Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Se tem elefantii de... soareci ?
2.268 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Cea mai buna mama-leoaica africana
1.748 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adoptia animalelor
206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Animale ca noi.Adoptia animalelor
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caimanul Negru din padurile tropicale Guiana
1.365 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Traind printre lei / Documentar 45 minute
2.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de marea
 
  Legea junglei ...filmata in direct !
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tigrii Bengalezi - Documentar cu imagini unice
2.268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caini - Rasa: Chihuahua
2.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Viata salbatica in muntii Bucovinei TOAMNA -
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Animale >> Animalele planetei
 

 

Ultimul Walt Disney ,documentar desore OZN-euri

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.07.2013  Adauga la favorite 1.281 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ward Kimball, unul dintre animatori originale Disney, mentionat de catre Walt Disney ca unul dintre cele mai de incredere "Noua Old Men" (Curtea Suprema de animatie), a murit in Arcadia California, la data de 8 iulie. He was 88. El a fost 88.
."A intrat in studiourile Disney in 1934, si a devenit animator principal in filme cum ar fi "Alba ca Zapada si cei sapte pitici", "Pinocchio", "Fantasia" si "Peter Pan".
. Disney, Kimball a a avut o mare colectie de carti si reviste OZN-uri
Macabeul a fost la Kimball, casa pentru sa-l recruteze ca unul dintre cei 10 membri consiliului originale pentru Fondul de OZN cercetare. Kimball. Kimball a acceptat pozitia.
. Kimball a lucrat a fost consiliat din punct de vedere ethnic de catre Werhner Von Braun pentru a scrie si a regiza trei documentare cheie pentru spatiul cosmic. Cele trei documentare au fost, "Om in spatiu", "Omul si Luna," si "Marte si dincolo." Kimball s-a referit la ei ca, "apogeul de creatie al carierei mele..,
Primul dintre acestea, din 1955 "Om in spatiu, a fost atat de popular (vizualizat de peste 42 de milioane de persoane), care in conformitate cu Kimball, presedintele Eisenhower a sunat Walt Disney de la Casa Alba in cautarea pentru o copie a productiei. Cand Disney intrebat de ce Eisenhower a vrut o copie ,Eisenhower a raspuns, "Ei bine, am de gand sa-l arat la toti acesti generalii care nu cred ca vom fi acolo sus!
. Apoi, la un public ce nu crede in el a relatat modul in care guvernul american a abordat Walt Disney insusi inainte de Sputnik pentru a face un documentar OZN pentru a a aclimatiza populatia americana la realitatea de extraterestrii.
. Kimball a declarat in discursul pe care jurul 1955 sau 1956 Walt Disney a fost contactat de catre USAF si a cerut sa coopereze pentr un documentar despre OZN-uri.. USAF s-a oferit sa furnizeze imagini cu OZN-euri reale, care Disney ar fi putut sa foloseasca in filmul sau.
Imi amintesc in mod special d-le Winters, o batrana, bunica care a vazut un OZN si a raportat. El a portretizat ofiterul Air Force, care a investigat bunica a notat observatiile si a oferit explicatii/. A vorbit de asemenea, un baietel care avea un telescop uita in sus la stele si, spre uimirea baiatului, un strain a venit prin telescop in camera lui. Desigur, tatal baietilor nu a crezut povestea.
. Documentarul OZN nu a fost prezentat in public, dar Kimball a aratat documentarul in 1979 OZN la un simpozion


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.