Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Politist pe cont propriu (SUA 2012 Robert De Niro
1.826 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Stanley & Iris (1989) Robert De Niro & Jane Fonda
1.695 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Poveste din Bronx (SUA 1993) cu Robert De Niro
1.888 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  Brazil (1985) Film cu Robert De Niro / Drama
1.402 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Ultimul magnat (1976 SUA) Drama,Dragoste
1.942 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brazil (SUA 1985) Film cu Robert De Niro / 132 minute
1.015 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Incoruptibilii (SUA 1987) Cu Robert De Niro
1.961 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasile
 
  Autobuzul 657 (SUA 2015) Robert De Niro Actiune
2.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Autobuzul 657 (SUA 2015) Robert De Niro Actiune
1.575 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Agentia secreta (SUA 2006) Robert De Niro
2.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Amprenta unui asasin (2012) Drama Robert De Niro

 
 
 
 
 
Adaugat de cocor 11.07.2014  Adauga la favorite 1.510 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 6.2
   
 
City by the Sea (SUA 2002)

Nota IMDB: 6.2

Regia:Michael Caton-Jones
Cu:Robert De Niro, Frances McDormand
Gen film:Drama

Inspirat de „Mark of a Murderer", articol scris de Mike McAlary (ziarist laureat al premiului Pulitzer), filmul „Amprenta unui asasin" spune cutremuratoarea poveste a unui devotat ofiter de politie, care descopera ca suspectul principal in crima pe care o investigheaza este propriul sau fiu.

Vincent LaMarca (Robert DeNiro), detectiv la brigada omucideri, are in spate o cariera plina de satisfactii, dar si un renume de om care se implica trup si suflet in pastrarea ordinii. Dar in cel mai nou caz al sau, miza se dovedeste a fi foarte ridicata- suspectul pe care-l investigheaza este propriul sau fiu, Joey (James Franco).

Vincent si Joey au inceput sa se instraineze din momentul in care Vincent a divortat de mama lui Joey si a parasit strazile paraginite din Long Beach, Long Island pentru anonimatul din Manhattan si o cariera de succes alaturi de politia din New York. El traieste acum o viata solitara, tinanadu-se la distanta chiar si de prietena sa (Frances McDormand). Singura persoana cu care are o relatie cat de cat apropriata este partenerul sau, Reg (George Dzundza), dar chiar si acestuia ii este interzis sa patrunda in intimitatea sa. Atata timp cat Vincent traieste adapostit in prezent, nu trebuie sa se confrunte cu durerile trecutului.

Cercetarile legate de crima il aduc pe Vincent inapoi in Long Beach, asa-numitul „Oras din apropierea marii", unde trecutul sau ii astepta intoarcerea. In timpul investigatiilor, Vincent descopera ca ranile sale necicatrizate si esecul sau in calitate de parinte au influentat profund viata lui Joey si alegerile gresite pe care acesta le-a facut. In calitate de politist, Vincent trebuie sa-l aduca pe criminal in fata justitiei, dar ca tata el trebuie sa gaseasca o cale pentru a-si salva fiul. Acum isi va risca viata pentru a face o alegere corecta atat in ceea ce-l priveste pe fiul sau, cat si in ceea ce priveste legea.

Crima pare a fi banala-trupul unui traficant de droguri este adus de valuri pe o plaja din Brooklyn. Nimic nou pentru Vincent LaMarca, detectiv al politiei din New York- asta pana cand fiul sau se dovedeste a fi principalul suspect.

Chiar daca trupul este gasit in jurisdictia lui Vincent, crima a fost infaptuita in Long Beach, Long Island-unde locuia pe vremuri familia destramata de care Vincent a fugit acum paisprezece ani. Se pare ca trecutul violent al familiei LaMarca l-a ajuns din urma pe cel mai tanar membru al ei.

Detectivul LaMarca este un ofiter respectat de colegii sai, dar al carui succes profesional ascunde o viata personala zbuciumata si plina de secrete.

Inca din timpul copilariei lui Vincent, familia sa a avut serioase probleme financiare. Intr-un moment de disperare, tatal sau Angelo a rapit copilul unei familii

instarite pentru a obtine rascumpararea. Din cauza unui nefericit sir de evenimente, copilul se sufoca din nefericire in masina in timp ce rapitorul isi astepta banii, iar Angelo este gasit vinovat si condamnat la moarte. Angelo a murit pe scaunul electric atunci cand Vincent avea opt ani. Vincent si-a petrecut viata incercand sa evite soarta tragica a tatalui sau.

Distributie:

Robert De Niro ...
Vincent LaMarca

Frances McDormand ...
Michelle

James Franco ...
Joey

Eliza Dushku ...
Gina

William Forsythe ...
Spyder

Patti LuPone ...
Maggie (as Patti Lupone)

Anson Mount ...
Dave Simon

John Doman ...
Henderson

Brian Tarantina ...
Snake

Drena De Niro ...
Vanessa Hansen

Michael P. Moran ...
Herb

Nestor Serrano ...
Rossi

Matthew Cowles ...
Arnie

Linda Emond ...
Margery

Cyrus Farmer ...
Carl


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.