Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 idei practice in gospodarie
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 idei practice in gospodarie -
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se toarna berea in pahar
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Primul ajutor-arsuri.
1.760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Simulare prim-ajutor: resuscitare
1.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti desfaci sticla de bere
1.955 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Prim ajutor in caz de arsuri
208 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prim ajutor in caz hemoragie
1.787 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se acorda primul ajutor pentru respiratie
251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
00:29
  Invata sa acorzi primul ajutor de baza
1.937 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Berea, ajutor de nadejde in gospodarie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.09.2019  Adauga la favorite 429 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
La curatenia in casa. Ai varsat cafea pe covor sau pe canapeaua alba? Toarna putina bere direct pe pata, apoi sterge cu o laveta curata. Bulele din bere ajuta la ridicarea murdariei din interiorul tesaturii spre suprafata. Repeta procedura pana cand pata dispare. Petele de pe mobila de lemn pot fi si ele sterse cu o carpa inmuiata in bere. Lichidul da chiar un luciu aparte mobilei, fiind recomandat in special pentru lemnul vechi. Berea poate fi utilizata ca produs de curatare pe obiecte de cupru, restabilind stralucirea fara a provoca daune. Indeparteaza si rugina de pe obiectele de metal, spre exemplu de pe suruburile intepenite. Asta datorita aciditatii sale. Toarna putina bere peste surubul buclucas, asteapta o jumatate de ora, apoi ar trebui sa-l poti desuruba fara probleme.



In bucatarie.
Berea este buna si la curatarea cuptorului si a gratarului, fiind o alternativa excelenta la produsele chimice de curatare. Mai mult decat atat, berea poate fi folosita la marinarea fripturilor si kebaburilor care vor deveni mai aromate si mai sanatoase. Se poate folosi in loc de vin si la friptura, potrivindu-se perfect peste carnea de porc si de vita, dar si peste fructele de mare. De asemenea, daca adaugi putina bere in amestecul de faina si ou folosit la preparate pane, acestea vor iesi mai crocante si mai gustoase. Si clatitele vor iesi mai pufoase daca adaugi putina bere in compozitia lor, in loc de lapte.



In cosmetica.
Tratamentele cu bere devin tot mai apreciate, datorita capacitatii drojdiei de a inmuia si catifela pielea. Spre exemplu, poti adauga bere in apa din cada sau poti sa stai cu picioarele intr-un vas cu apa si bere, pentru inmuierea calcaielor. Si parul devine mai matasos daca, dupa samponare, il clatesti cu o cana de bere, lasi sa actioneze cateva minute, apoi clatesti. Ca sa elimini mirosul de alcool, aplica apoi balsamul de par si clateste din nou.

In gradina.
Un specialist in gradinarit recomanda folosirea berii la revigorarea petelor arse de gazon. Zaharurile fermentate din bere stimuleaza cresterea plantei si distrug daunatorii. Berea poate fi folosita ca ingrasamant si pentru alte plante, substantele nutritive din drojdia de bere accelerand dezvoltarea lor. Astfel, daca ti-a ramas putina bere dupa o petrecere, stropeste plantele cu ea. Iti vor multumi pentru “tratatie".


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.