Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ingrijirea parului pe timp de iarna
887 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 secrete de frumusete ale tinerelor coreene
497 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cat de importanta e hidratarea pentru un ten sanatos?
931 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tu respecti acesti 5 pasi in ingrijirea tenului?
410 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
1.350 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 sfaturi si trucuri pentru un par frumos si sanatos
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Retete de frumusete cu castravete
1.109 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile aurului in ingrijirea pielii
1.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care nu ar trebui sa lipseasca de pe…fata ta!
1.242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratamente simple pentru ingrijirea unghiilor
785 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Sfaturi pentru ingrijirea tenului pe timp de iarna

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.10.2012  Adauga la favorite 1.832 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Iarna este un anotimp dificil pentru epiderma noastra, este anotimpul cel mai agresiv cu pielea fetei noastre. Sarbatorile de iarna si mancarea in exces caracteristica acestei perioade, oboseala, conditiile climatice lasa urme pe tenul tau. Urmeaza sfaturile noastre si tenul tau va straluci de sanatate in aceasta iarna!

Programul tau de frumusete difera in functie de anotimp. Tenul tau reactioneaza altfel iarna cand trebuie sa faca fata frigului, vantului. Inca din primele zile de iarna fa-ti un obicei in a-ti ingriji tenul in fiecare zi. Masajul facial este excelent pentru tenul tau.

Cum sa ai un ten de portelan in mijlocul iernii. Afara, frigul este intens, ingheata. Cativa pasi si iata-te in caldura artificiala din biroul tau, a unui magazin…Frig/caldura, stres, poluare, rezultatul acestei alternante termice este o veritabila catastrofa cutanata!

Nu trebuie sa uiti ca frumusetea vine din interior! Urmeaza cateva sfaturi de baza:

Odihneste-te cat mai mult! Perioada imediat urmatoare a sarbatorilor de iarna este cea mai dificila din punctul de vedere al odihnei. Dupa abuzurile alimentare si noptile pierdute este cam dificil sa recuperezi somnul. Or, fara odihna este cam dificil ca tenul tau sa fie stralucitor.
Hidrateaza-te! Hidratarea este regula numarul unu iarna. Iarna, sub pretextul ca e frig, cam uiti sa bei lichide suficiente si sa te hidratezi in mod corespunzator. Si cea mai simpla deshidratare lasa urme vizibile pe tenul tau. Roseata este un semn clar al unui ten deshidratat. De exemplu, pielea de bebelus contine 80% apa. Inca de dimineata trebuie sa bei unul sau mai multe pahare de apa, ca ti-e sete, ca nu! Ceaiul, verde sau nu, ceaiurile de plante, apa minerala ar trebui sa limiteze din pagubele provocate de capricioasa iarna! Incearca pe cat posibil sa eviti cofeina sau alcoolul deoarece acestea usca tenul. Lasa deoparte iarna asta crema hidratanta pe baza de apa si alege o crema pe baza de ulei care va fi mai eficienta pentru tenul tau. Alege o crema hidratanta cu o textura mai grasa care iti va proteja mai bine tenul iarna. Foloseste apa termala pentru a-ti calma tenul daca acesta este foarte uscat. Foloseste masti hidratante – cel putin de doua ori pe saptamana.
Iarna, pielea fetei este uscata si favorizeaza aparitia celulelor moarte la suprafata fetei. Alege un exfoliant bland pentru tenul tau sau prepara-ti chiar tu unul din faina de ovaz.
Scoate de la naftalina crema solara daca ti-ai planificat un week-end sau o vacanta la ski! Soarele in timpul iernii este la fel de nociv pentru ten ca si soarele de august.
O igiena ireprosabila! Curatarea si demachierea tenului dimineata si seara este obligatorie! Este si o modalitate de a lupta impotriva impuritatilor si a imperfectiunilor.

Nu numai tenul tau are de suferit iarna, ci si buzele. Nu uita sa le protejezi, si ele sunt foarte sensibile la frig. Foloseste din abundenta balsamul de buze pentru a avea buze catifelate. Si mainile au nevoie de protectie iarna. Purtarea manusilor nu este suficienta. Foloseste si o crema hidratanta pentru a avea maini catifelate!
Alte articole


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.