Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Buncarul (SUA 2001) Horror,Thriller /
4.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
  Nimeni nu te poate auzi (SUA 2001) Thriller
719 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jane Doe (SUA 2001) Thriller
1.092 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lantana (SUA 2001) Drama,Thriller
1.880 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Sub acoperire (SUA 1992) Actiune,Crima,Thriller
1.798 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  Spiders (SUA 2013) Thriller
2.826 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Ceilalti (SUA 2001) Thriller cu Nicole Kidman
2.249 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Catalina Trust (SUA 1999) Drama /
565 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Interviu cu un asasin (SUA 2012) Thriller /
799 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  O intamplare de groaza (SUA 1944 Thriller,Drama
1.969 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Anti-trust (SUA 2001) Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de radio 12.10.2014  Adauga la favorite 849 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Antitrust

Nota IMDB: 6.1

Regia:Peter Howitt
Cu:Ryan Phillippe, Rachael Leigh Cook
Gen film:Thriller

Intr-una dintre industriile cele mai revolutionare ale lumii, cea a computerelor, cei puternici se inscriu in joc – si joaca pentru a castiga. Bine ati venit in inima intunecata a erei digitale, unde poti deveni milionar in cateva nanosecunde, unde poti pierde sau castiga o avere cu o singura linie de cod, si unde se finanteaza razboaie particulare pentru a decide cine va controla viitorul.


Antitrust este un thriller de un suspans necrutator, care ne introduce in aceasta lume ascunsa unde cei bogati se confrunta cu cei geniali, unde cativa tineri inteligenti si ambitiosi poseda mijloacele de a crea sau de a distruge tehnologia care va domina economia globala. Aici, in aceasta atmosfera de competitie feroce, de secrete si de acuzatii de monopol, adevarata dilema a unui tanar programator in plina ascensiune nu este doar daca sa intreprinda actiuni impotriva trustului, ci daca mai poate avea incredere in cineva atunci cand situatia devine periculoasa.


Milo (RYAN PHILLIPE) are tot ce-i trebuie pentru a ajunge in varful lumii computerelor: este un maestru al domeniului digital, pe cale sa realizeze ceea ce orice tanar geniu al computerelor isi doreste cel mai mult: sa lanseze un nou program de inalta tehnologie. Dar nu este vorba despre un program oarecare.

Compania lui Milo, cu sediul intr-un garaj, studiaza tehnologia pe care o vaneaza principalele corporatii mondiale: tehnologia convergentei digitale, cu alte cuvinte conectarea tuturor formelor de comunicatii digitale, precum telefonul, televiziunea, computerele si radioul, la o singura sursa de energie extrem de puternica.

Milo isi doreste sa intre in istorie creand tehnologia care va schimba modul de viata al oamenilor in cativa ani.


Dar, exact cand Milo este pe cale sa reuseasca, primeste o oferta pe care nu o poate refuza. Este o oferta venita din partea renumitului Gary Winston (TIM ROBBINS), presedintele corporatiei multi-miliardare de software N.U.R.V. (prescurtarea de la “Never Underestimate Radical Vision" – “Nu subestimati niciodata viziunea radicala"), si modelul profesional al lui Milo.

Extrem de bogatul si puternicul Winston vrea sa il recruteze pe Milo in super-echipa sa, care studiaza convergenta digitala. In pofida faptului ca trebuie sa renunte la cel mai bun prieten si partener al sau, Teddy, Milo simte ca nu are de ales, deoarece banii, resursele si oportunitatile pe care i le ofera Winston nu pot fi gasite in alta parte. Mai mult, Winston se intereseaza personal de Milo si se pare ca acestuia i s-a ivit, in sfarsit, ocazia de a deveni cineva.


Astfel, Milo si prietena sa, Alice (CLAIRE FORLANI) intra in teritoriul celor plini de succes. Milo este introdus imediat in atmosfera de securitate si tensiune creatoare a N.U.R.V., i se atribuie o asistenta talentata si inteligenta, Lisa (RACHAEL LEIGH COOK) si se implica intens in cursa pentru atingerea viziunii lui Winston.

Dar, pe masura ce lucrurile avanseaza cu o viteza si precizie uimitoare, Milo incepe sa se indoiasca de provenienta lor.


Apoi tragedia loveste viata personala a lui Milo, sub forma unei crime ingrozitoare, iar banuielile lui se transforma in teroare. Este Milo doar un pion in jocurile de supraveghere si intimidare ale lui Winston? Pana la ce extreme intentioneaza sa mearga Winston pentru a invinge?

Pe masura ce ies la iveala alte indicii asupra unor actiuni secrete, miza jocului devine insasi viata lui Milo, pentru ca acesta trebuie sa il depaseasca in inteligenta pe cel care se afla in centrul N.U.R.V., si ale carui putere, lacomie si paranoia nu au limite.

Distributie:

Ryan Phillippe ...
Milo Hoffman
Rachael Leigh Cook ...
Lisa Calighan
Claire Forlani ...
Alice Poulson
Tim Robbins ...
Gary Winston
Douglas McFerran ...
Bob Shrot
Richard Roundtree ...
Lyle Barton
Tygh Runyan ...
Larry Banks
Yee Jee Tso ...
Teddy Chin
Nate Dushku ...
Brian Bissel
Ned Bellamy ...
Phil Grimes
Tyler Labine ...
Redmond
Scott Bellis ...
Randy
David Lovgren ...
Danny
Zahf Paroo ...
Desi (as Zahf Hajee)
Jonathon Young ...
Stinky


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.