Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Copacul Vietii, Bahrain
1.329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corpul Omenesc - Sfarsitul vietii / Ep.7/7
1.210 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lumi extraterestre.Cautarea Pamantului
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calatorie in Valea Hunza
541 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Repararea banilor
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Descifrand misterul vietii
788 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O zi la un castel 1218
13 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea lui George Muller, ocrotitorul orfanilor
1.072 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Resetarea vietii interioare si fizica cuantica
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Resetarea vietii interioare si fizica cuantica
64 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Floarea vietii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.01.2019  Adauga la favorite 577 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Floarea vietii – poate fi gasita in toate religiile majore ale lumii. Contine modelele creatiei din „Marele Vid". Totul a fost facut din gandul Creatorului.
Dupa crearea semintei vietii s-a continuat aceeasi miscare de vortex creand urmatoarea structura cunoscuta sub numele de Oul Vietii. Aceasta structura formeaza baza muzicii pentru ca distanta dintre sfere este identica cu distanta dintre tonuri si semitonuri in muzica. Este de asemenea identica cu structura celulara a celei de-a treia diviziune embrionice (prima celula se divide in doua, apoi in patru, apoi in opt). In acest fel, aceasta structura, pe masura ce se dezvolta ulterior, creeaza corpul uman si toate sistemele energetice, inclusiv cele folosite pentru a crea Merkaba. Daca continuam sa creem din ce in ce mai multe sfere vom sfarsi prin a crea structura numita floarea vietii.

Floarea vietii contine un simbol secret creat prin desenul a 13 cercuri din floarea vietii. In acest mod se poate descoperi cel mai important si sacru model din univers. Aceasta este sursa a tot ceea ce exista, denumita fructul vietii. Contine 13 sisteme informationale. Fiecare explica un alt aspect al realitatii. Astfel, aceste sisteme pot sa ne dea acces la orice, pornind de la corpul uman, pana la galaxii. In primul sistem, de exemplu, este posibil sa creezi orice structura moleculara si orice structura celulara vie ce exista in univers. Pe scurt, orice creatura vie.

Cea mai comuna forma a floarei vietii este modelul hexagonal (unde centrul fiecarui cerc este pe circumferinta a 6 cercuri inconjuratoare, cu acelasi diamnetru) format din 19 cercuri complete si 36 de arce circulare partiale inconjurate de un cerc mare.

Samanta vietii este formata din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formand un model de cercuri si lentile ce functioneaza ca si componenta de baza a desenului floarei vietii.

Leonardo da Vinci a studiat forma Floarei Vietii si proprietatile sale matematice. El insusi a desenat Floarea Vietii si componentele sale din interior, precum Samanta Vietii. A desenat figuri geometrice reprezentand forme precum solidele platonice, o sfera, un tor, etc., si a folosit de asemenea proportia de aur a lui Pi; toate care sunt derivate din desenul Floarei Vietii.

Forma Floarei Vietii contine o forma secreta cunoscuta ca fructul vietii, format din 13 sfere ce contin multe legi matematice si geometrice. Aceste legi reprezinta intregul univers. Daruind Floarea Vietii cuiva este ca si cum le-ai da intregul univers intr-o singura bijuterie.


Floarea Vietii poate fi gasita in toate religiile majore din lume. In Egipt, sursa tuturor religiilor monoteistice, Floarea Vietii poate fi gasita in vechiul templu din Abydos. In Israel, poate fi gasita in sinagogile vechi din Galilea si Mesada.

Floarea Vietii este una dintre cele mai puternice forme geometrice sacre!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.