Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Zugspitze-Germania
211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Phantasialand, Germania
100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schwangau, Germania
234 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Limbach-Oberfrohna-Germania
384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Saxonia-Anhalt-Germania
1.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gunzburg -Germania
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legoland Deutschland-Germania
189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zwickau-Germania
369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Holstentor- Lubeck--Germania
751 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brandenburg-Germania
1.161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Oberstdorf-Germania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.11.2019  Adauga la favorite 240 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Oberstdorf, cea mai sudica asezare a Germaniei, si austriaca Kleinwalsertal alcatuiesc o regiune de schi divina, la ai carei 130 km de partii (incl. 7 km pentru ski de tura) potriviti in special pentru familii si incepatori aveti acces cu skipass-ul "Ski Oberstdorf - Kleinwalsertal". Dar si cei avansati au destul la dispozitie prin intermediul celor 48 de instalatii de cablu.

La Nebelhorn cea mai ridicata cabina din Allgau va duce la nu mai putin de 2224 m altitudine. Daca conditiile meteo o permit de pe varf puteti vedea 400 de varfuri intre Zugspitze si elvetianul Santis. Apoi va puteti da pe cea mai lunga coborare de vale din Germania, de la Nebelhorn la Oberstdorf.

Primitor pentru familii si ideal pentru primele coborari este domeniul de la Sollereck cu partii in special usoare si medii. Walmendinger Horn are partii frumoase si variate pe toate gusturile. O atractie speciala o constituie domeniul schiabil in doua tari, Fellhorn/Kanzelwand: aici este posibil sa trecesi pe schiuri din germana Skiarena Fellhorn pana in Austria la Kleinwalsertal!
La toate statiile principale ale instalatiilor Fellhorn si Kanzelwandbahn precum si in toate restaurantele "Das-Hochste" va stau la dispozitie gratuit hot-spots Wi-Fi.



Serile in Oberstdorf sunt in general linistite. Luati masa in unul din numeroasele restaurante sau petreceti seara intr-unul din numeroasele barurile. Daca cautati mai multa actiune sunteti asteptat la "Steinbockalm" in Mittelberg (Austria), unde muzica, dansul si petrecerea incep direct dupa ce se inchide cabina. Mai pe seara muzica este mai pe placul publicului tanar. Se poate bineinteles dansa si in localuri si discoteci in Oberstdorf. Diversele restaurante isi deschid portile cu placeri culinare.

De asemena merita o vizita la Stadionul sarituri cu schiurile "Audi Arena" la poalele Schattenberg din Oberstdorf unde se organizeaza anual Turneul celor 4 Trambuline la sarituri cu schiurile. Aici veti gasi si un mic muzeu de schi si aveti o vedere extraordinara nu doar la Schattenbergschanze ci si la trambulina Heini-Klopfer-Skiflugschanze, una dintre cele mai mari din lume. Pentru toti cei care doresc sa faca mai mult sport va asteapta centrul de patinaj din Oberstdorf.
Snowpark: Crystal Ground Snowpark Oberstdorf
In Oberstdorf la Kleinwalsertal sunt asteptati cu drag atat snowboarderii cat si pasionatii de freeski! Doar tolerati in multe alte domenii schiabile aici sunt bineveniti si se pot bucura de oferte apreciabile la "Crystal Ground" si "Easy Fellhornpark". Scopul constructorilor a fost sa creeze un paradis de freestyle Pcare nu doar sa indeplineasca cele mai moderne standarde ci si sa reuneasca fara probleme incepatorii si expertii scenei.

"Easy Fellhornpark" este dotat cu o linie usoara de kickere si obstacole usoare cum ar fi butter-boxes. Perfect pentru primele experiente! "Crystal Ground" are un set-up foarte creativ, care se schimba lunar si multe jibs si este din aceste motive foarte indragit pentru cei cu toate nivelele de cunostinte. Datorita sesiunilor de trening, spectacole si evenimente nu se pune vorba de plictiseala. Daca starea zapezii o permite, va puteti da aici si in nocturna. La "Audi quattro Funslope" Fellhorn va stau sub placi la 1750 m altitudine kickere, fun-boxes, tunel, wave si "Banked Runs", pentru o experienta cu adevarat unica!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.