Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Brad Pitt
1.110 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Archie Panjabi
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 30 Sex Simboluri Hollywoodiene din toate timpurile
1.742 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  In memoriam Demis Roussos
953 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Robert De Niro
1.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Oliver Hardy sau in romaneste... Bran
1.254 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jerry Lewis -Viata unui comic la Hollywood / Part 10/10
1.925 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Ella Fitzgerald - The First Lady of Song / Part 1
1.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un destin - Louis De Funes
1.812 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In memoriam -Ion Besoiu
1.081 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Angelina Jolie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.09.2014  Adauga la favorite 1.153 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Angelina Jolie (nascuta ca Angelina Jolie Voight pe 4 iunie 1975) este o actrita americana de film si Ambasadorul Bunavointei (in engleza Goodwill Ambassador) pentru Organizatia UNHCR (Organizatia Natiunilor Unite de comisari speciali pentru refugiati). Se spune deseori in media ca ea ar fi una din cele mai frumoase femei, viata ei fiind pentru moment una dintre cele mai mediatizate. A primit trei premii Globul de Aur, doua premii ale Organizatiei Actorilor de Film si un premiu al Academiei (OSCAR).

Debutul ei pe micile ecrane a avut loc in copilarie, alaturi de tatal ei Jon Voight, in 1982 in filmul Lookin' to Get Out, dar cariera ei de actrita a inceput abia zece ani mai tarziu in productia cu buget redus Cyborg 2 (1993). Primul ei rol de succes a fost in filmul Hackers (1995). De asemenea a jucat in George Wallace (1997), un film biografic in jurul caruia au avut loc multe controverse. Mai tarziu a jucat in Gia (1998), si a obtinut un OSCAR pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru drama Girl, Interrupted (1999). Jolie a castigat renumele international datorita faptului ca a jucat rolul unei eroine de jocuri video, si anume Lara Croft in filmul Lara Croft: Tomb Raider (2001). Ea a mai jucat in Original sin si Life or something like it, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life. In 2004 a jucat in Taking Lives, The Fever, Shark Tale, Alexander si Sky Captain and world of tomorrow. A castigat cei mai multi bani cu filmul de actiune-comedie Mr. & Mrs. Smith (in traducere Domnul si Doamna Smith) (2005). In (2006) a jucat in The good sheperd si Beowulf iar in (2007) a jucat in ecranizarea romanului scriitoarei Mariane Pearl, A Mighty Heart.

A fost maritata cu actorii Jonny Lee Miller si Billy Bob Thornton, iar acum are o relatie cu Brad Pitt, acest cuplu atragand atentia intregii lumi. Jolie si Pitt au trei copii adoptati, Maddox, Pax, si Zahara si doresc sa mai adopte inca un copil. Ei mai au si 3 copii biologici Shiloh, Vivienne Marchelline si Knox Leon.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.