Din cele mai vechi timpuri, Kew Gardens este considerata ca fiind proprietatea regala, judetele Richmond si Kew apartinand familiei regale. In anul 1730, regele George al II-lea si Regina Caroline au locuit in Ormonde Lodge la Richmond, iar fiul lor, Prince Frederick - in judetul Kew. Dupa moartea lui Frederick, in anul 1751, vaduva lui, Augusta, a amenajat o gradina botanica mica, in suprafata de doar 9 acri. Cu ajutorul arhitectului William Chambers, a amenajat o sera si a construit mai multe cladiri impresionante, inclusiv arcul.
In anul 1760, regele George al III-lea a mostenit Richmond. Cu gandul de a renova si moderniza parcul, el a invitat celebrul arhitect de parcuri din vremea aceea - Capability Brown. In anul 1772, dupa moartea mamei regelui George al III-lea, el a mostenit si judetul Kew. Iar atunci Kew Gardens a prosperat.
Chiar daca are 300 de ani de istorie, Kew Gardens este un parc modern. In acesta exista peluze largi, flori si vegetatie vesnic verde. Dar nu trebuie uitat faptul ca Kew Gardens are si un alt scop - este un centru de cercetare botanica cu cea mai mare colectie de plante din lume. In acest loc sunt pastrate plante din toate colturile lumii. De asemenea, aici exista o galerie de arta cu diferite exponate si fotografii legate de vegetatie. In plus, in Kew Gradens sunt amenajate urmatoarele muzee: Evolution House, Grass Garden si Wood Museum. In acesta din urma, vizitatorii "pot face cunostinta" nu numai cu o varietate de copaci, dar si cu procesul de fabricare a hartiei.