Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cateva sfaturi utile pt. cateii vostri
1.199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 20 sfaturi super utile
480 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 sfaturi pentru fotografii de Craciun reusite
1.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Educatie financiara - Sfaturi practice
450 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Educatie financiara - Sfaturi practice
432 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi utile pentru fiecare dintre voi
391 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Descopera 10 cele mai bune sfaturi pentru cusut
199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri utile in bucatarie
425 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 idei practice in gospodarie
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

In avion cu bebe: sfaturi utile

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.07.2015  Adauga la favorite 1.097 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Rezerva locuri alaturate

Desi la zborurile low-cost (Blue Air, Wizz) trebuie sa platesti cateva zeci de lei in plus, e o investitie foarte buna.
Apropos de locuri, din pacate copiii n-au voie sa stea pe locurile cu spatiu de picioare suplimentar (primul rand si randurile din dreptul aripilor). Asa ca daca te gandeai ca e mai comod acolo si te poti misca mai usor, nu e o optiune valida.

Ia la tine si hainute mai groase

Oricat de cald e afara, e bine sa ai si o jachetica pentru bebe si niste pantaloni lungi. Niciodata nu stii cum o sa fie in avion, e posibil ca aerul conditionat sa fie prea rece ori prea cald pentru copil. Daca e frig afara, imbraca-l pe bebe in straturi astfel incat daca in avion se face cald sa ai ce da jos.

Programeza-ti zborul in functie de rutinele celui mic

Insa daca stii ca ai un bebe sensibil la galagie, care se trezeste la cel mai mic zgomot, e o idee mai buna sa zbori cu el in perioadele in care e treaz. Nu de alta, dar bebelusii deranjati din somn sunt tare morocanosi si nemultumiti.

Bebe avion somn

Pregateste-ti de acasa pachetele pentru schimbat

Ca sa nu mai stai sa scoti din geanta bebelusului servetelele, un scutec, crema, finetul si un sac de gunoi, pregateste-ti pachetul asta de acasa. Pune-le pe toate intr-o punga si daca trebuie sa-l schimbi pe bebe ai de luat din geanta doar punga. E mult mai simplu.

Masa de schimbat bebelusii se gaseste, de obicei, in toaleta din spatele avionului. Locul e cam stramt si poate fi incomod sa-l schimbi pe cel mic acolo, dar nu-i imposibil.

Manduca e intotdeauna utila

Niciodata nu se stie cand ai nevoie de maini libere, fiind cu bebe in brate.
Si-n aeroport poate fi extrem de utila, mai ales daca zbori cu o companie aeriana care nu-ti permite sa mergi cu caruciorul pana la avion.

Bebe in aeroport

Intra printre ultimii in avion

Desi familiile cu bebelusi au prioritate la imbarcare, Daca bebe e treaz, mai bine il plimbam cat de mult putem sau il lasam sa misune singur daca spatiul o permite. Iar daca doarme, sigur doarme intr-o pozitie mai confortabila decat cea impusa la decolare.

Ia-ti langa tine cele necesare pentru decolare

Cum in primele 20 de minute nu poti sa iei nimic din bagajul de deasupra ta, e de dorit sa pui in buzunarul din fata scaunului toate lucrurile de care ai putea avea nevoie: o jucarie – doua, suzeta (daca foloseste cel mic), servetele, jachetica, etc.

Zambeste insotitoarelor de zbor



Tine cont de posibilele intarzieri

Intotdeauna exista posibilitatea ca decolarea sa fie amanata cu o ora – doua – trei, iar sederea voastra in aeroport sa se prelungeasca. E bine sa fiti pregatiti si pentru varianta asta, mai ales cand vine vorba de mancare si scutece.



Ia jucarii noi cu tine

Si cand asteapta in aeroport, si cand e in avion, daca nu doarme probabil ca bebe o sa vrea sa faca ceva, sa fie distrat sau sa descopere lucruri noi. Jucariile noi il pot tine ocupat o vreme, iar tie iti lasa cateva clipe de respiro.

Papa la decolare si aterizare

Asa cum pe (unii dintre) noi ne dor urechile in avion, si bebele poate resimti aceleasi senzatii neplacute. De aceea e recomandat ca in timpul decolarii si mai ales in timpul aterizarii sa-i dai celui mic sa bea sau sa suga. Daca e treaz.

E bine de stiut ca poti trece de scanare cu mai mult de 100ml de lapte pentru bebe, iar in avion le poti cere insotitoarelor de bord apa fiarta pentru a prepara laptele pe loc. Daca alaptati e si mai simplu. Bebe in avion

Pastreaza-ti calmul

Bebelusii sunt imprevizibili. Poti sa-ti iei toate masurile de precautie din lume si tot exista riscul sa izbucneasca intr-un ropot sfasietor de plansete si vaiete. Cel mai bun lucru pe care-l poti face e sa-ti pastrezi calmul. Chiar daca nu-i rezolva lui problema care-l face sa planga, ii transmiti energii pozitive si simte ca esti acolo pentru el.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.