Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lynyrd Skynyrd - Simple Man / 1997 live
376 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Lynyrd Skynyrd - Simple Man / 1973
1.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Lynyrd Skynyrd - Simple Man / 1987 live
1.432 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Lynyrd Skynyrd - That Smell / live 1987
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lynyrd Skynyrd - Travellin' Man / live 1976
1.496 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Lynyrd Skynyrd - Travelin' Man / 1997 live
302 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Lynyrd Skynyrd - Pure & Simple / 1991
1.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Lynyrd Skynyrd - Simple Man / 1973
2.110 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Lynyrd Skynyrd - Simple Man / 1973
1.266 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Lynyrd Skynyrd - Cry For The Bad Man / 1976 live
1.036 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Oldies
 

 

Lynyrd Skynyrd - Simple Man 2006 LIVE HD

 
 
 
 
 
Adaugat de rica 20.10.2011  Adauga la favorite 444 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Lynyrd Skynyrd a fost definitiv de Sud trupa de rock, fuziune puterea de a sili la blues-rock, cu o imagine de Sud rebel si o fanfaronada hard rock. Skynyrd niciodata nu s-au bazat pe improvizatiile jazzy de Allman Brothers. In schimb, ei au fost un hard-viu, hard-rock & trupa de conducere vot - pot avea blocata la nesfarsit pe scena, dar muzica lor a ramas ferm inradacinata in blues, rock, si tara. Pentru multi, imaginea Lynyrd Skynyrd de redneck tendinta sa ascunda competentelor compozitie de liderul lor, Ronnie Van Zant. De-a lungul inregistrarile trupei devreme, Van Zant a demonstrat un talent pentru detaliu liric si o onestitate jos pe pamant, care a avut mai multe in comun cu tara de rock & roll-ului. In timpul apogeul popularitatii Skynyrd in mijlocul anilor '70, cu toate acestea, talentul lui Van Zant au fost umbrite de catre grupul de curajos, gras blues-rock. Din pacate, nu a fost pana cand a fost ucis intr-un tragic accident de avion in 1977 impreuna cu doua alte bandmembers ca ascultatorii multi au inceput sa realizeze talentul sau. Skynyrd despartit dupa accident de avion, dar s-au reunit un deceniu mai tarziu, devenind un act de concert popular in timpul anilor '90.

In timp ce in liceu in Jacksonville, FL, Ronnie Van Zant (voce), Allen Collins (chitara), si Gary Rossington (chitara), format Backyard mele. In termen de cateva luni, grupul a adaugat Leon Wilkeson basistul si claparul Billy Powell, si-a schimbat numele lor la Lynyrd Skynyrd, un tribut batjocoritor lor sala de gimnastica profesorul Leonard Skinner, care a fost cunoscut pentru pedepsirea elevilor cu parul lung. Cu bateristul Bob Burns, Lynyrd Skynyrd a inceput sa joace in intreaga de Sud. Pentru primii ani, grupul a avut putin succes, dar de producatori Al Kooper semnat trupa la MCA dupa ce a vazut-le joace la un club din Atlanta numitele Funocchio in 1972. Kooper produse grupului de debut 1973, pronuntate Leh-Nerd Skin-tocilar, care a fost inregistrat dupa ce fostul Strawberry Ceas cu alarma chitaristul Ed Regele sa alaturat formatiei. Grupul a devenit cunoscut pentru lor triple-chitara atac, care a fost prezentat pe "Bird gratuit ce", un tribut adus recent decedat Duane Allman. "Bird gratuit ce" a castigat Lynyrd Skynyrd lor prima expunere la nivel national si a devenit unul dintre capse de radio roca album, au primit inca difuzat decenii de la lansare.

"Bird gratuit ce" si un slot de deschidere pe Cine e 1973 Quadrophenia tur a dat Lynyrd Skynyrd un text consacrat, care a ajutat-al doilea album, a doua lui 1974 ajutam, sa devina lovit de progres. Caracterizata de hit single-ul "Home Alabama Sweet" - un raspuns la Neil Young, "Omul de Sud" - al doilea numar a ajuns la 12 Sprijinirea si a mers multi-platina. La sfarsitul anului, Artimus Pyle inlocuieste Burns baterist si Regele a parasit trupa la scurt timp dupa aceea. Sextet nou lansat Fancy Nuthin "in 1975, si a devenit trupa primul Top Ten hit. Recordul a fost urmat de Tom Dowd produs Gimme Back My Bullets, in 1976, care a esuat pentru a se potrivi succesul celor doi predecesori. Cu toate acestea, trupa a pastrat urmatoarele lor prin turnee, care a fost documentat de pe albumul live dublu One More from the Road. Lansat la sfarsitul anului 1976, albumul featured chitarist al trupei noua, Steve Gaines, si un trio de cantareti de backup de sex feminin, si a devenit Skynyrd de-al doilea album de Top Ten.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.