Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ispita (SUA 2004) cu Jude Law,Julia Roberts /
3.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Ispita (SUA 2004) Drama cu Julia Roberts
1.310 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anna Karenina (UK 1948) Drama
3.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Iubire cu gust de afine (2007) Romantic
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te iubesc, nu te iubesc (SUA 1996) Romantic,Drama 80 min
1.534 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Spioana (SUA 2015) Comedie cu Jude Law / 104 mn
1.920 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spioana (SUA 2015) Comedie cu Jude Law
1.215 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie romantica
1.910 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dr. Parnassus (SUA 2009) Aventuri-Mister /
1.861 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Anna Karenina (UK 2012) Drama Jude Law 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.11.2015  Adauga la favorite 786 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Anna Karenina (2012)

Nota IMDB: 6.6
***** Un premiu si 3 nominalizari Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu si 6 nominalizari BAFTA, un premiu si o nominalizare Academia Europeana de Film

Regia:Joe Wright
Cu:Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law
Gen film:Drama

Povestea care a traversat vremurile exploreaza puterea de a iubi. Suntem in 1874, in societatea inalta din Rusia imperiala. Plina de viata, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-si doresc contemporanii sai: este sotia lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang inalt caruia i-a nascut un baietel, iar statutul sau social este unul la care altii doar pot visa. Dupa ce primeste o scrisoare de la fratele sau, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roaga sa vina sa-l ajute sa-si salveze casnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleaca la Moscova. Pe drum face cunostinta cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul sau, galantul ofiter de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Cand Anna ii este prezentata lui Vronski, intre cei doi se produce o atractie instantanee care nu poate, si nici nu va fi ignorata.

La casa Vronski vine in vizita si cel mai bun prieten al lui Oblonski, Levin (Domhnall Gleeson), un mosier cu o sensibilitate deosebita, care e indragostit de Kitty (Alicia Vikander), sora mai mica a lui Dolly, pe care o cere de sotie, dar Kitty nu are ochi pentru el, ci pentru Vronski. Devastat, Levin se intoarce la mosia lui de la Pokrovskoie, unde se afunda in munca de la ferma. Kitty ramane si ea cu inima franta cand, la marele bal, vede ca Vronski e indragostit de Anna, care, desi e femeie maritata, ii intoarce atentiile tanarului.

Anna incearca sa-si recapete echilibrul intorcandu-se val-vartej acasa, la St. Petersburg, dar Vronski vine dupa ea. Incearca sa reia rutina familiala, dar gandul la Vronski o tulbura necontenit. Cei doi isi dau frau liber sentimentelor si au o relatie care va scandaliza inalta societate din St. Petersburg. Karenin se vede pus intr-o situatie inadmisibila, asa ca e obligat sa-i dea un ultimatum sotiei sale.

In incercarea ei de a-si gasi fericirea, Anna ia decizii care vor sfarama poleiala unei societati obsedate de propria imagine, si care vor avea consecinte pe cat de romantice, pe atat de tragice asupra vietii ei si a celor din jurul sau.

Anna Karenina este noua adaptare cinematografica in viziunea indrazneata si pasionala a regizorului Joe Wright, aclamat pe plan international pentru filme precum Atonement, Pride and Prejudice. Adaptat dupa romanul lui Lev Tolstoi de catre laureatul cu Oscar Tom Stoppard (Shakespeare in Love), filmul marcheaza a treia colaborare a regizorului cu actrita Keira Knightley, nominalizata la Oscar, precum si cu producatorii Tim Bevan, Eric Fellner si Paul Webster. Echipa artisica ii mai include pe directorul de imagine Seamus McGarvey (The Avengers), scenografa nominalizata de trei ori la Oscar, Sarah Greenwood (Sherlock Holmes), editoarea Melanie Ann Oliver (Jane Eyre), Ivana Primorac (Hanna), machiaj si coafuri, compozitorul laureat cu Oscar, Dario Marianelli (Atonement), precum si creatoarea de costume cu doua nominalizari la Oscar, Jacqueline Durran (Pride & Prejudice).

Distributie:

Matthew Macfadyen ...
Oblonsky
Eric MacLennan ...
Matvey
Kelly Macdonald ...
Dolly
Theo Morrissey ...
Grisha Oblonsky
Cecily Morrissey ...
Lili Oblonsky
Freya Galpin ...
Masha Oblonsky
Octavia Morrissey ...
Tanya Oblonsky
Beatrice Morrissey
Vasya Oblonsky
Marine Battie..
Mlle. Roland
Keira Knightley ...
Anna Karenina
Guro Nagelhus Schia ...
Annushka
Aruhan Galieva ...
Aruhan
Jude Law
Karenin
Carl Grose ...
Korney
Bryan Hands


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.