Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mary Kom (India 2014) Biografic,Drama,sport
1.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de alga
 
  Mary Regina Scotiei (2013) Drama,Istoric
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Calatoria incredibila a lui Mary Bryant
402 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Rapirea Finala (SUA 2013) Thriller / 97 min
1.503 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Pasind pe varfuri (SUA 2013) Drama /
1.874 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Weekend cu babysitter (SUA 1970) Drama /
2.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de terente
 
  Schimbarea preferintelor (SUA 1969) Elvis Presley
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de carolina
 
  Elvis Presley - Change of Habit (SUA 1969)
1.475 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Trei pe o canapea (SUA 1966) cu Jerry Lewis /
502 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Deceptie (SUA 1991) Thriller cu Goldie Hawn
740 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Mary, Mary, Bloody Mary (,Mexic SUA 1970)Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.10.2021  Adauga la favorite 323 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.1
   
 
Mary, Mary, Bloody Mary
Regia Juan Lopez Moctezuma
IMDB 5.1


Furgoneta artistei americane Mary Gilmore s-a stricat in timpul unei furtuni in zona rurala a Mexicului . Ea gaseste o casa abandonata in apropiere, ocupata de un vagabond pe nume Ben. El se ofera sa-si petreaca noaptea acolo cu ea, ceea ce ea este de acord. In casa, Mary isi aminteste despre uciderea unui angajat al Ambasadei Statelor Unite pe care l-a sedus cu o seara inainte si ca i-a baut sangele. Inspectorul Biroului Federal de Investigatii Otis Consgrove si locotenentul Eduardo Pons incep sa investigheze crima si, ulterior, descopera o serie de infractiuni similare in care victimele erau drogate si scurse de sange.

Intre timp, in Mexic, Ben repara duba lui Mary si cei doi isi petrec ziua la plaja. In timp ce Ben merge sa cumpere peste, Mary droga un pescar de varsta mijlocie cu cafea inainte sa-l injunghie si sa-i bea sangele. Inapoi acasa la Mary, ii arata lui Ben un tablou pe care l-a terminat cu tatal ei, despre care spune ca a murit cand era tanara. In acea noapte, la morga, un barbat mascat intra prin efractie pentru a vedea corpul pescarului, injunghiind pana la moarte un angajat al morgai. Inapoi acasa la Mary, dealerii de arta Greta si Arnold Jenson, ii vad lucrarile. Dupa spectacolul de arta al lui Mary in acea noapte, Greta o invita la ea acasa si incearca sa o seduca. In timp ce face o baie pentru Mary, Mary droguri tequila Gretei. Cand Greta o saruta, Mary ii da gatul.

A doua zi, Cosgrove si Pons ii intreaba pe Ben si Mary despre uciderea Gretei si il acuza pe Ben atunci cand nu reuseste sa furnizeze un alibi. Intre timp, o tanara fata face o plimbare cu barbatul mascat care a intrat in morga. Cand o ataca, ea sare din masina si fuge in padure, dar in cele din urma este injunghiata de barbat, care se dezvaluie a fi tatal lui Mary. Dupa ce a citit despre uciderea fetei, Mary este nervoasa, deoarece se pare ca un alt vampir este in strainatate. Tatal lui Mary incepe sa o hartuiasca, sunand-o acasa si incercand sa o dea peste cap cu masina lui.

Mai tarziu, la o petrecere la care au participat Mary si Ben, tatal lui Mary ucide un tanar dansator si se deghizeaza in costumul sau. El reuseste sa o rapeasca pe Mary de la petrecere, dar ea fuge intr-un cimitir din apropiere, unde tatal ei ucide un gropar inainte de a scapa. Convinsi ca Ben este responsabil, Cosgrove si Pons pun la punct casa lui Mary. Mary si Ben pleaca si sunt urmati de tatal ei intr-o masina separata. In timp ce intra in padure, Mary se drogheaza cafeaua lui Ben inainte de a-si tara corpul inconstient in padure. Tatal lui Mary incearca sa forteze masina lui Cosgrove sa iasa de pe sosea, ducand la o coliziune. In timp ce Cosgrove incearca sa iasa din masina, tatal lui Mary il injunghie pana la moarte.

Mary, pe cale sa-i taie gatul lui Ben, se opreste cand aude epava si il vede pe tatal ei hranindu-se cu Cosgrove. El ii explica lui Mary ca foamea l-a innebunit si isi scoate masca pentru a arata ca jumatate din fata i-a putrezit. Intre timp, Ben isi recapata cunostinta si il ataca pe tatal lui Mary, impuscandu-l in cele din urma cu arma lui Cosgrove. Mary incepe sa bea sangele tatalui ei inainte sa-l injunghie pe Ben si sa se hraneasca cu el. Mai tarziu, la sectia de politie, Pons accepta relatarea lui Mary despre ucigasul mascat, tatal ei, fiind responsabil pentru moartea lui Ben. Ea ii spune ca intentioneaza sa paraseasca Mexicul si sa calatoreasca inainte de a pleca in duba ei.

Distributie
Cristina Ferrare ca Mary
David Young ca Ben Ryder
John Carradine ca Omul
Helena Rojo ca Greta
Arthur Hansel in rolul lui Cosgrove
Enrique Lucero in rolul locotenentului Pons


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.