Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Salvatore Adamo - Olympia 1977 | Concert 60 minute
1.596 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Joe Dassin - Olympia,Paris 1977 | Concert 50 minute
880 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Alizee - L'Olympia,Paris 2004 / Concert 93 minute
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Simple Minds - Paris 1995 / Concert 89 minute HD
1.503 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Shane MacGowan & The Pogue - Paris 2012 / 65 minute
1.084 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  The Who - BBC 2006 / Concert 49 minute
1.675 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  David Gilmour - Gdansk 2006 / Concert 76 minute
1.420 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  Paco de Lucia - Croatia 2006 | Arte Flamenco | 60 minute
1.734 vizite - 0 comentarii
adaugat de polux
 
  Noel Gallagher - Londra 2006 / Concert 47 minute HD
1.242 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  BB King - Nasheville 2006 / Concert 137 minute
1.176 vizite - 0 comentarii
adaugat de marea
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Concerte
 

 

Gregory Lemarchal a l'Olympia - 2006 / Concert 75 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Alexandra 30.07.2014  Adauga la favorite 1.241 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Gregory Lemarchal a l'Olympia / 2006

Gregory Lemarchal s-a nascut la data 13 mai 1983 in localitatea franceza La Tronche si a murit pe 30 aprilie 2007 la Suresnes In ciuda disparitiei sale timpurii din aceasta lume,la numai 23 de ani, micul inger, asa cum toti admiratorii sai il numesc, continua sa marcheze cantecul francez dandu-i un nou suflu, o noua viziune.

Cu toate ca pana la disparitia sa canalele tv nu prea dadeau importanta ,,fenomenului Gregorian » trebuie sa admitem ca artistul Gregory a strans in jurul lui nu numai oameni de valoare, care i-au apreciat si valorificat talentul dar si tineri extrem de sensibili, mobilizandu-i si convertindu-i la o noua religie>ARTA.

Asadar, cei care i-au inteles chemarea si care au dorit sa fie partasi nu numai povestii sale inedite de viata ,dar si visului sau, au primit in schimb o afectiune imensa din partea lui, formand in jurul tanarului artist o mare si adevarata familie deosebit de unita. Am putea vorbi la nesfarsit despre Gregory Lemarchal ca si persoana. Cei care l-au cunoscut continua sa afirme ca Greg a fost un tanar simplu, onest, gentil, deosebit de prietenos si foarte talentat. Puterea sa imensa de a trece dincolo de ceea ce numim noi, oamenii de rand , conditia de muritor este evidenta prin simpla sa prezenta pe scena.

Sarmul sau , figura angelica, daruirea cu care aborda fiecare fraza muzicala au facut din Gregory un star incontestabil odata cu castigarea sezonului 4 din show-ul Star Academy cu 80% voturi ale publicului si aprecierea uninominala a juriului de specialitate. E drept, povestea sa de viata nu a lasat lumea indiferenta pe parcursul acestui spectacol , insa pana la Star Academy drumul sau muzical a fost unul lung si nu foarte lin, care poate incepe cu ... a fost odata.

Je suis en vie

Gregory Lemarchal a vazut lumina zilei la 13 mai 1983. A trait aproape de Chambery,in Sonnaz, o localitate din regiunea franceza Savoie, intr-o familie unita alcatuita din cei doi parinti ai sai, tatal -Pierre si mama-Laurence iar mai tarziu de sora sa mai mica Leslie. La varsta de 1 an si 8 luni , a fost diagnosticat cu una din cele mai rare si dificile boli genetice ale secolului, mucoviscidose, o boala care afecteaza atat caile respiratorii, cat si organele digestive.

Specific acestei boli este faptul ca desi organele interne ale organismului uman sunt invelite de mucoase care nu numai le hidrateaza ci si permit buna functionare a acestora, in cazul mucoviscidosei mucoasele devin vascoase, ingreunand respiratia (!) si chiar digestia bolnavului.Este foarte cunoscut faptul ca a canta presupune o dozare eficienta a respiratiei in vederea emiterii cat mai bune a unor sunete muzicale. Desi in cazul sau prezenta sa pe scena devenea nu numai un sacrificiu imens ci in primul rand o dificultate majora. In ciuda acestei boli necrutatoare Gregory va creste ca un copil absolut normal si va fi extem de motivat sa isi indeplineasca visul. Energic, activ si pasionat , avea multe vise pe care isi dorea sa le indeplineasca.

A decis ca trebuie sa lupte cu boala, sa ia in serios fiecare sansa pe care viata i-o va oferi , sa isi traiasca intens toate pasiunile si dincolo de toate sa isi pastreze speranta si increderea ca totul va fi bine fiind sigur ca prin perseverenta si prin munca orice este realizabil.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.