Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Piesele de schimb pentru scaune
586 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dantela
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de securitate pentru a ramane mereu protejat.
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3) Apicultura
1.327 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pregatim prima noastra cina Craciun
2.286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi in curatarea si intretinerea tapiteriei
274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sertarul de jos al cuptorului de la aragaz
398 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 MOTIVE pentru care iti este MEREU FOAME
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 Reguli pentru o curatenie desavarsita
229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 Reguli pentru o curatenie desavarsita
172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Piesele de schimb pentru scaune - mereu la dispozitia ta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.11.2016  Adauga la favorite 603 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu siguranta ca, la un moment dat, una dintre componentele scaunului pe care il folosesti se degradazeaza. Asadar, este necesara repararea sau inlocuirea acesteia. Prin urmare, importatorii si comerciantii de asemenea produse va pun la dispozitia dvs, pentru a evita situatiile neplacute, piese de schimb pentru scaune.

Insa, la ce ne ajuta acestea? Accesoriile sunt mai mult decat un aliat de nadejde aduci cand vrei sa repari sau sa adaptezi scaunele propriilor necesitati sau sa le protejezi pentru o perioada cat mai lunga de timp. O gama variata se gaseste pe stoc, pentru toata lumea si pentru toate categriile de produse, fie ca sunt ele ergonimice, pentru vizitatori, pentru birou sau, pur si simplu, pentru relaxare.

Piese de schimb pentru scaune – de ajutor la momentul potrivit

Vei putea gasi si achizitiona, potrivit ofertelor magazinelor online, cat si ale celor din oras, manere si role de mai multe tipuri, pistoane, mecanisme pentru produsele ergonomice de reglare a balansului si a inaltimii, cat si produse de curatare si lustruire a tapiteriei. Nu in ultimul rand, se pot observa oferte extreme de avantajoase pentru amortizoare cu gaz, ce sunt piese de schimb ideale pentru scaunele de birou, pentru cele directoriale, cat si pentru cele destinate vizitatorilor.

Este usor sa alegi aceste accesorii?

Cu siguranta, ranspunsul este afirmativ in acest sens, deoarece ele sunt universale si se potrivesc celor mai multe produse care se gasesc pe piata.
In al doilea rand, schimbarea accesoriilor este facila, nu necesita instrumente special, insa, daca este cazul, este indicat sa verifici, mai intai, dimensiunile rotilor, cat si a picioarelor pe care intentionezi sa le inlocuiesti, daca esti pus in fata acestei situatii. In al treilea rand, de exemplu, noile modele de role-roti au rolul de a conferi o profectie sporita parchetului, dar si a altor suprafete, caci nu lasa urme. Mai mult, doarece rotile sunt de franare, ele nu se misca atunci cand scaunul in cauza este liber, cand te asezi sau te ridici de pe el.

Manerele pentru scaune – ideale pentru asigurarea balansarii

Managerii dar si sefii de department iubesc produsele ergonomice, din piele, dar care sa si execute un balans placut. Prin urmare, din categoria pieselor de schimb pentru scaune vei gasi si seturi de manere care sunt comercializate in seturi de cate doua bucati. Ca si detalii tehnice generale, va putem informa asupra faptului ca sunt confectionate din poliuretan, distanta pe verticala este de 8 cm, iar cea pe orizontala de 15 cm. Fiecare maner se prinde cu ajutorul suruburilor, pentru aceasat fiind necesare cate doua pe spatar, dar si pentru sezut.

Ideale pentru repararea si imbunatatirea scaunelor de birou, accesoriile pentru scaune sunt disponibile in mai multe modele, culori si dimensiuni pentru a le putea alege pe cele adecvate.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.