Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Elvis Presley - Green Green Grass Of Home / 1975
845 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihai
 
  Elvis Presley - Green Green Grass of Home / 1975
905 vizite - 0 comentarii
adaugat de horia
 
  Elvis Presley - Green Green Grass Of Home / 1975
1.215 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Joan Baez - The Green Green Grass Of Home / 1969
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Tom Jones - Green, Green Grass of Home / 1966
1.736 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Joan Baez - Green, Green Grass Of Home / 1970
1.562 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  Johnny Cash - Green, Green Grass of Home / 1968
1.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de valiza
 
  Joan Baez ‎- Green, Green Grass Of Home / 1969
995 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Elvis Presley - A Little Bit Of Green / 1970
1.118 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihai
 
  Elvis Presley - A Little Bit Of Green / 1969
941 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihai
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Oldies
 

 

Elvis Presley - Green Green Grass of Home / 1975

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2011  Adauga la favorite 440 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In ziua de 8 ianuarie 1935, in Tupelo, un mic orasel din statul american Mississippi, intr-o casa modesta, Gladys Presley aduce pe lume doi gemeni.

Primul, Jesse Garon s-a nascut mort, dar cel de-al doilea, Elvis Aaron Presley s-a nascut fara probleme, devenind singurul copil al familiei.

Copilul a crescut in mijlocul familiei, alaturi de rudele care locuiau in aceeasi zona a orasului Tupelo. Desi traiau in conditii grele, totusi Vernon si Gladys Presley se straduiau sa-i asigure cele necesare micului Elvis, care devenise acum centrul atentiei celor doi.


28 ianuarie 1956 este momentul primei sale aparitii intr-o emisiune de televiziune Stage Show la CBS. Tot in acest an ii apare si primul album intitulat Elvis Presley, care a ajuns foarte repede pe prima pozitie in Billboard 200 si a ramas acolo timp de zece saptamani.

Semneaza un contract pe sapte ani cu Paramount Pictures, apare la The Steve Allen Show la NBC unde canta Hound Dog, continua sa concerteze in toata America, lanseaza single dupa single si semneaza un contract pentru o serie de trei aparitii la Ed Sullivan Show contra sumei record, in acel moment, de 50.000 de dolari. Pe 26 septembrie este proclamata Ziua Elvis Presley in orasul natal Tupelo, iar la mijlocul lui noiembrie are loc premiera primului sau film - Love Me Tender. Pelicula are un succes imens, iar Elvis primeste recenzii favorabile din partea criticilor. A fost un an extraordinar pentru copilul minune al Americii, vanzarile de pe urma numelui lui Elvis ajungand la un total de 22 de milioane de dolari, nemaivorbind de avantul pe care cariera sa l-a luat atat din punct de vedere muzical cat si actoricesc.

Inceputul anului 1957 il gaseste lucrand la al doilea sau film - Loving You. In martie cumpara Graceland, atat pentru el cat si pentru familia sa, iar in mai incepe lucrul la filmul Jailhouse Rock. Totodata canta pentru prima data in Canada si Hawaii, filmeaza King Creole la inceputul anului 1958, apoi este recrutat in armata Statelor Unite pentru satisfacerea stagiului militar.

Pe 14 august 1958, Gladys Presley moare de hepatita, la doar 46 de ani. Elvis ramane profund indurerat. In noiembrie 1959 o cunoaste pe Priscilla Ann Beaulieu, fata vitrega a capitanului Joseph Beaulieu, ce tocmai fusese transferat din Texas la Weisenbadem Air Force Base unde Elvis fusese repartizat. Aceasta, in varsta de 14 ani si jumatate ii va deveni mai tarziu sotie. La inceputul lui martie 1960 este lasat la vatra si incepe sa lucreze la noul album intitulat Elvis is Back (Elvis s-a intors). incepe filmarile la GI Blues iar mai tarziu la Flaming Star si Wild in the Country.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.