Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Interviu cu Iggy Pop - I'm Bored' / 1979
1.837 vizite - 1 comentarii
adaugat de orlando
 
  Interviu cu Jean Constantin si Puiu Calinescu
1.596 vizite - 0 comentarii
adaugat de Steaua
 
  Shane Macgowan - Anti - Interviu 2010
1.793 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Interviu cu The Real McKenzies / "Imperiul PUNK" / 2009
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  David Bowie - Interviu 1973 HD
1.391 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  Interviu cu Sergiu Celibidache - 1978
1.226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Marianne Faithfull - Interviu 1978
1.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Kurt Cobain, Seattle 1993 - Interviu Complet
1.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Interviu cu Dem Radulescu
1.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Steaua
 
  Leonard Cohen - Interviu BBC 1998
1.614 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Michael Shrieve - Interviu Woodstock / 1969

 
 
 
 
 
Adaugat de orly 01.04.2012  Adauga la favorite 1.496 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
MIKE SHRIEVE INTERVIEW SOUL SACRIFICE SANTANA -

Michael Shrieve - Interviu Woodstock


Q & A cu MICHAEL SHRIEVE

MC:
Unu de ani magice zi in urma, un baiat sa intamplat la o repetitie formatia scolii si a cazut sub vraja de tobe. El a crescut intr-un talent extraordinar si a devenit un membru seminal al trupei Santana, joc pe (si de multe ori scris si co-producatoare pentru) care grup de primele sase albume de studio. Dupa ce a urmat muza lui intr-o gama remarcabila de proiecte solo si de grup, el atinge acum lumea ca un artist cu sediul in dreptul sau propriu, un mentor pentru tineri muzicieni si un avocat de educatie muzicala in scolile publice. Acesta este cu bucurie si recunostinta ca Cafe Floarea Lunii saluta Shrieve Michael, care a fost un fel de ajuns pentru a lua cateva ore de la locul de munca pe CD-ul de debut trupa noua sa de a raspunde la intrebarile noastre.

MICHAEL: OK, eu suferind de tunel carpian acum! Acest lucru este in mod clar cel mai am vreodata vorbit sau scris despre acest lucruri.

MC:
Michael, in timpul gloriei, original, trupa lui Santana a vorbit rar in public, si noi, fanii au ramas intrebam de ce ai fost tot atat de misterioasa si enigmatica. In ultimii ani, le-ai postat o multime de gandurile tale pe site-ul dvs., vorbit candid pentru "VOLR" carte, a fost prezentat in PMM de "Istorie orala Live!", Prelegere / interviu de serie, si-au facut accesibile te pentru a mass-media Seattle (si, din fericire, la Cafe Floarea Lunii). De ce a fost initial trupei Santana asa-media timid si ceea ce a condus la schimbarea in Outlook si deschidere mare de-a lungul anilor? De ce ati decis sa-i spuneti povestea ta?

Michael: ". Enigmatic" Ei bine, sa-ti spun adevarul, eu nu as considera ca intr-adevar Santana a fost "misterios", sau un lucru care ar fi contribuit la faptul ca impresia este ca o trupa am fost foarte bine ca prieteni si ca muzicieni . Nu cred ca ne-am gandit de noi insine ca "timid mass-media", fie. Poate ca managementul nu ne-a fost avizarea cererilor de interviu, nu stiu. Ca pentru a spune povestea acum, am considerat intotdeauna sa fiu destul de deschis despre experientele mele, dar cum timpul trece pe acolo pare a fi mai mult de un context istoric care oamenii sunt interesat si de epoca in care am inceput in sine are luat in greutate mai mult muzical si cultural-sociologica in mintile oamenilor. Acum, ca am 58 de ani, ma pot uita, de asemenea, inapoi in acea perioada, cu o imagine mai clara, mai multa maturitate, intelepciune si speram mai mult.

MC:
Nu par a fi o multime de Shrieves muzicale! Fratele tau Kevin canta la chitara intr-o trupa numita Arta si Stiinta vis anterior a lucrat cu tine, Klaus Schulze, Alphonso Johnson si Luis Gasca. Un fiu si un nepot de-al vostru, de asemenea, reda muzica. Au fost parintii tai muzical, si a fost acolo de muzica a fi jucat in casa ta ca un copil care poate fi ajutat starni interesul dumneavoastra?

MICHAEL: Da! Tatal meu a fost un mare fan, jazz mare, iar mama mea a fost un mare fan al muzicii, pentru ca lucrurile sa joace mereu. Imi amintesc fiind de aproximativ 13 sau 14 de ani si pana foarte tarziu asculta muzica in camera de zi, in liniste, chiar langa boxe. Muzicieni se parea a fi trezit tatal meu, desi, si a venit si a intrebat in "Mike, ceea ce fac, astfel tarziu?" I-am spus Eu "am pana tarziu, pentru ca am practicarea fiind un muzician!" Figurau ramas pana tarziu si am inceput mai bine practica ca o parte din ea! Eu nu am fost chiar un instrument joc inca! Fratele meu Kevin este un chitarist genial, care a facut pur si simplu alegerea de a nu fi pe drum. Am impartasit impreuna muzica, deoarece am fost foarte tineri, a avut trupe impreuna, si ne intoarcem inca reciproc, pe muzica. Fratele meu bogat joaca un pian si folosite pentru a juca clarinet. Bogat a avut intotdeauna o pasiune pentru muzica, el se simte atat de profund, si in afara de Carlos Santana schimbul cel mai profund de muzica a fost cu Rich. Bogat are doi fii, care sunt muzicieni, Max si Peter. Max joaca toate instrumente de suflat, si, desi el joaca, in principal clasic, el are un apetit incredibil si vorace pentru toate tipurile de muzica, El a fost tot orasul, in orchestre de liceu din San Francisco, si acum este majoring in muzica de la UC Santa Cruz. Fratele lui Petru este inca in liceu, si din ceea ce am auzit este, de asemenea, o forta de a fi socotit cu. Doua dintre sora mea Eileen copiii lui, Dan si Pat Kennedy, a avut o trupa impreuna si s-au facut inregistrari. Am jucat pe albumul lui Dan "DK", si fiul meu Sam a jucat tobe de la dosar a lui Pat "Fit Distragerea atentiei".

Dar arma a fost muzica!


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.