Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum ne ingrijim plantele pe timp de canicula
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 reguli de aur pentru ingrijirea plantelor de interior
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  32 DE INCREDIBILE VIETI ALE PLANTELOR
602 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hrana pentru violete
64 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 greseli de evitat in ingrijirea plantelor din ghivece
290 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ingrijirea plantelor cand sunt scoase afara primavara
1.150 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM PREGATIM LEANDRU PENTRU IARNA!
220 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mentinerea plantelor in viata in timpul iernii:
446 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cultivarea cartofilor de la A la Z
258 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  (PADUCHII PLANTELOR) – METODE BIO DE COMBATERE
371 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Utilizari, cum sa creasca, ingrijirea plantelor de birou

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.01.2022  Adauga la favorite 237 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Teren de plantare

Arborele vietii poate trai bine in multe tipuri de sol, dar este necesar sa se mentina o umiditate adecvata pentru ca solul sa creasca, ar trebui sa schimbe solul din ghiveci o data pe an.

Tehnica de plantare a arborelui longevitatii

Tehnicile de plantare a Longevitatii prin 2 metode de inmultire sunt: semanat seminte si butasi de frunze, butasi, separarea rasadurilor.

Cu metoda de insamantare a semintelor direct in sol. Semintele sunt achizitionate de la magazinele care vand seminte de bonsai. Cu toate acestea, aceasta metoda de propagare dureaza mult timp si nu este obisnuita.

Exista metode asexuate de inmultire, cum ar fi butasi de frunze, butasi si separarea rasadurilor. In timpul cresterii, luati frunze sau ramuri pentru a planta. Planta va creste si se va dezvolta intr-un rasad.

Urmatorul pas este tehnica de plantare a arborilor Longevity in paturi, trebuie sa mergeti intr-un pat de 25-30 cm inaltime, apoi sa continuati sa plantati copaci. Ar trebui sa fie plantate intercalate cu copaci cu copaci lat, creand umbra pentru a evita necesitatea de a face un spalier.

Cultivarea plantei Vietii intr-o oala necesita sol, inclusiv sol + cenusa de coaja de orez + nuca de cocos + praf de var in raport 1:1:1:1. Cand plantati arborele nemuririi, acordati atentie sa-l plantati in directia nord-sud. Pune pamantul in ghiveci si planteaza planta, foloseste ghiveciul pentru a uda pentru a crea umiditate pentru ca planta sa creasca.

Ai grija de copaci

Arborele Vietii este o planta iubitoare de semi-umbra, asa ca este necesar sa se limiteze expunerea directa a plantei la lumina soarelui, aproximativ 2 zile pentru ca planta sa fie expusa la lumina aproximativ 2 ore dimineata. Arborului vietii ii place umiditatea ridicata, asa ca trebuie sa acordati atentie pentru a oferi cantitatea necesara de apa pentru copac, umiditatea este de aproximativ 80%. Udati la fiecare 1-2 zile, in functie de umiditatea solului, puteti folosi si un pulverizator de ceata pentru a creste umiditatea solului si a aerului.

Apasati partea de sus pentru o crestere si o dezvoltare buna

Apasarea varfului la momentul potrivit pentru arborele nemuririi va crea conditii bune pentru ca arborele sa creasca, sa produca multe ramuri si flori. Apasati partea superioara taind 2-3 cm deasupra varfului tulpinii principale. Numarul de varfuri de pe arborele vietii depinde de varietate.

Controlul daunatorilor

Arborele vietii este adesea amenintat de urmatorii daunatori, cum ar fi afidele, minatorii de frunze, trips si trips. Daca arborele prezinta semne de daunatori, este necesar sa utilizati Sherzol, Cyper; Ofunack sau Confidor pentru pulverizare.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.