Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Silistar Beach -Bulgaria
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chepelare -Bulgaria
819 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Borovets -Bulgaria
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Irakli Beach -Bulgaria
719 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stara Zagora-Bulgaria
617 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tur prin Bulgaria - Documentar turnistic 25 minute
1.098 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Athopol Bulgaria
639 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Podul diavolului-Ardino, Bulgaria
914 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aqua Paradise Nessebar Park BULGARIA
335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bugas
1.651 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Byala -Bulgaria

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.01.2016  Adauga la favorite 744 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Byala (Orasul Alb) situat in partea centrala a litoralul bulgaresc. Nord si nord-vest de Dolni Chiflik si raionul Varna si sud si sud-vest de Nessebar si regiunea Bourgas. Teritoriul sau este de 162 km2. In planul national are o acoperire de 0,15 % din teritoriu si 0,04% din populatie. Municipalitatea include 6 orase: Byala, Gorica, satul Gospodinovo, Dyulino, sat Popovich, sat Samotino. Populatia municipiului la data de 31 decembrie 2004 a fost 3356 de persoane. Distanta dintre centrul administrativ Byala este egala cu ambele orase regionale - Varna (50 km) si Burgas (70 km). Cel mai apropiat oras la o distanta de 5 km, este Obzor si municipiu Nessebar. Peisajul modern poate fi caracterizat ca deluros. In partea de vest si de nord se afla versantul estic al Muntelui Kamchia. Aceste pante cobori treptat la mare cu o panta de 2-5%. Altitudinea al orasului Byala este de 42 m.
Zona de coasta a municipiului este caracterizat printr-o combinatie de coasta stancoasa, golfuri mici si benzi de plaja cu dune de nisip. Coasta este abrupta si conduce la plaja. Lungimea totala a plajei este de 14300 de metri sau aproximativ 3% din lungimea totala a litoralul bulgaresc. Cele mai multe plaje sunt expuse la est, nord si sud si ofera conditii optime pentru mai mult soare. Municipalitatea Byala este poarta de districtului Ruse din vestul si centrul Bulgariei si se margineste cu orasul Targovishte si Regiunea Veliko Tarnovo. Zona municipiului este de 341 km patrati. Centrul municipal se afla la 55 km de Ruse, 58 km de la Veliko Tarnovo, la 22 km de Trambesh si 53 km de Popovo. Amplasarea municipiului in termeni de geografie este strategic si determina locul sau in transportul national, energie si infrastructura de comunicatii. Exista un parc etnografic, iar in apropiere este un paleo-geologice Pietrele Albe. Byala este un loc minunat pentru recreere, care favorizeaza o combinatie de climat munte si la mare. Byala este printre cele mai curate orase din Bulgaria.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.