Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Influenta TV asupra copiilor
680 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efectele nocive ale lacului de unghii
249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alunitele - cand sunt periculoase si cum le protejam?
1.206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum imi fac manichiura
960 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente ce pot deveni periculoase pentru sanatate
925 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  PLANTE CARE PURIFICA AERUL
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Protectia solara in timpul sarcinii
1.041 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile cireselor amare.
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coji de dovleac
1.343 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 Efecte UIMITOARE daca bei CAFEA
180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Efectele periculoase si nocive ale rosului unghiilor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.01.2015  Adauga la favorite 1.324 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Unghiile tale sunt cel mai bun loc pentru bacterii care sunt in curs de dezvoltare, inclusiv potentialele bacterii patogene, cum ar fi Salmonella sau E-Coli.


Asadar, atunci cand va muscati unghiile, nu faceti nimic altceva decat sa va introduceti bacteriile aflate sub unghii direct in gura si de acolo in tot corpul. Astfel se pot produce diverse infectii in organism cum sunt cele mentionate mai sus. Unghiile sunt mai greu de curatat decat mainile, pe care le puteti spala doar cu sapun, locul de sub unghii fiind perfect pentru dezvoltarea bacteriilor.

2. Infectiile unghiilor

Oamenii care isi musca unghiile sunt predispusi la aparitia paronichiei, o infectie a pielii care are loc in jurul unghiile. Cand roadeti unghiile, bacteriile cat si microorganismele pot intra printre micile abraziuni ale pielii, ceea ce va consuce la umflarea, inrosirea si aparitia puroiului in jurul unghilor.

Aceasta conditie dureroasa ar putea sa fie drenata chirurgical. Infectiile bacteriene cauzate de roaderea unghiilor sunt de fapt una dintre cele mai comune probleme ale unghiilor, conform Academiei Americane de Dermatologie (AAD).

3. Infectarea cu HPV

O alta boala comuna in randul rosului de unghiilor sunt aparitia verucilor provocate de papiloma virus uman, sau HPV. Acesta virus (HPV) cauzeaza si negii de pe unghii, nu doar verucile genitale. Acest lucru este destul de inspaimantator intrucat acest virus se poate raspandi usor de la unghii in gura si pe buze.

4. Probleme dentare

Rosul unghiilor poate cauza probleme asupra modului in care dintii de sus si de jos se reunesc atunci cand inchideti gura.

Rosul unghiilor poate deplasa dintii din pozitia lor corecta, astfel incat acestia vor deveni diformi, se vor uza prematur, astfel incat veti avea de suferit dupa un timp.

5. Afecteaza calitatea vietii

Oamenii care isi rod cronic unghiile, le scade semnificativ calitatea vietii in comparatie cu cei care nu au acest obicei, ne spune un rezultat al unui studiu.

Nivelul de depreciere creste cu timpul petrecut pe roaderea unghiilor. In momentul in care sunt intr-o stare de tensiune, cei care isi rod unghiile nu se pot controla si incep prin a-si roade unghiile, isi schimba comportamentul implicit isi influenteaza negativ calitatea vietii. - See more at: http://www.secretele.com/2015/01/efectele-periculoase-si-nocive-ale.html#sthash.TlgZeHCZ.dpuf
Calin Petru Barbulescu



Un articol de Calin Petru Barbulescu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.