Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Robocop Trailer 2014 Movie HD
1.764 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Ferdinand Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers
1.218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Frozen 2 Official Trailer 2019
873 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Logan Trailer #2 (2017) | Movieclip Trailer
1.144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Earth to EchoTrailer (SUA 2014) SCI-FI
1.905 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Buena Vista Social - Official Movie Trailer / 2000
855 vizite - 0 comentarii
adaugat de marea
 
  47 Ronin Official Trailer #1 (2013)
1.846 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  300: Rise of an Empire Trailer 2013
1.647 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  The Great Gatsby 2013 Official Trailer + Trailer Review
1.395 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasile
 
  Star Wars: The Rise of Skywalker | Final Trailer 2019
680 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Sexy Beast (2000) -Trailer

 
 
 
 
 
Adaugat de monica 16.11.2011  Adauga la favorite 531 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Regia
Jonathan Glazer
Cu
Ray Winstone, Ben Kingsley

Sexy Beast este povestea unui gangster constrans sa abandoneze linistea traiului sau luxos pentru o ultima mare lovitura.

Dupa o viata aventuroasa presarata cu mult praf de pusca, Gary Dove s-a retras impreuna cu Deedee, sotia lui, in Spania, unde are o proprietate luxoasa si duce o viata in consecinta. Ziua, singura lui preocupare este sa-si pastreze un bronz perfect si, in general, sa zaca pe marginea piscinei, iar seara si-o petrece cu Deedee in compania unor prieteni. Intr-o zi, un bolovan enorm se desprinde de pe creasta care ii inconjoara proprietatea si, zburand pe deasupra capului lui, se pravaleste in piscina. Desi printr-un noroc chior scapa nevatamat, acest bolovan anunta in mod simbolic sfarsitul vietii lui idilice. De la relaxare totala, Gary va trece prin iadul tuturor temerilor pe care le-a avut vreodata, in momentul in care afla ca va fi vizitat de Don Malky Logan (Ben Kingsley). Presimtirile lui negre se adeveresc pentru ca Malky, un dement cu gura spurcata, e trimis de Tedy Bass (Ian McShane), fostul lui boss, pentru a-l convinge sa participe la o ultima lovitura. Linistea lui se face tandari, pentru ca Malky are mijloacele de a-l constrange pe Gary sa se intoarca la Londra si sa se conformeze ordinelor sefului sau.

Sexy Beast ocupa un loc aparte in categoria filmelor britanice cu gangsteri. Ca si Lock Stock and Two Smoking Barrels (Jocuri, poturi si focuri de arma in regia lui Guy Ritchie), Sexy Beast este tot filmul de debut al unui regizor de videoclipuri, Jonathan Glazer, care cedeaza tentatiei de a-si impinge personajul principal in nisipurile miscatoare ale viziunilor delirante si halucinatiilor, dar fara a abuza. Punctul tare al scenariului ramane forta atacurilor si contraatacurilor verbale dintre Malky si Gary, doi gangsteri trecuti prin multe, pentru care miza unei ultime lovituri este foarte ridicata. Nu mai este vorba de comicul crud al situatiilor in care se trezesc implicati niste pusti care spera sa se scoata printr-o unica lovitura – genul de filme care au aparut in avalansa dupa Lock Stock and Two Smoking Barrels. Punand pe tapet invidia, tradarea, dragostea si alte slabiciuni ale sufletului omenesc, Sexy Beast este filmul gangsterilor ajunsi la maturitate, care ar da totul sa scape din cercul vicios al ultimei lovituri, dar isi dau seama ca este imposibil, si ca libertatea de care se bucura nu este decat o iluzie.


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.