Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fericire(Turcia 2007) Drama 108 min
1.683 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un copil numit Isus (Italia 1987) Drama,Istoric 180 min
2.061 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bariere rupte (SUA 2008) Western,Drama
2.625 vizite - 0 comentarii
adaugat de mica
 
  Alberto Sordi - Detenuto in attesa (Italia 1971) 98 min
1.727 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Furia lui Ahile (Italia 1962)Drama 188 min
1.967 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Figurantii (Romania 1987) Drama
2.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Francesca (Romania 2009) Drama
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Dupa ploaie (Japonia 1999) Drama
10.417 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Lupoaica (Italia 1953) Drama / 101 minute
1.687 vizite - 0 comentarii
adaugat de masaj
 
  Nu te misca!(Italia 2004) Drama cu Penelope Cruz 117 min
1.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Caile Domnului s-au terminat (Italia 1987) Drama 84 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.02.2022  Adauga la favorite 198 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
Le vie del Signore sono finite.The ways of the Lord are over


Regia Massimo Troisi
IMDB 6.9

Povestea are loc in epoca fascista. Camillo, un frizer de la Acquasalubre, sufera de o boala psihosomatica: de fapt si-a pierdut uzul picioarelor fara a avea nicio leziune organica si medicul sau indica cauza in dragostea incheiata dintre el si Vittoria, o fata de origine franceza de mult timp. rezident in Italia. In trenul care se intoarce de la Lourdes , Camillo il cunoaste pe Orlando, care este cu adevarat paralizat. Cei doi vorbesc, iar Camillo ii povesteste despre medicul sau, care actioneaza si ca psihanalist care este adeptul si admiratorul unui anume Sigmund Freud , care insa nu ii citeste scrisorile, pentru ca sunt aruncate la gunoi de o servitoare care, tinand cont de infrangerea Austriei in primul razboi mondial inca recent, ii ura pe italieni. Cateva zile mai tarziu, Camillo descopera ca Vittoria s-a logodit cu un altul, un francez pe nume Bernard, dar ea nu si-a intrerupt relatia cu Camillo, de cand inca se intalnesc. Dupa intalnirea lor, Bernard o descopera si se cearta cu Vittoria, deoarece nu suporta ca ea sa se intalneasca din nou dupa plecare. Spre bucuria posibilei lor apropieri, Camillo se vindeca si se intoarce sa mearga, dar decide sa taca in legatura cu insanatosirea lui pentru a nu-l displace pe Orlando si a-i strica prietenia, dezvaluindu-l doar Vittoriei si fratelui sau Leone, tot frizer si el. sufera, care, dupa cum va recunoaste in cele din urma, exista doar pentru a avea grija de fratele sau bolnav.

Pentru a incerca sa-l scoata pe Orlando din starea sa profunda de singuratate, Camillo organizeaza cu Vittoria o intalnire in care se preface ca o intalneste cu dezinvoltura pe fata, insotit de prietena sa Anita care, conform lui Camillo, s-ar apropia de gusturile lui Orlando, pentru a favoriza un posibila relatie. Cu toate acestea, Anita se declara o admiratoare ferventa a Ducelui si paraseste ceainaria cu dezgust dupa o gluma a lui Camillo despre Mussolini. Orlando, de altfel, in loc de d'Anita, se indragosteste de Vittoria si i-o dezvaluie prietenului sau. Cateva zile mai tarziu, vazandu-l intamplator iesind singur din cada, Orlando descopera recuperarea lui Camillo.

A doua zi, Camillo pleaca la Roma pentru a patenta doua lotiuni din inventia sa, una impotriva cheliei si una impotriva durerii, dar ierarhul fascist care prezideaza biroul de brevete Cosimo Cinieri il framanta, aproape cu dispret, spunand ca potrivit Duce ( care era chel!) calea mantuirii este „marcata de durere si suferinta". Asa ca Camillo se intoarce dezamagit si amar in tara. La intoarcere va fi arestat din cauza glumei adresate Anitei, care a fost spion si a trimis o expeditie punitiva. Va ramane doi ani de inchisoare, unde se va imbolnavi din nou. Va iesi multumita lui Orlando, devenind intre timp un oficial important al partidului. Orlando il asigura ca nu a existat niciodata nimic in afara de prietenia intre el si Vittoria,si ca se pregateste si el sa plece intr-o excursie laEtiopia . La intoarcerea acasa, va gasi o scrisoare de la Vittoria care contine o fotografie in care fata poarta o palarie de paie, pe care Camillo o recunoaste ca i-a donat-o anterior lui Orlando si este convins, tot printr-o insinuare rautacioasa a lui Leone, ca Orlando si Vittoria locuiesc impreuna la Paris. Odata ajuns in capitala transalpina, dupa ce a gasit-o, descopera ca ale lui erau doar gelozii (Orlando, la randul sau, i-a dat palaria de paie Vittoriei inainte de plecarea finala) si cei doi se pot intoarce in sfarsit impreuna.

Massimo Troisi : Camillo
Marco Messiri : Leone
Jo Champa : Vittoria
Massimo Bonetti : Orlando
Enzo Cannavale : tatal lui Camillo
Clelia Rondinella : sora lui Camillo


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.