Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sa prepari acasa o crema naturala de protectie solara
227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poftele si greata in timpul sarcinii
613 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Evita sporturile dure in timpul sarnicii
617 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochelarii de soare, obligatorii de la 3 ani!
335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  4 pasi spre organizarea corecta a timpului
694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Protectia fitosanitara a pomilor fructiferi in primavara
773 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un incarcator solar
732 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingrijirea tenului in sezonul estival
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile consumului de anghinare pentru sanatate
1.123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti protejezi parul de clorul din piscina
203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Protectia solara in timpul sarcinii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.06.2015  Adauga la favorite 1.129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Temperaturile ridicate si soarele arzator pot cauza o multime de probleme de sanatate, mai ales ca medicii sustin faptul ca pielea gravidelor este mai sensibila.

Acum, ca esti graviduta si vei avea in scurt timp un ingeras al tau pe care sa il privesti cum doarme in patut sau cum rade atunci cand ii vorbesti frumos, este important sa ai mare grija de tine in cele cateva luni care va mai despart.


Efectele negative ale expunerii exagerate la soare

In primul rand, este necesar sa folosesti o crema de protectie solara de fiecare data cand iesi din casa pe timpul verii. Cel mai bine ar fi sa ai grija la eticheta, deoarece exista anumite substante care pot afecta cresterea si dezvoltarea bebelusului. Chiar daca incerci sa eviti razele ultraviolete, te imbraci cu haine care acopera corpul si stai mai mult la umbra, efectele nedorite ale radiatiilor UV nu te vor ocoli cu totul. Mai jos poti gasi cateva dintre efectele negative ale statului excesiv la soare:

● suparaincalzirea corpului - daca temperatura corpului tau creste, atunci creste si temperatura bebelusului nenascut si creierul sau poate suferi leziuni;

● aparitia arsurilor solare - acestea sunt tot mai des intalnite din cauza nivelului de poluare din aersi este indicat sa aplici mereu o crema de protectie corespunzatoare;

● aparitia unor pete pe piele - soarele stimuleaza productia de melanina in organismul tau si acum ca esti graviduta, petele pot aparea cu mult mai multa usurinta;

● deshidratarea - bebe are nevoie de o cantitate suficienta de apa pentru a se dezvolta armonios, de aceea incearca sa ii oferi mai multa apa pe timpul verii(cand corpul tau o pierde mult mai usor);

● modificarea nivelului de acid folic - inca nu se stie sigur cum sau de ce, dar expunerea la soare afecteaza concentratia de acid folic din organism, deci si dezvoltarea si sanatatea copilasului.


De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o crema de protectie

In functie de valoarea sa, indicatorul FPS arata cat de eficient ne apara o anumita crema pielea de efectele nocive ale razelor solare. Totusi, factorul de protectie solara este strans legat de tipul de piele pe care il ai. Cu cat ai tenul mai deschis, cu atat mai mare va trebui sa fie gradul de protectie solara a cremei. De asemenea, o piele ridata, imbatranita, care prezinta orice fel de leziuni sau acnee va necesita o lotiune cu FPS mai ridicat.

In plus, este recomandat de catre specialisti ca lotiunea de protectie solara sa contina doar elemente naturale si despre care se stie cu siguranta ca apara pielea de radiatiile UV precum:

ceaiul verde si aloe vera
uleiul de masline
vitamina E
oxidul de zinc.


gravida vara


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.