Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Flamin' Groovies - Kicks / 1986
458 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Flamin' Groovies - Have You Seen My Baby / 1971
1.888 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Flamin' Groovies - Love Have Mercy / 1969
1.236 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  The Flamin' Groovies - Slow Death / 1972
806 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  The Flamin' Groovies - Next One Crying / 1979
799 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Flamin Groovies - Slow Death / Live 1972
1.076 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  The Flamin' Groovies – High Flyin' Baby / 1971
1.424 vizite - 0 comentarii
adaugat de misu
 
  The Flamin' Groovies - Shake Some Action / Live 1986
1.197 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Flamin' Groovies - Gonna Rock Tonite / 1972
1.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Flamin' Groovies - Headin' for the Texas Border 1971
1.850 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Oldies
 

 

Flamin Groovies - Roadhouse / 1970

 
 
 
 
 
Adaugat de matusa 14.10.2011  Adauga la favorite 538 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Flamin' Groovies


Una dintre cele mai mari din America, benzile de cult cel mai influent, si legendarul, Groovies Flamin "a iesit din zona San Francisco in 1965 joc grasa, bluesy, Rock & Roll intrerupta cu o stropire liberal de panas Invazia britanica, intr-o era in curand sa fie dominate de cultura hippie si hyperextended raga-rock freakouts. Prins intr-o dubla obligati de a juca tipul gresit de muzica la un moment nepotrivit (precum si nu cauta parte), Groovies au fost aproape complet uitata ca Fillmore / scene Avalon Ballroom, dominat de the Dead, Jefferson Airplane, et Al., le-a facut anacronic. Adevarul simplu, cu toate acestea, a fost ca, in ciuda a nu fi in ton cu Zeitgeist, Groovies facut muzica mare, si a reusit sa mentina o cariera care a durat peste doua decenii.

Ceea ce a facut Groovies o astfel de trupa a fost formidabila dinamita dublu furnizate de catre chitaristul Cyril Iordania si Roy cantareata / Wildman Loney A.. Impreuna au format un parteneriat incomoda care a condus banda de prin perioada sa cea mai fertila, 1968 - 1971. In 1968, pentru aproape nimic, trupa a inregistrat o melodie de sapte EP intitulat Adidasi. Acest pic de ingeniozitate DIY a dus la un contract cu Epic si suma mare de 80.000 de dolari (1968 de dolari, mintea dvs.) care urmeaza sa fie cheltuite pentru inregistrarea lor de debut, Supersnazz. A fost un album de mare, incat nu vinde, dar am primit le-a scazut de la Epic. Rapid semnarea cu Kama Sutra, Groovies inchis anii '60 si '70 a inceput cu doua inregistrari teribil (Flamingo si sef Teenage), dar apatie publice si relatia din ce in ce vijelios intre Iordania si Loney a dus la plecarea acestuia din urma pentru o cariera solo in 1971. Iordania, acum libertatea de a rula ca o trupa "binevoitor" dictator si rasfatati-va pasiunea lui pentru o mai folk-rock (a se citi: Byrds) se concentreze, angajat chitaristul / vocalistul Chris Wilson, a adaugat curios apostrof pe numele lor in primul rand, si in 1972 sa mutat trupa in Anglia.

Destul de ciudat, Groovies a avut un mai mare, in urma mai mult entuziasm in Europa (in special in Anglia si Germania), decat au facut in Statele Unite, si se parea perfect rezonabil sa se presupuna ca, daca s-au recompense mari pentru a fi culeasa, s-ar intampla in Europa in primul rand . Prindere cu Dave Edmunds, care a fost dornici de a le produce, Iordania si compania a inregistrat o mana de melodii inca din 1972. Cu toate acestea, aceasta colaborare aparent naturale generate putin pana in 1976, atunci cand a lansat cele mai bune Groovies lor post-Loney efort, se agita unele de actiune. Incarcat cu chitari de apel, se refera la mare, si Edmunds "spongioase, bas-grele de productie, se agita Unele de actiune a devenit un album bine primit in epoca punk-Marea Britanie, astfel cum a fost amenda follow-up, Flamin 'Groovies acum. Aceasta noua adus notorietate interes reinnoit in Groovies in America, dar sirul de albume bune sa incheiat brusc cu cea mai mare parte se refera si, mai ales Jumpin forgettable "in noapte, in 1979. In mod evident, trupa a alerga afara de gaz. Acest fapt, insa, a facut putine pentru a convinge ca Cyril Iordania Groovies Flamin "in orice forma s-au nu mai este viabila.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.