnaveste si in curand moare. La scurt timp dupa, iese la suprafata un secret sinistru pe care Ralph l-a pastrat de ani de zile si se dezvaluie ca Smike era fiul lui Ralph, pe care il credea mort. Dandu-si seama ca fiul sau a murit cel mai bun prieten al celui mai urat dusman al sau, Ralph se spanzura. Kate se casatoreste cu fratii Cheeryble


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.