Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Muntele Roraima-America de Sud
829 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Caraibe
1.587 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paramaribo-Surinam
1.088 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Statul Iowa SUA
1.032 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ecuador
1.572 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
01:08
  Iibiza...Paradisul Mediteranei
1.785 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Argentina - Ghid turistic
1.218 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Carolina de Sud
902 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bogota,-Columbia
322 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Statul Georgia-SUA
1.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Guyana, paradisul Americii de Sud

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.06.2019  Adauga la favorite 313 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Guyana, pamantul cu ape multe, este putin cunoscut, fiind o destinatie turistica mai putin explorata in America de Sud. Guyana este o tara vorbitoare de limba engleza, cu o influenta coloniala. Populatia consta din indieni africani, indieni americani indigeni, europeni si chinezi. Guyana are Venezuela, Surinam, Brazilia si Oceanul Atlantic la granitele sale. Cea mai mare parte a populatiei traieste in zone bine dezvoltate de coasta. Aceasta este slab populata in partile interioare ale tarii. Aproape 80% din Guyana este acoperita cu padure tropicala, care este una dintre cele patru padurile tropicale virgine din lume. Guyana are o gama larga de eco sistem, care si-a pastrat starea sa naturala pura. Geografia unica in Guyana consta din caracteristici, cum ar fi ostroave, mangrove, mlastini, savane, munti si paduri tropicale. Acest lucru o face o destinatie perfecta pentru excursii si expeditii de aventura. Guyana are frumuseti de iti taie rasuflarea, paduri tropicale virgine, o mare varietate de flora si fauna, cultura distincta si istorie, si oameni calzi.
De-a lungul liniei de coasta, veti gasi testoase marine care cuibaresc, paduri dese si rauri serpuite. Nord estul Guyanei este acoperit cu ferme si livezi. Aici veti gasi campuri de trestie de zahar, ferme vegetale si livezi de fructe. Poti sa stai aici, la ferme de vite sau case locale pentru a explora cultura si mediul natural. In ciuda frumusetii naturale imense si o multime de atractii turistice, turismul este inca in curs de dezvoltare. Nu veti gasi multe statiuni sofisticate si hoteluri. In schimb veti gasi loji conduse de catre familii sau comunitate, care trateaza vizitatorii ca pe prieteni vechi. Guyana lasa o impresie distincta in mintea calatorului.
Guyana se dezvolta lent in eco-turism pentru a aduce venituri si a conserva bogatiile sale naturale. Comunitatile amerindiene sunt incurajate sa se tina la distanta de comert si silvicultura, si minerit. Ei sunt instruiti ca ghizi. Ei sunt constienti de importanta sistemului eco variat si diversitatea bogata. Ei sunt invatati sa conserve speciile pe cale de disparitie. Lojile sunt construite pentru expeditii. Toti vizitatorii au nevoie de un pasaport, care este valabil timp de cel putin sase luni. Viza nu este necesara pentru turistii din mai multe tari, inclusiv Statele Unite ale Americii, tarile Commonwealth-ului, Japonia, Coreea, Olanda, Danemarca si Finlanda. Vizitatorii ar trebui sa fie constienti de reglementari in timp ce calatoresc in Guyana
Cea mai mare parte a Guyanei este acoperita cu salbaticie. Aceasta poate fi explorata cu avionul, cu barca sau ocazional, mers pe jos. Zboruri diverse din Georgetown, capitala Guyanei, sunt disponibile pentru a ajunge la diverse destinatii turistice. Principalele atractii din Guyana constau in natura, muzee, parcuri si gradini zoologice. Acestea includ munti, cascade, plaje, savane si mlastini. Muntii care merita vazuti sunt Muntele Roraima, Kanuku Muntii, Muntii Pakaraima. Guyana are peste 300 de cascade. Cascada Kaieteur, Amaila, Regele George al VI, Kumaru, Great Falls si multe altele. Guyana are, de asemenea, multe rauri si canale navigabile. Trei rauri principale sunt Essequibo, Demerara si Berbice.

Una dintre cele mai mari savane lume, Savannah Rupununi este situata intre raul Rupununi si frontiera braziliana. Savannah Rupununi este casa pentru 500 de specii de pasari, 120 de specii de serpi, soparle si broaste, 1.500 de specii diferite de plante, 105 de specii de mamifere, inclusiv jaguari si vulturi. Ea are mai mult de 750 de lacuri, iazuri si cai navigabile. Acesta este casa pentru cel mai mare peste de apa dulce, aligatori si broaste testoase.
Guyana are un numar imens de parcuri, gradini si gradini zoologice, gradini botanice, gradina de promenada, parc national si parc zoologic. Parcul zoologic are mare o varietate de pesti tropicali, pasari si multe specii de viata salbatica. Muzeele descriu istoria Guyanei si a patrimoniului cultural. Muzeul National din Georgetown afiseaza o colectie de flora, fauna, pietre naturale si descoperiri arheologice. Muzeul de Antropologie Walter Roth afiseaza colectii din arheologia Guyanei. Muzeul patrimoniului african are o imensa colectie de arta din Africa. Aceasta ajuta la educarea oamenilor despre semnificatia din spatele traditiilor artei africane.

Guyana este un paradis pentru turistii iubitori de natura si a solicitantilor de aventura deopotriva. Aceasta ofera o experienta de neuitat si amintiri de o viata.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.