Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Piata Piata Veche - Nottingham
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul Pesterilor-Nottingham
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Nottingham
131 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Highfields Park-Nottingham
148 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Greens Mill - Nottingham
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul de nastere al lui H. H. Lawrence-Nottingam
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Worcester in trecut si acum -Anglia
1.205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata Lace-Nottingham
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Districtul Cumbria Anglia
30 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hambleden -, Anglia,
578 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Nottingham -Anglia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.04.2019  Adauga la favorite 379 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nottingham este un oras si o Autoritate Unitara in regiunea East Midlands din Anglia. Se afla situat in Nottinghamshire si este al optulea oras ce face parte din coalitia English Core Cities Group. In timp ce Nottingham are limite istorice bine definite (cu o populatie de circa 288.700 de locuitori, domeniul intreg al Nottinghamului numara o populatie de 667.000 de locuitori si este a saptea zona urbana ca marime, situata intre Liverpool si Sheffield. Larger Urban Zone a numarat in 2004 o populatie de 825,600 locuitori.

Orasul este renumit pentru legatura sa cu legenda lui Robin Hood si, in timpul Revolutiei Industriale, a obtinut recunoasterea mondiala in ceea ce priveste industria fabricarii dantelei si a constructiilor de biciclete. Statutul de oras i-a fost acordat in urma festivitatilor Diamond Jubilee ale reginei Victoria din 1897, iar de atunci a purtat numele de City of Nottingham.

Istorie
In era anglo-saxona, in jurul anului 600 i.Hr.,locul a facut parte din Regatul Mercia si era cunoscut in limba britonica cu denumirea de Tigguo Cobauc, care insemna de fapt Pesterile. In dialectul Welsh, locul poarta denumirea de Y Ty Ogofog, adica Locuinta Pesterii. Dupa ce a ajuns sub conducerea unui sef saxon numit Snot, locul a inceput sa poarte denumirea de Snotingaham. Snot si-a reunit poporul intr-o zona numita Lace Market. Nottingham a fost cucerit in 867 de catre vokingii danezi si mai tarziu a devenit unul din cele cinci burguri, sau orase fortificate, din Danelaw.

In secolul al XI-lea, s-a construit pe o zona cu gresie a raului Leen, Castelul Nottingham. Colonizarea anglo-saxona a dus la dezvoltarea English Borough of Nottingham si la gazduirea unei primarii si a instantelor judecatoresti. O alta asezare s-a dezvoltat in jurul castelului de pe dealul opus.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.