Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Valetta-Malta
447 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biserica parohiala Sfantul Paul- Valetta -Malta
341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala Sfantul Vitus-Praga
666 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala St. John-Valletta-Malta
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biserica parohiala- Sfantul Paul-Malta
183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala lui San Lorenzo
350 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teatrul Manoel: Valetta Malta
345 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vechiul Port al Marsiliei
714 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amiens -Franta
1.441 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reims-Franta
1.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Catedrala Sfantul Ioan-Valetta -Malta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.08.2020  Adauga la favorite 255 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Catedrala Saint John este marturie a bogatiei si importantei Cavalerilor Maltei, care au creat o cetate a crestinismului in secolul al XVI-lea. Misiunea Cavalerilor a fost aceea de a proteja Europa si credinta catolica de atacurile turcilor otomani, iar aceasta catedrala a fost construita ca un simbol al succesului lor. Vizitatorii sunt tremurandi cand intra in Catedrala Sfantul Ioan. Fatada simpla ii contrazice interiorul magnific, care seamana mai degraba cu o cutie de bijuterii decat cu un sanctuar bisericesc. Spre deosebire de orice alta biserica din Europa, naosul din Catedrala Sfantul Ioan este dotat cu pereti auriuuri decorate cu opulente si ostentativ. Designul reprezinta un stil baroc flamboyant din secolul al XVII-lea. Dupa ce admira spatiul stralucitor, spectatorii observa picturile superbe ale plafonului. Cel mai renumit pictor din Malta, Mattia Preti, a creat o serie de picturi superficiale care reflecta viata Sfantului Ioan Botezatorul. De-a lungul catedralei, intregul etaj este o inlay complexa de aproximativ 400 de pietre de marmura cu epitafe latine, care comemoreaza Cavalerii Sfantului Ioan.

Diferitele capele din Catedrala Sfantul Ioan reflecta diferitele "limbi" (regiuni) ale Cavalerilor Maltei care au venit din multe tari diferite din Europa. Printre cele opt capele sunt cateva lucruri care trebuie vazute: The Capela limbii Aragonului (regiunea Catalonia si Navarra din Spania) este una dintre cele mai bogate cafenele decorate in biserica. Aceasta capela este dedicata Sfantului Gheorghe si prezinta o minunata pictura a Sfantului Gheorghe pe Mattia Preti, pe un armasar alb dupa ce a ucis un dragon. Capela limbii Frantei este o alta capela decorata in mod luxos, cu reliefuri sculpturale ornamentate si monumente impresionante pentru Marele Maestru al Frantei. Capela limbii italiene are un stil artistic splendid baroc. Casatoria mistica a Sfantului Ecaterin pictura altarpiece de Mattia Preti este dedicata sfantului patron al limbii italiene, Sfanta Ecaterina din Alexandria. Aceasta capela prezinta, de asemenea, faimoasa lucrare a lui Saint-Jerome Scrierea de Caravaggio, unul dintre cei mai renumiti pictori ai Italiei.

Asigurati-va ca vizitati oratoriu, o camera opulenta decorata cu ornamente aurite ornamentate si umplute cu opere importante de arta, inclusiv cea mai faimoasa pictura din catedrala. Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul de Caravaggio este o piesa evocatoare si una dintre cele mai bune lucrari ale artistului. Alaturandu-se catedralei, muzeul include o colectie de manuscrise rare, luminoase, tapiserii flamande rafinate (din Belgia) si relicve pretioase.

Dupa ce vizitati Catedrala Sfantul Ioan, mergeti pe strada Republica pentru a explora zona din jur Piata Palatului pe drumul spre urmatoarea atractie - Palatul Marelui Maestru. Aceasta zona are multe magazine ciudate, cafenele si restaurante. Un loc minunat pentru a opri este faimosul unitate Caffe Cordina, o cafenea eleganta infiintata in 1837. Incercati specialitatile precum "Kwarezimal", o patiserie traditionala malteza facuta in timpul Postului Mare.

Adresa: Strada Sf. Ioan, Valletta


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.