Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 SECRETE PENTRU CURATAREA BAII
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de scamele de pe haine?!
4.915 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cinci sfaturi practice pentru curatenia de toamna
920 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi practice pentru curatenia de toamna!
519 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se curata parul de animale
305 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deserturi cu fructe la cuptor, in toamna
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatenia de primavara la colectia de produse de machiaj
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 trucuri uimitoare cu umerase pentru haine
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa termini curatenia de Paste in timp record
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce trebuie sa arunci din casa
468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Curatenia de toamna-Ce haine sa pastrezi si ce sa arunci

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.09.2015  Adauga la favorite 1.116 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Oricat de mult ti-ar placea un dulap plin de haine, ia in calcul faptul ca trebuie sa le faci loc altora noi. Cand incepi aceasta operatiune, tine cont ca poti arunca fara regrete piesele foarte vechi, cele pe care le ai din liceu, cele care ti-au ramas mici sau pe care nu le-ai purtat niciodata. Acestea fiind spuse, putem incepe!

Ce haine sa arunci?
Sigur ai si tu in garderoba macar o bluza care a iesit din masina de spalat perfecta pentru o papusa. Stim ca iti placea, dar acum a devenit inutila si daca nu ai de gand sa intri intr-o masina a timpului care sa te faca de doua luni, nu ai niciun motiv sa o pastrezi. O regula de aur pentru o garderoba frumoasa si curata este sa renunti fara regrete la hainele arse cu fierul de calcat, decolorate sau distruse la curatatorie. Oricat de inventiva ai fi, sunt foarte mici sansele sa le transformi in piese pe care sa le porti in lume.

Hainele care au, inca, eticheta pot fi donate sau da-le unei prietene care crezi ca le-ar vrea. Daca le ai de mai mult de un an, este clar ca nu le vei purta, asa ca nu ai niciun motiv sa le pastrezi.

Negrul isi pierde din eleganta daca nu este negru, asa ca, daca nu vrei sa pari usor neingrijita, renunta la hainele decolorate. Griul rezultat din negru nu este deloc sexy!

Daca tot faci o detoxificare a garderobei, este momentul potrivit sa renunti la pantalonii aia care faceau ravagii cand erai in liceu. Stim ca moda se intoarce, insa de fiecare data li se aduc mici modificari care le diferentiaza de ce era odata.

Oricat de draguta ar fi o haina, daca nu iti ofera libertate de miscare, nu are ce sa caute in dulapul tau. Renunta la tot ce te face sa te simti incomod, pentru ca vei avea aceeasi senzatie si dupa ce vei slabi doua kilograme.

Un pulover care iti da mancarimi poate fi o piesa frumoasa, dar nu il vei purta niciodata daca te face sa il dai jos dupa cateva minute. Arunca-l!

Ce haine sa pastrezi?
Cand vine vorba de hainele pe care le poti pastra, lucrurile sunt ceva mai simple. Orice iti place si te face sa te simti confortabil trebuie sa ramana. Piesele clasice, precum rochia neagra sau camasa alba, ocupa spatiul in sifonier cu folos. Nu arunca hainele pe care le-ai purtat de mai mult de doua ori, pentru ca acesta este un semn ca sunt pe placul tau.

Fa curatenie in garderoba cel putin o data pe an si asigura-te intotdeauna ca ai suficient timp sa faci asta. Pentru un dulap de marime medie ai nevoie de aproximativ doua ore. Daca te grabesti, s-ar putea sa renunti la lucruri care iti plac sau sa pastrezi piese de care nu mai ai nevoie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.