Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 10 Atractii Turistice Viena (Austria)-ghid calatorie
1.950 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Saalfelden am Steinernen Meer-Austria
168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hall in Tirol -Austria
1.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Austria
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bregenz- Austria
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hallstatt, Austria
788 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Crevasa Leutasch, Austria
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salzkammergut -Austria
268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Seefeld, Tirol-Austria
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regiunea de schi Ski amade -Austria
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Mayrhofen, Austria

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.01.2018  Adauga la favorite 374 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mayrhofen pare o destinatie care nu ar trebui sa se afle in topul realizat de noi, avand in vedere ca aceasta statiune pentru ski din Europa este ca un Mecca al practicantilor de sporturi extreme si fiecare dintre acestia au trecuta Mayrhofen printre dorintele lor in fiecare iarna! Totusi, statiunea austriaca este renumita pentru ca ofera excelente reduceri in anumite perioade din an, asa ca nu ratati aceste perioade si tineti legatura cu agentul vostru de turism!

In Mayrhofen veti gasi peste 133 de kilometri de partii iar in apropiere, in Valea Ziller, chiar mai mult. Impreuna cu Hintertux, o statiune aflata la o jumatate de ora de mers cu autobuzul, zona acopera 620 de kilometri de partii! Singurul inconvenient este ca va trebui sa calatoresti, dar o jumatate de ora nu este mult. Cat despre tipul de teren pe care vi-l ofera aceasta zona tiroliana, veti intalni, desigur, Parcul Vans Penken, excelent pentru practicantii sporturilor extreme, pe ski sau snowboard dar si Zell am Ziller si Kaltenbach, ultimele doua fiind locuri mai linistite, cu zapada mai afanata.

Statiunea este o atractie in sine – arhitectura tiroliana combinata cu balcoanele de lemn, specifice zonei. Ca locuri de cazare pentru buzunarul fiecaruia va recomandam Gasthof Edelweiss, un hotel recent renovat, situat in centrul statiunii si aflat la doar 10 minute de mers pe jos de tele-gondola Penken. Turistii pot sa manance extrem de bine si convenabil ca pret la restaurantul italian al hotelului.

O alta recomandare ar fi hotelul Siegelerhof, o locatie cocheta, amplasata intr-o gradina eleganta bine intretinuta.

Viata de noapte in Mayrhofen este extrem de animata; totusi, daca va doriti sa gasiti locuri unde sa va relaxati mai degraba decat sa dansati (in special dupa ziua petrecuta pe partii), atunci Mayrhofen are o sumedenie de oferte pentru voi – renumitele baruri de aici, unde schiorii se pot relaxa si discuta despre tehnicile folosite sau peripetiile de pe munte, sunt pe gustul tuturor. Daca totusi ai chef sa petreci, Mayrhofen are o varietate de oferte si nu uita ca este una dintre statiunile care gazduiesc una dintre cele mai bune experiente in materie festivaluri montane, Snowbombing.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.