Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Curatirea ficatului
361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa curatati ficatul in 3 zile
385 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatarea ficatului si a vezicii biliare Andreas Moritz
1.246 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimentul care ajuta la regenerarea ficatului!
241 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimentul care ajuta la regenerarea ficatului!
227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plante medicinale care ajuta la refacerea ficatului
571 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatarea FICATULUI: 7 pasi simpli
226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 Pasi pentru a scapa de grasimea de pe burta
1.045 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O radacina poate ajuta in lupta cu BOLILE FICATULUI
922 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 alimente care iti curata ficatul de toxine
797 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Curatarea FICATULUI: 7 pasi simpli

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.01.2022  Adauga la favorite 272 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
00:00 – 00:31 intro
00:31 – 02:34 Functiile si importanta ficatului
02:34 – 03:26 Cicatrici pe ficat
03:26 – 09:16 Metode de detoxifiere


Te stii vinovat/a de obiceiuri alimentare nesanatoase: o arzi pe fast-food si pe prajeli de nu mai apuca uleiul din tigaie sa se raceasca, zaharul e ca aerul si-i nelipsit din dieta si nici alcoolul nu are multe absente. Mai si fumezi. Ai o digestie vai de maica ei, pielea ti-e galbejita, ai arsuri la stomac si reflux acid, canci pofta de mancare, canci energie, a pus oboseala stapanire pe tine si te-a incalecat. Ai ficatul suprasolicitat... Vrei sa-l cureti de toxine sa se simta si el bine? Sau te curata el pe tine? Hai sa-l detoxificam, de probleme sa scapam!

1.In primul rand dai cu alcoolul, tigarile, zaharul, prajelile si alimentele procesate de pamant.
Consumul de alcool pune o povara grea pe incercarea de a detoxifia organismul si in special ficatul.
Zaharul inhiba capacitatea organismului de a produce anumite enzime necesare in procesul de detoxifiere si provoaca o crestere a glicemiei si eliberarea unei cantitati mari de insulina. Rezuma-te la cel mult 20-30 de grame de zahar pe zi. Alimentele procesate, imbibate de conservanti, ingrediente sintetice si substante chimice fac dificila functionarea corecta a ficatului, asa ca daca tot vrei sa-l ajuti renunta sa-l mai persecuti.

2.Bea mai multa apa. Curatarea ficatului poate fi, iata, un lucru mai simplu decat te-ai fi gandit. Apa ajuta ficatul sa alunge toxinele din propriile celule si sa le dea un sut in fund, accelerandu-le parasirea incintei. Daca vrei beneficii maxime retine ca nu orice apa. Carbogazoasa in niciun caz. Si nici apa plata imbuteliata in recipiente din plastic ci din sticla. Sau – si mai bine – apa de la robinet, dar filtrata. Apa se consuma dimineata imediat dupa trezire, intre mese si seara devreme. Nu in timpul mesei, nu inainte de culcare. Nu cu mai putin de doua ore inainte de culcare.

3.Consuma turmeric, pentru ca este condimentul minune care ajuta la detoxifierea ficatului prin stimularea enzimelor care pot elimina toxinele din organism. Pune o jumatate de lingurita de turmeric si un praf de piper macinat intr-un pahar cu apa calda si bea-l dimineata pe stomacul gol. In acelasi scop, de detoxifiere a ficatului, mai exista si varianta unui pahar cu apa calda in care se pune sucul de la o jumatate de lamaie. Baut tot dimineata.

4.Desfasoara activitati fizice care sa te faca sa transpiri, pentru ca transpiratia indusa in acest mod elimina si toxinele. Si sauna are acelasi efect. Important este ca indiferent in ce mod alegi sa transpiri, sterge-te cat mai curand posibil cu un prosop sau fa un dus, pentru a nu permite reabsorbtia acesteia in corp.

5.Dormi cel putin opt ore in fiecare noapte. Somnul pune pe pauza functiile fizice neesentiale, asa incat organismul sa-si poata redirectiona resursele de energie catre procesare, detoxifiere, restaurare si vindecare. In timpul somnului, sistemul limfatic lucreaza alaturi de ficat pentru a elimina toxinele, restabilind in acelasi timp functiile cognitive si fizice, si imbunatatind starea de spirit, concentrarea si rezistenta.

6. Cu cat sistemul digestiv este mai eficient in eliminarea toxinelor, cu atat va avea mai putin de muncit ficatul. Iar cel mai bun sprijin pe care il poate primi vine din partea probioticelor, acele asa-numite bacterii bune care creeaza un filtru intestinal protector impotriva microbilor neprietenosi, tin infectiile din organism la distanta si ajuta sistemul imunitar. Surse naturale de probiotice sunt iaurtul de tip grecesc, laptele batut, kefirul, branza de capra si cea de oaie, muraturile (in saramura, nu in otet) si maslinele verzi in saramura.

7.Treci pe verde. Spanac, urzici, stevie, varza, salata sau rucola, pentru ca toate acestea contin compusi care ajuta la eliminarea toxinelor din corp in mod natural. In spectrul acesta intra si ceaiul verde, care este bogat in antioxidanti si are un efect benefic asupra ficatului. Ceai verde si atat. Simplu. Si prepara-l asa cum scrie pe cutie, daca e prima data cand il consumi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.