Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O noua descoperire la marginea Antarcticii
179 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eritreea
888 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Importanta materialului genetic
223 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lacul Constanta
1.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Geoparcul din Hateg. Tara dinozaurilor pitici
429 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum s-au pregatit egiptenii antici pentru moarte?
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O noua descoperire la marginea Antarcticii
30 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cai mai mici oameni din lume
1.148 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe ruta 7 in inima Patagoniei
201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimentele modificate genetic, o catastrofa!
721 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Pregatirea pentru „Noua Mare Depresiune Economica" -

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.02.2021  Adauga la favorite 227 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Jim Rickards este avocat, bancher de investitii si economist, cu o experienta de peste treizeci de ani pe pietele de capital. In prezent, este strateg global sef la Meraglim. El sfatuieste Departamentul Apararii, comunitatea de informatii din SUA si fondurile speculative majore in domeniul finantelor globale si a servit ca facilitator al primelor jocuri de razboi financiar organizate de Pentagon. Invitat frecvent la programele de stiri financiare, Rickards este, de asemenea, autorul a numeroase romane bestseller din New York Times, inclusiv „Aftermath: Seven Secrets of Wealth Conservation in the Coming Chaos" si „The New Case For Gold".

Potrivit lui Rickards: "Depresiile sunt mai mult decat statistici. O depresie este suma incalculabila a traumelor individuale din pierderile de locuri de munca si preocuparile legate de plata chiriei si punerea mancarii pe masa. Pierderile de locuri de munca nu afecteaza doar salariile, ci afecteaza demnitatea".

"Criza actuala nu este ca 2008 sau chiar 1929. Noua Depresie care a iesit din pandemie este cea mai grava criza economica din istoria SUA. Falimentele vor fi frecvente, iar bancile se vor indoaie sub greutatea datoriilor incorecte. Deflatia, datoria, iar demografia va distruge orice sansa de recuperare, iar tulburarea sociala va urma indeaproape pe urmele haosului de pe piata. Discutia fericita de pe Wall Street si Casa Alba este o iluzie ".

Rickards trage cortina inapoi pentru a dezvalui adevaratele riscuri pentru sistemul nostru financiar si ce pot face investitorii priceputi pentru a supravietui - chiar a prospera - intr-o perioada de turbulente de neegalat. Bazandu-se pe studii de caz istorice, teoria monetara si accesul din culise la salile puterii, Rickards da o lumina clarificatoare asupra evenimentelor care au loc, astfel incat investitorii sa inteleaga ce se intampla cu adevarat si ce pot face in acest sens.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.