Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fosila din Malapa
694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Episodul 3 - Planeta de foc
482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Unde sunt mesajele extraterestre?
137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum au supravietuit atati ani companiile japoneze vechi
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ERIHON, CEL MAI VECHI ORAS DIN LUME
260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mu continentul disparut
909 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Au aparut pe Pamant in urma cu 500 de milioane de ani
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul obiectului urias de sub Marea Baltica
195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce este acest misterios obiect scufundat sub Marea Balti
130 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Japonia: Memoriile unui imperiu secret
1.326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Microcipul vechi de 250 de milioane de ani

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.05.2015  Adauga la favorite 599 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cercetatorii au facut o alta descoperire incredibila in Labinsk, Rusia. Potrivit cercetatorilor, aceasta descoperire marcheaza inceputul unei noi istorii, una despre care sustinatorii teoriei extraterestrilor antici au vorbit de ani de zile. Obiectul descoperit este considerat a fi un fel de vechi microcip si potrivit cercetatorilor, aceste microcipuri au cateva milioane de ani vechime. Dupa nenumarate teste, cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceasta piesa de colectie a fost folosita pe post de microcip cu milioane de ani in urma.

Problema legata de acest obiect misterios este varsta sa. Conform testelor, artefactul este considerat a avea o vechime de 225-250 de milioane de ani. Unii cercetatori cred ca datarea artefactului nu este in intregime corecta, avand in vedere ca piatra nu poate fi datata, testele fiind bazate pe urmele de material organic gasite in jurul misteriosului cip.

Acestea fiind spuse, ne putem intreba cine sau ce a folosit acest microcip in urma cu aproximativ 250 de milioane de ani? Exista posibilitatea ca acest obiect misterios sa fie ramasita unor vechi tehnologii? Exista posiblitatea ca acest obiect misterios sa nu provina de pe Pamant, ci de pe o alta planeta?

Mai mult decat atat, ce face ca Rusia sa fie o tara atat de speciala, avand in vedere ca numeroase artefacte, precum acesta, au fost descoperite in aceasta tara de-a lungul anilor.

Acest “microcip antic" a fost descoperit in regiunea Krasnodar, iar ufologii au etichetat deja acest artefac ca fiind un fragment al unei tehnologii necunoscute anterior de stiinta. Ca in cazul multor alte descoperiri, acest artefact remarcabil a fost gasit din intamplare de un pescar, pe nume Viktor Morozov, care a donat descoperirea studentilor de la Universitatea Politehnica Nowoczesnej. Acestia, impreuna cu profesorii lor au efectuat mai multe teste si au ajuns la concluzia ca in interiorul acestei pietre se gaseste un “dispozitiv" ciudat, care se aseamana foarte mult cu microcipurile moderne. Cercetatorii nu au incercat sa scoata pretinsul microcip din piatra de teama sa nu-l deterioreze.
Geologii si cercetatorii nu pot explica originea acestei descoperiri fantastice si exista numeroase posibilitati care ar putea explica ce este acest obiect cu adevarat. Tehnologie extraterestra, dovada a unor societati antice sofisticate, sau doar una dintre acele roci ciudate facute de mama natura. Unii cercetatori sustin ca acesta ar putea face parte din tulpina unei plante, cum ar fi crinii. De cealalta parte, scepticii au “demascat" deja aceasta descoperire sugerand ca nu merita toata aceasta atentie. La fel ca si in cazul multor altor descoperiri facute pe teritorul Rusiei care nu au fost explicate si in acest caz acestia sustin ca “nu este ceva cu adevarat important", in timp ce originea acestui artefact si a altor obiecte misterioase descoperite in Rusia nu a fost explicata.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.