Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  The Twilight Saga- Breaking Dawn (SUA 2011) - Part 1
661 vizite - 0 comentarii
adaugat de tare
 
  Adormitul (SUA 1973) Comedie cu Woody Allen
1.783 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  The Canyon - Ghid de supravietuire (SUA 2009)
1.668 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Devin un om in toata firea (SUA 2009) Comedie
2.688 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Adormitul (1973) Comedie cu Woody Allen
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Ticalosi fara glorie (SUA -Germania 2009) Razboi
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Luna de miere (SUA 2018) Drama 88
674 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Luna de miere (SUA 2014) Horror
2.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de capra
 
  Luna de miere (SUA 2014) Horror
2.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Star Wars: The Rise of Skywalker | Final Trailer 2019
749 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Saga Amurg: Luna Noua (SUA 2009) /

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.10.2015  Adauga la favorite 416 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Twilight Saga: New Moon

Nota IMBd 4,6

Filmul se deschide cu Bella visandu-se pe sine la o varsta inaintata, in aceeasi poiana pe care i-o aratase Edward dupa ce eaisi daduse seama ca el era un vampir.

Acesta i se alatura si ea se trezeste cu realizarea ca e ziua majoratului ei. Pe parcursul zilei ea se framanta cu gandul ca visul se va implini si este incordata. Familia Cullen ii organizeaza o petrecere surpriza seara si lucrurile par sa mearga bine pana se taie la un deget si Jasper isi pierde controlul si incearca sa o omoare. Dupa petrecere Edward ii spune ca o paraseste si se muta cu familia deoarece nu-i place sa o puna tot timpul in pericol si oricum statuse prea mult in Forks. Bella ramane pe loc pana este gasita de membrirezervatiei La Push.

In lunile care urmeaza Bella cade intr-o depresie profunda care-l impinge pe Charlie sa o ameninte ca o trimite inapoi in Phoenix daca nu-si revine. Aceasta pornese fara tragere de inima sa se reconecteze cu vechii sai prieteni de la scoala. Mergand la cumparaturi cu Jessica in Portland Bella da peste niste motociclisti si are o halucinatie cu vocea lui Edward. Ulterior i-si da seama ca in apropierea pericolului cauzeaza alte astfel de aparitii. Ca urmare se hotaraste sa invete sa mearga pe motociclete, cu ajutorul lui Jacob Black. Pe parcurs incepe sa se imprieteneasca cu el cand deodata acesta se retrage si incepe sa petreaca tot mai mult timp cu o banda de baieti cu care nu se intelegea inainte.

Nefericita din cauza rejectiei lui Bella merge sa-i ceara explicatii si se cearta cu noii lui prieteni. Unul dintre ei isi pierde controlul si se avanta asupra ei. Jacob apare in acel moment si se arunca asupra lui - amandoi se preschimba in lupi. Ulterior Bella afla varcolacii sunt protectori ai tribului si membrii incep sa se transforme atunci cand tribul este in pericol.


Bella alaturi de viziunea cu Edward
Jacob ii aratase Bellei o stanca de unde sareau membrii haitei. Bella hotaraste sa sara si vizinea cu Edward apare din nou, desi Bella nu asculta . In apa este prinsa de curent si aproape moare cand este salvata de Jacob. Acasa se intalneste cu Alice care este uimita ca Bella este inca in viata dupa ce o vazuse sarind de pe stanca, dar nusi salvata. Impreuna concluzioneaza ca varcolacii nu apar in viziunile ei si ca atare nu-l vazuze pe Jacob. Cineva suna pentru a vorbi cu Charlie si Jacob raspunde spunand "He's at the funeral."("E la inmormantare."), referindu-se la moartea unuia dintre locuitorii rezervatiei. Alice are o noua viziune si le spune ca la celalalt capat era Edward si sunase pentru a verifica daca Bella era de fapt moarta. Decis, plecase in Italia pentru a se intalni cu Volturi, un soi de politie a vampirilor, ca sa le ceara sa-l omoare.

Bella porneste cu Alice spre Italia si ajunge la timp pentru a-l opri pe Edward. Din nefericire Volturi isi dau seama ca exista un om care stie despre vampiri asa ca decreteaza ca Bella trebuie sa fie transformata in vampir sau omorata. Alice accepta in locul lui Edward si le impartaseste o viziune cu Bella ca vampir pe care o avusese. Acestia se intorc in Forks unde Edward incearca sa o convinga pe Bella ca o iubeste cu adevarat si ca plecase pentru ca vroise sa-i dea sansa unui nou inceput. De asemenea ii spune ca planuieste sa-i infrunte pe Volturi, mai degraba decat sa o transforme. Nemultumita, Bella pleaca spre casa familiei Cullen unde se adreseaza tuturor explicand ca-l iubeste pe Edward, vrea sa fie parte din familie si nu vrea sa-i puna in pericol de dragul unei mortalitati pe care nici nu si-o doreste. Acestia voteaza si hotarasc sa o schimbe, impotriva dorintelor lui Edward.

Pe drum spre casa Bellei se intalnesc cu Jacob care-i spune Bellei ca o iubeste si ca va lupta pana la capatul puterilor pentru ca ea sa ramana om. Lui Edward ii aminteste de pactul facut cu Carlisle prin care vampirii promiteau sa nu mai schimbe vreun omm cat vor sta pe teritoriul rezervatiei, si ca daca o schimba pe Bella va urma un razboi. Dupa plecarea lui Jacob, Edward admite ca simte ca nu merita sacrificiul mortalitatii Bellei si acesta este motivul pentru care nu vrea ca ea sa fie vampir, dar ca-i va implini dorinta si o va transforma el insusi daca se va marita cu el inainte

Kristen Stewart ... Bella Swan
Christina Jastrzembska ... Gran
Robert Pattinson ... Edward Cullen
Billy Burke ... Charlie Swan
Anna Kendrick ... Jessica
Michael Welch ... Mike
Justin Chon ... Eric
Christian Serratos ... Angela
Taylor Lautner ... Jacob Black
Ashley Greene ... Alice Cullen
Jackson Rathbone ... Jasper Hale
Russell Roberts ... Mr. Berty
Cam Gigandet ... James (archive footage)
Michael Sheen ... Aro
Jamie Campbell Bower ... Caius
Christopher Heyerdahl ... Marcus
Peter Facinelli ... Dr. Carlisle Cullen
Curtis Caravaggio ... Rogue Vampire
Daniel Cudmore ... Felix
Charlie Bewley ... Demetri
Rachelle Lefevre ... Victoria
Elizabeth Reaser ... Esme Cullen
Kellan Lutz ... Emmett Cullen
Nikki Reed ... Rosalie Hale
Chaske Spencer ... Sam Uley
Gil Birmingham ... Billy Black
Graham Greene ... Harry Clearwater


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.