Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 30 Sex Simboluri Hollywoodiene din toate timpurile
1.742 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Mary Pickford - supranumita Logodnica Americii
1.151 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Cine este Ozcan Deniz ?
1.463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maia Morgenstern - 40 de intrebari
1.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Steve Martin
1.124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jessica Alba - O actrita Sex-Simbol
941 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari regizori / actori - James Cameron
1.442 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Marlene Dietrich - Mistere & Scandaluri / Biografie
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
  Janis Joplin - Documentar BBC / 48 minute
1.211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Janis Joplin - Ultimele 24 de ore
1.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Farrah Fawcett - Ingerul Americii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.11.2014  Adauga la favorite 1.249 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pe numele real Ferrah Leni Fawcett, actrita nascuta pe 2 februarie 1947 in Corpus Christi, Texas, USA este fiica lui James Fawcett si a Paulinei Evans avand si o sora Diane Fawcett Walls (1938 - 2001). Viata ei la Hollywood a fost atat de tumultoasa si plina de suisuri si coborasuri incat se poate scrie o carte despre celebra actrita. Fire atletica a fost incurajata de tatal sau inca de mica sa urmeze o scoala cu un regim strict si sever. A urmat apoi " University of Texas in Austin, specializandu-se in Microbiologie, dar ea intotdeauna si-a dorit sa fie actrita. Frumusetea ei in Campusul scolar era recunoscuta si incurajata de un agent de publicitate si imediat ce s-a mutat la Los Angeles a fost remarcata pentru frumusetea ei blonda, plina de sex-apeal si a inceput sa filmeze in reclame si filme comerciale si chiar in seriale mai mult sau mai putin celebre in roluri episodice.

In 1968 il cunoaste pe actorul Lee Majors ce interpreta un rol deosebit de agreabil publicului in serialul " The big valley" care o ajuta sa promoveze in cariera, primind in 1970 primul rol mai important : Mary Ann Pringle in comedia "Myra Breckinridge "

In 1973, ea si Lee Majors se casatoresc, si timp de multi ani joaca impreuna in serialul/crima " Harry O " care le aduce amandorura succes si notorietate.

Impresionat de frumusetea, naturaletea si farmecul actritei, celebru cineast (regizor, producator) Aaron Spelilling ii ofera rolul : Jill Munroe din celebrul serial "Ingerii lui Charlie" (1976 - 1980) unde alaturi de alte doua mari actrite Kate Jakson si Jaclyn Smith cunoaste celebritatea mondiala. Cu toate ca in decursul anilor s-au perindat in rolurile principale multe alte actrite acest serial a avut si are inca un rating ridicat.

La sfarsitul anului 1979 dupa multe certuri, batai si scandaluri divorteaza de Majors si incepe o legatura amoroasa cu actorul Ryan O'Neal (celebrul Oliver Barrett IV din Love Story), legatura ce dureaza pana in 1997 si cu care are un copil nascut in 1987 Redmond O'Neal, azi actor, scenograf si fotograf celebru dar in prezent arestat pentru posesie si trafic de droguri.

Farrah Fawcett are in palmares sase nominalizari la Globul de Aur si este considerata una dintre cele mai frumoase blonde din istoria Hollywood-ului , o figura reprezentativa a culturii pop si un sex simbol al anilor '70 si '80.

In 1995, actrita a surprins pe toata lumea pozand in revista Playboy, la varsta de 48 de ani, acea editie a revistei fiind cea mai vanduta din anii '90.

Diagnosticata cu cancer in septembrie 2006, patru luni mai tarziu se declara vindecata, dar boala recidiveaza in luna mai a anului 2007. A apelat la tratamente alternative in Germania, fiind internata, pentru o scurta perioada, intr-un spital din Los Angeles ca urmare a revenirii dupa o procedura medicala efectuata in Germania.

Farah Fawcett s-a stins din viata pe 25 iunie 2009.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.