Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  La rascruce de drumuri – Nasterea lumii noi
373 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  LA RASCRUCE: Durerile facerii noii viziuni asupra lumii
604 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 3
1.355 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nasterea civilizatiei - Rise of Uruk
300 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Babilon: o minune a lumii antice
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  POVESTEA MINORITATILOR DIN ROMANIA
514 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai mortale drumuri | Panama
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nasterea si falsurile istorice
951 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Voi cu Voicu. Secretele lumii, ascunse la Vatican
812 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Emily Bronte
1.045 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

La rascruce de drumuri – Nasterea lumii noi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.10.2019  Adauga la favorite 437 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
'Crossroads: Labor Pains of a New Worldview" este un documentar relativ nou (din decembrie 2012) care aduce argumente suplimentare in vederea schimbarii mentalitatii la nivel de societate, plecand de la nivel individual pentru a crea, in sfarsit, noua lume in care sa traim cu totii in deplina armonie. Documentarul conecteaza informatii in majoritate noi astfel incat explica foarte clar necesitatea acestei schimbari pe care trebuie sa o facem fiecare, in mod individual, dar impreuna. Realizarea apartine lui Joseph Ohayon – regizor, scriitor si speaker – cunoscut pentru abilitatea sa de a aduna piesele puzzle-ului informational actual si pentru aceea de a avea o privire de ansamblu asupra intregului numit Lumea noastra. Joseph Ohayon scrie si realizeaza documentare si este gazda a unor talk-show-uri de televiziune din Israel si SUA, si, de asemenea, sustine prelegeri ce care au ca subiect principal necesitatea adaptarii noastre la o lume tot mai interconectata.

Filmul exploreaza adancimi ale conditiei umane actuale si aparitia unei noi viziuni asupra lumii, viziune care sa recreeze lumea noastra de la interior spre exterior. – Joseph Ohayon

Documentarul reuneste descoperiri si constatari din biologie, psihologie, stiinte de retea (network), stiinta sistemelor, afaceri, cultura si mass-media, dezvaluind mecanismele interioare ale experientei umane in secolul XXI si indemnandu-i pe cei ce il vizioneaza sa „iasa din cutie" si sa conteste presupunerile/prejudecatile lor despre cine suntem cu adevarat si de ce facem ceea ce facem. Toate aceste informatii sunt plasate in contextul evolutiv actual: tulburari sociale, dezastre naturale si economice si alte esecuri – context care ne-a adus in situatia pe care o traim astazi. Acest context pregateste pasii unei noi viziuni integrate asupra lumii, viziune care isi croieste drum prin puterea retelelor sociale in prim-planul constiintei noastre personale si colective. (Sursa: Blogul Adinei Amironesei)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.