Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  HMS Warrior-Portsmouth
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spinnaker Tower
589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HMS Victory-Portsmouth
359 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Worcester in trecut si acum -Anglia
1.205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Districtul Cumbria Anglia
28 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hambleden -, Anglia,
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stamford Lincolnshire.Anglia
35 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Howard, Anglia
239 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Locuri frumoase din Anglia - Midhurst Market Town
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lower Slaughter -Anglia
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Portsmouth Anglia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.04.2019  Adauga la favorite 337 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Portsmouth este un oras si o Autoritate Unitara in regiunea South East England. Este situat pe coasta de sud a Marii Britanii si este unul dintre cele mai importante porturi ale Regatului Unit, fiind un important port militar. Pe langa orasul propriu-zis Portsmouth, districtul unitar este format si din localitatea Southsea.Mai este si un oras port in judetul ceremonial al Hampshire, pe coasta de sud a Angliei. Situat in principal, pe Portsea Island, 70 mile (110 km) sud-vest a Londrei si 19 mile (31 km) sud-est de Southampton, este Regatul Unit numai in oras insula. Ea are o populatie de 205,400, si este singurul oras din Insulele Britanice, cu o densitate a populatiei mai mare decat la Londra. Face oras parte din zona construita de Sud Hampshire, care acopera, de asemenea, Southampton si orasele Havant, Waterlooville, Eastleigh, Fareham, si Gosport.

Istoria orasului poate fi urmarita in epoca romana. Un port naval semnificativ timp de secole, Portsmouth are cel mai vechi doc uscat din lume si a fost prima linie de aparare a Angliei in timpul invaziei franceze din 1545. speciale Palmerston forturi au fost construite in 1859, in anticiparea unei alte invazia din Europa continentala. Pana la inceputul secolului al 19-lea, Portsmouth a fost orasul cel mai puternic fortificate din lume, si a fost considerat "cel mai mare port naval din lume" la apogeul Imperiului Britanic de-a lungul Pax Britannica. prima linie de productie in masa din lume a fost infiintat in oras, facandu-l pe site-ul cel mai industrializate din lume. In timpul al doilea razboi mondial, orasul a fost un punct de imbarcare pivot pentru debarcarile D-Day si a fost bombardat pe larg in Portsmouth Blitz, ceea ce a dus la moartea a 930 de persoane. In 1982, orasul gazduit ansamblul fortelor din ataca razboiul din Insulele Falkland. Maiestatii Sale Yacht Britannia a parasit orasul pentru a supraveghea transferul de la Hong Kong in 1997, care a marcat pentru multi la sfarsitul imperiului.

Portsmouth este una dintre cele mai cunoscute porturi din lume. HMNB Portsmouth este cel mai mare santier naval pentru Royal Navy si este acasa, la doua treimi din flota de suprafata din Marea Britanie. Orasul este acasa, la unele nave celebre, printre care HMS Warrior, Tudor caraca Mary Rose si emblematice Horatio Nelson, HMS Victory (cea mai veche nava navala din lume inca in comisie). Fosta HMS Vernon stabilirea tarm naval a fost reproiectata ca un parc de retail cunoscut sub numele de Gunwharf Quays. Portsmouth este printre putinele orase britanice cu doua catedrale: Catedrala anglicana St Thomas si Catedrala Romano-Catolica Sf Ioan Evanghelistul. Malul marii si Portsmouth Harbour sunt dominate de Turnul Spinnaker, una dintre cele mai inalte structuri din Regatul Unit la 560 de picioare (170 m). Southsea In apropiere este o statiune de pe litoral, cu un parc de distractii dig si castel medieval.

Portsmouth F.C. este profesionist club de asociere de fotbal a orasului si sa joace jocurile lor de origine, la Fratton Park. Orasul are mai multe statii de cale ferata, care se conecteaza la magistrala Londra Waterloo, printre alte linii din sudul Angliei. Portsmouth Portul International este o nava de croaziera si feribot port comercial pentru destinatii internationale. Portul este al doilea cel mai aglomerat din Regatul Unit dupa Dover, manipulare de aproximativ trei milioane de pasageri pe an. Orasul a avut odinioara propriul aeroport, Aeroportul Portsmouth, pana la inchiderea sa in 1973. Universitatea din Portsmouth enrols 23.000 elevi si este cotat printre cele mai bune universitati moderne din lume.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.