Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula Providenciales
752 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Canalului-sau Insulele Anglo-Normande
1.632 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Kerguelen-
828 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Egadi, Italia
472 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Pearls--Panama
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Andaman si Nicobar oceanul Indian
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gasadalur, Insulele Feroe Sate spectaculoase
736 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Laguna Kwajalein, Insulele Marshall
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Insulele Rosario
27 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Saint Barthelemy (Franta)
539 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Insulele Turks si Caicos

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.07.2013  Adauga la favorite 722 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Observatul piscilor de mare, al balenelor, vacante nebune pe plaja, diving, snorkelling, sporturi de apa, golfuri albastre sau turcoaz, o vreme tropicala minunata, plaje de nisip albe ca laptele si toate tipurile de aventuri in aer liber - toate compun un mic paradis ascuns al planetei noastre. Despre ce destinatie este vorba? Este descrierea perfecta a Insulelor Turks si Caicos, locul cel mai potrivit pentru a va trezi dorinta de a petrece o perioada de neuitat, pe scurt, o atractie irezistibila.

Aceste doua mai putin cunoscut insule din Caraibe sunt continuarea lantului de insule din arhipelagul Bahamas si consista si in alte 30 de insulite mai putin importante. Colierul de recife de corali vibreaza in jurul acestora, pentru a completa frumusetea insulelor Turks si Caicos, fiind unele dintre cele mai lungi din lume si creand cele mai bune conditii pentru scufundari. Vacanta voastra in Insulele Turks si Caicos va fi una atractiva si interesanta, petrecandu-va majoritatea timpului beneficiind de timpul petrecut in aer liber si distrandu-va cu tot ce insulele au de oferit, de la sporturile de apa, la kayaking, admirand frumusetea unica a resorturilor turistice si vilelor private minunate, mergand la cumparaturi pentru a achizitiona acel suvenir special care va sta marturie prezentei voastre aici, luand cina in restaurantele romantice sau bronzandu-va la soare, intinsi fara nicio grija pe un sezlong, cu un cocktail rece in mana.

Ghid Insulele Turks si Caicos

Numarul mare de epave prezente in apele din largul insulelor, peretii subacvatici de stanca, recifele de corali multicolore, vor face din scufundarile de aici mult mai interesante si mai demne de tinut minte. Testoasele de mare pot fi intalnite aproape in orice perioada a anului iar balenele viziteaza regiunea in fiecare iarna. Apele calde, tipice Caraibelor, sunt perfecte pentru pescuitul sportiv, indiferent de sezonul vacantei voastre. Cea mai buna perioada pentru a prinde mult ravnitii marlini albastri, unul dintre cele mai apreciate trofee pentru orice pescar profesionist sau amator, este vara.

Insulele Turks si Caicos nu sunt renumite numai pentru sporturile de apa, dar si pentru excelentele terenuri de golf. Terenurile ideale de golf de aici, atmosfera rurala dar luxoasa a insulelor si echipamentele excelente care pot fi procurate aici, fac din insule locul perfect pentru golf. Prin urmare, daca sunteti un pasionat al acestui sport aristocratic, sunteti invitati sa incercati resorturile de aici. Dupa un joc de golf, daca mai aveti inca putere si dorinta de a lua parte la alte activitati sportive, terenurile de tenis de camp va stau la dispozitie. O vizita pe uimitoarea insula Big Ambergris Cay va ofera posibilitatea de a admira frumusetea plajelor, culoarea alba, aproape imaculata a nisipului si beneficia de linistea de aici, potrivita pentru elita turistilor si oferind o multitudine de modalitati de recreere.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.