Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Craciun la Londra
961 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Londra 2023
79 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HARRODS - Decoratiuni de CRACIUN in Londra 2023
85 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din centrul Barcelonei
72 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun din Sibiu (2023)
81 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Targul de Craciun de la Iasi
57 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marches du Noel (Piatele de Craciun)Strasbourg
556 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata de Craciun din Munchen
72 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noaptea pietei de Craciun din Funchal -
47 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pietele de Craciun din Praga
63 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Craciun la Londra

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2012  Adauga la favorite 13.596 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
De ce sa mergi de Craciun la Londra si nu in alta parte?

Pentru farmecul absolut irezistbil al orasului in sine – un oras mare care e spectaculos in orice moment al anului. Dar un oras ca acesta e o tentatie in plus, decorat cu lumini de Craciun, presarat cu piete de Craciun, nenumarate „grote" ale Mosului, patinoare in aer liber, baruri si pub-uri pline de viata si forfota, castane coapte, ciocolata calda, mince pies (un fel de tarte cu fructe facute special pentru Craciun), lume multa, muzica, spectacole de pantomima.

Poate locul cel mai potrivit atmosferei de Craciun este zona Covent Garden unde, inca din noiembrie si pana in ajunul Craciunului, de joi pana sambata, gasesti deschisa Real Food Market decorata festiv si etaland bunatati de tot felul.

Aici, in perioada 22-24 decembrie a acestui an, poti afla lucruri interesante de la criticul culinar si specialistul in vinuri Chris Dreyfus de la Silver&Claret si poti vedea standuri ale bloggerilor din domeniul culinar, ca sa nu mai spun ca poti chiar sa stai de vorba cu ei.

Daca nu stii cum arata un ren adevarat, atunci afla ca nu numai aici, dar si in alte parti ale orasului poti sa mangai unul, ba chiar sa-ti faci si poze cu el!

In Hyde Park, pana pe 4 ianuarie e distractie mare in Winter Wonderland, care are un imens patinoar in aer liber, o roata mare si spectacol de circ. Patinoare sunt amenjate in mai multe locuri, inclusiv in fata Muzeului de Istorie Naturala. Vizitati muzeul si pe urma va dati o tura pe gheata.

O mare atractie pentru londonezi si vizitatori sunt spectacolele de pantomima, in special Potted Panto (nominalizat pentru cel mai bun spectacol de divertisment la premiile Oliver 2011) cu Dan si Jeff care, intr-un spectacol de 80 de minute, trec printr-o suita de 8 pantomime, de la Cenusareasa la Alba ca Zapada sau Aladin. Unde? La Vaudeville Theatre, langa Covent Garden, din 18 decembrie 2011 pana pe 8 ianuarie 2012.

De asemenea, poti alege intre nenumaratele „grote" ale lui Mos Craciun, incepand cu cele de la Harrods sau Selfridges, pana la Casa Fermecata de Craciun (Enchanted Christmas House) din London Art House, unde poti face o tura in lumea povestilor, te poti intalni cu personaje magice, cu Mos Craciun sau chiar cu doamna Mos Craciun (Moasa Craciuna sau Mos Craciunita), dar si spiridusii care fac jucariile. Daca ai copii, cred ca asta e locul ideal. Scump, e adevarat (49 de lire de persoana), dar cred ca e o experienta care merita.

In partea de sud a Tamisei, intre 12 si 21 decembrie, se desfasoara Frost Fair Festival cu spectacole in aer liber si defilari de sarbatoare.

In fiecare seara, pana pe 22 decembrie, de la 5pm la 9pm, poti asculta (gratuit) o multime de grupuri cantand colinde de Craciun in Trafalgar Square.

Tot in Trafalgar Square se afla si faimosul brad norvegian de Craciun, inalt de cel putin 20 de metri, pe care orasul Oslo il doneaza in fiecare an, inca din 1947, ca semn de recunostinta pentru ajutorul acordat de catre londonezi in perioada 1940-1945.

Ce poti face la Londra in perioada Craciunului?

Poti face un tur de oras de aproape 3 ore cu autocarul in ziua de ajun (24 decembrie), pe 26 decembrie (Boxing Day – ce inseamna Boxing Day sa va spun alta data) sau pe 1 ianuarie.

Sau poti face noaptea un tur de oras de o ora si 45 minute pe 24 decembrie.

Serile le poti petrece in diverse baruri cu tematica de iarna:
•Netil 360, Hackney London – in fiecare sambata, pe acoperis este amenajat un sat temporar de corturi unde poti bea, manca si asculta muzica.
•The Sky Lodge, London Bridge.
•The Well’s Swedish Ski Lodge, Clerkenwell London – bar in stil scandinav.
•Ice Bar, Mayfair London – cu bar din gheata, mentinut la -5 grade tot timpul anului. Aici insa poate ca ar fi mai buna o vizita la vara…


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.