Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Curatati casa in 1 ora
550 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 SECRETE PENTRU CURATAREA BAII
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatenia de primavara la colectia de produse de machiaj
447 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa termini curatenia de Paste in timp record
1.158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cureti dormitorul in doar 4 minute
375 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cureti dormitorul in doar patru minute
200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa folosesti bicarbonatului de sodiu
1.594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 sfaturi pentru a avea o casa mai curata!
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru curatenie luna in spatii mici si mari
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa devii o menajera mai buna
1.411 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Curatenia dormitorului in 30 de minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.12.2019  Adauga la favorite 452 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Dormitorul este locul este locul in care te retragi la finalul unei zile obositoare si stresante, camera in care iti incarci bateriile si te pregatesti pentru o noua zi. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este recomandat sa faci curatenie periodic in dormitor si sa incerci sa mentii aceasta curatenie.

Iata cum poti face acest lucru in numai 30 minute

Schimba lenjeria de pat

Schimba lenjeria de pat in fiecare saptamana. Aceasta aduna foarte mult praf, reziduri de piele moarta si machiaj (din serile in care uiti sa te demachiezi). Baga lenjeria de pat la o spalare usoara si pune asternuturi noi, dar nu inainte de a scutura pernele (care de asemenea aduna foarte mult praf) si pilota.

Aspira salteaua

Daca lovesti salteaua cu palma, vei vedea cum o cantitate mare de praf se va ridica in aer. Din acest motiv este recomandat sa aspiri salteaua timp de 2 - 3 minute, astfel incat sa absorbi si elimini toate impuritatile acumulate in aceasta. Este adevarat ca nu este foarte comod sa faci acest lucru (mai ales ca este recomandat sa o aspiri pe ambele parti), insa este un lucru pe care il faci pentru sanatatea si bunastarea ta.

Ascunde toate obiectele inutile

Cartile, ceasul, ochelarii, produsele cosmetice etc nu au ce cauta pe masuta din dormitor. Aseaza toate aceste obiecte la locul lor si lasa locul aerisit si curat. O camera simpla este linistitoare si nu aduna la fel de mult praf. Daca nu ai unde sa depozitezi toate obiectele personale, incearca sa iti faci mobilierul cat mai incapator si practic. Eventual mai opteaza pentru cateva sertare si rafturi de care sa te folosesti.




Sterge praful de pe suprafete

Achizitioneaza un spray special pentru mobila si o carpa din fibra sau bumbac pe care sa o folosesti pentru a sterge intreaga suprafata a mobilierului din dormitor. Intereseaza-te si afla care este cel mai bun produs antistatic, astfel incat praful sa nu se lipeasca precum metalul de un magnet.

Aspira si spala podeaua

Daca ai parchet in camera este indicat sa maturi podeaua cu o matura care are peri moi (sintetici) si apoi sa speli cu mopul inmuiat in apa cu solutie speciala pentru lemn. Daca in camera ai mocheta sau covor este recomandat sa aspiri foarte bine tesatura, dupa care sa improspatezi aspectul covorului prin perierea acestuia. Amesteca o jumatate de ceasca de otet cu o cana cu apa, adauga amestecul intr-un lighean de plastic, inmoaie peria in solutie si periaza apoi covorul.

Spala geamurile

Spalatul geamurilor nu iti ia mai mult de 5 minute: ai nevoie de cateva prosoape de hartie si o solutie speciala de curatat geamuri. Pulverizeaza lichidul pe suprafata geamului si sterge apoi cu miscari circulare. Geamul va ramane impecabil.

Aeriseste

Ultimul pas este sa deschizi larg geamurile pentru a permite aerului proaspat sa patrunda in camera ta. Evita sa folosesti deodorante de camera in cazul in care vrei sa improspatezi aerul. Cea mai buna varianta este sa folosesti uleiurile esentiale care purifica si elimina un miros placut in mod natural.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.