Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viata de noapte in Lisabona
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Largo do Carmo - Lisabona
383 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Sao Jorge -Lisabona
357 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Darjeeling-India
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cabo da Roca-Portugalia
806 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alfama-Lisabona-Portugalia
556 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mijloace de transport pentru Lisabona si imprejurimi
239 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coimbra Portugalia
33 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CASTELO DOS MOUROS - SINTRA - PORTUGALIA
93 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lisabona
951 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Buget pentru Lisabona

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.05.2021  Adauga la favorite 244 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Lisabona este un oras destul de accesibil pentru romani, preferabil din punct de vedere financiar fata de orasele spaniole vecine. Spre exemplu, taxiul pana in centru de la aeroport ajunge la maxim 15 euro, in timp ce Uber percepe aproximativ 9 euro pe aceeasi cursa. Un bilet de metrou costa 1.45 euro.

O masa de seara intr-un restaurant turistic cu un pahar de vin ajunge la cel mult 30 de euro, iar o masa usoara intr-o cafenea sau centru comercial, 4-5 euro. O sticla de vin sau o bere in centrele turistice au pretul de 10 si 3 euro, in timp ce aceleasi produse dintr-un supermarket sunt doar 3 si 1 euro.

Un hotel cochet intr-o zona turistica porneste de la 60 de euro pe noapte si poate ajunge la 110. De obicei, exista probleme legate de locul de parcare, asadar e de preferat sa alegi o cazare care sa includa si parcarea.

Preturile biletelor de intrare la obiective turistice au crescut in ultimul timp, dar Cardul Lisboa (18.50 euro pentru 24 de ore sau 31.50 euro pentru 48 de ore) ofera sansa unor economii, prin acces gratuit la majoritatea muzeelor sau monumentelor.

In Lisabona te poti bucura si de activitati gratuite, de la realizarea propriului tur de grafitti in jurul orasului (capitala abunda in opere de arta stradala), pana la admiratul panoramei orasului din puncte inalte, numite Miradour. Te poti plimba prin parcul Eduardo VII, poti sa vizitezi Muzeul Rezistentei, sau poti merge pana la Targul de Vechituri din Campo de Santa Clara.


Exista o multime de hosteluri in Lisabona cu preturi accesibile, insa hotelurile bune depasesc chiar si 250 de euro pe noapte. Printre ele, iti recomandam Pousada de Lisboa (251 euro/ noapte), Intercontinental Lisbon (106 euro/ noapte), Memmo (193 euro/noapte) sau Altis Belem Hotel & Spa (198 euro/ noapte).

Hotelul Fernando Pessoa ajunge la 339 euro pe noapte, insa este situat in centrul turistic, aproape de Manastirea do Carmo si Gara Rossio, iar majoritatea obiectivelor din sud-est sunt la o plimbare distanta. In plus, hotelul iti ofera si servicii spa si o selectie de specialitati culinare portugheze, iar camerele au toaleta si dusul in spatii separate.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.