Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Destinatii de vacanta inedite si ieftine, pentru 2016
942 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Islas Cies, Galicia - Spania
1.087 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Islas Cies, Galicia - Spania
967 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Asturia-Spania
894 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FRIAS, BURGOS-Spania
638 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Margalef, Spania
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alava-Spania
1.339 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cuenca-Spania
1.054 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CANTAVIEJA, TEREUL-Spania
533 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul lui Hercule - Spania
1.545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Galicia-Spania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.01.2019  Adauga la favorite 386 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Galicia, una dintre cele mai frumoase regiuni din Spania, este un loc de care poate nu ai auzit vreodata. Zona are radacini adanci celtice, dar si plaje incantatoare si, cu toata sinceritatea, aici se gasesc probabil cele mai bune fructe de mare din toata Europa. Unica Galicia se afla in partea de nord-vest a tarii si comparativ cu restul Spaniei este o zona relativ neexplorata, din moment ce majoritatea turistilor care vin in Spania se indreapta catre Barcelona, Madrid si Costa del Sol.

Santiago de Compostela, oras binecunoscut pelerinilor
Cel mai cunoscut oras din Galicia este probabil Santiago de Compostela, una dintre cele mai mari destinatii de pelerinaj din lume. In zona se afla cateva cursuri de apa magnifice, precum Rias Baixas, in partea de sud si Rias Altas in nord.

Rias Baixas
Localnicii adora sa vina la Rias Baixas, la fel de mult ca si turistii, mai ales in perioada cuprinsa intre lunile iunie si septembrie. Pe malul raului exista cateva restaurante excelente, unde poti savura unele dintre cele mai delicioase fructe de mare. Printre specialitatile pe care le poti gasi aici se numara placintele cu peste, scoici pane si caracatita fiarta cu boia si usturoi.

In sud exista cinci rauri, la trei dintre ele: Ria de Pontevedra, Ria de Vigo si Ria de Arousa, ajungandu-se usor, acestea fiind favoritele multora. Daca mergi spre nord, terenul devine ceva mai abrupt, dar si peisajele mult mai incarcate de dramatism. Cele doua rauri din aceasta parte sunt Ria de Corcubion si Ria de Muros.

Daca esti in cautarea unei plaje unde sa poti inota si sta la soare, atunci mergi spre Sanxenxo. Aceasta mica asezare are cateva plaje incantatoare de-a lungul liniei sale de coasta, lunga de peste 30 de kilometri. Cea mai faimoasa este A Lanzada, dar mai sunt si altele, precum Montalvo, Bascuas si Paxarinas. Marea si nisipul sunt fantastice in aceste locatii.

PortoNova Sanxenxo
Atunci cand simti nevoia sa afli istoria acestor locuri, trebuie sa vizitezi vechiul asezamant celt, cunoscut sub numele de Castro de Barona. Acesta se gaseste langa Ria de Muros e Noia. Trebuie sa mergi pe o poteca lunga de aproximativ 1,6 kilometri ca sa ajungi acolo, dar privelistile cu care te vei intalni iti vor ramane multa vreme in minte. In apropiere se afla pitorestile orase Pobra do Caraminal, Ribeira si Porto do Son, care si-au pastrat toate farmecul original.

Castro de Barona
Daca vrei sa faci niste explorari acvatice, locatia ideala este Illas Cies. Acesta este un grup de insule aflate in largul coastei stancoase din Vigo si la ele se poate ajunge numai cu feribotul. Insulele apartin unei rezervatii naturale de pasari. Aici nu exista hoteluri, dar iti poti petrece noaptea in campingul din zona, care are si restaurant. Scufundarile sunt la ordinea zilei, iar natura si-a desavarsit opera in aceste insule magnifice.

Costa da Morte
Pe perioada sederii in Galicia, poti vizita Land’s End, Costa da Morte, Praia das Catedrais, Ortigueira si Estaca de Bares. In aceasta incantatoare regiune spaniola poti ajunge cu avionul, care aterizeaza pe unul din cele trei aeroporturi, Santiago de Compostela, A Coruna si Vigo. Aici ajung insa si trenuri si autobuze. Unii localnici vorbesc dialectul galician, care este o combinatie de portugheza si spaniola.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.