Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Rowan Atkinson - Masina Timpului (UK 1999) 33 min
558 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Omul care conduce (UK 1991) cu Rowan Atkinson 51 min
649 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Rowan Atkinson - Masina timpului (UK 1999) / 33 min
1.855 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
  Black Adder (Rowan Atkinson) Back&Forth (UK 1999) 33 min
1.503 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Black Adder (Rowan Atkinson) Back&Forth (UK 1999) 33 min
1.559 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Blestemul lui Mr. Bean (UK 1990) Comedie / 24 minute
5.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
  Rowan Atkinson despre... Mr Bean (1999) / partea 2
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
  Rowan Atkinson despre... Mr Bean (1999) / partea 1
1.245 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
  Funny Business (UK 1992) Rowan Atkinson / 47 minute
651 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Rowan Atkinson - Live In Boston - 1992 / 64 minute
1.702 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Rowan Atkinson - Masina timpului (UK 1999) 33 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de vasiliu 03.03.2012  Adauga la favorite 977 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 7.7
   
 
Blackadder Back & Forth (1999)

Nota IMDb:7,7


Filmul incepe la Blackadder Hall unde actualul Lord Blackadder (Rowan Atkinson) isi distreaza oaspetii in ajunul Anului Nou, 1999.

Ca o inselatorie, Blackadder ii informeaza pe acestia ca a inventat o masina a timpului si pariaza 30.000 £ ca le poate aduce inapoi orice lucru solicita acestia.

Oaspetii sai - arhiepiscopul Melchett (Stephen Fry), arhidiaconul Kevin Darling (Tim McInnerny), locotenentul George (Hugh Laurie) si Lady Elizabeth (Miranda Richardson) - anunta ca, daca Blackadder vrea sa castige, el trebuie sa aduca inapoi un coif al unui centurion roman, cizmele ducelui de Wellington si o pereche de izmene urat mirositoare veche de 200 de ani.

Blackadder intentioneaza sa-si insele oaspetii prin aducerea acelor produse din depozitul sau personal. Cu toate acestea, el este uimit sa descopere ca masina timpului, construita de Baldrick (Tony Robinson), dupa planurile lui Leonardo da Vinci, functioneaza.

Blackadder si Baldrick aterizeaza mai intai in cretacic, unde sunt atacati de un tiranozaur masiv. Baldrick isi foloseste izmenele pentru a-l dobora pe dinozaur, care le miroase si apoi cade mort.
Lordul Blackadder constata: "Fascinant! Unul dintre marile mistere ale istoriei rezolvat. Dinozaurii au fost, de fapt, exterminati de izmenele tale!". Atunci cand incearca sa reseteze cadranele pentru a reveni in prezent, Baldrick arata ca acest lucru este imposibil deoarece el nu si-a notat datele de pe ele.


Dupa configurarea cadranele dupa instinct, Blackadder si Baldrick revin inapoi la Blackadder Hall la curtea reginei Elisabeta I, cu Nursie (Patsy Byrne) si Lord Melchett de-o parte si de alta a sa.
Regina, confundandu-l cu stramosul sau, lordul Blackadder, decide sa-i taie capul, cu exceptia cazului in el are un cadou pentru ea.

Blackadder ii ofera mai intai un card de fidelitate de la supermarket, la care regina tipa: "Omorati-l!"

El ii ofera apoi o bomboana mentolata Polo, pe care regina o proclama a fi "cel mai gustos lucru din istoria lumii".
Ea il rasplateste daruindu-i coroana ei, apoi ii porunceste sa se duca sa-i mai aduca alte bomboane mentolate altfel ii va zdrobi capul.

Pe drumul spre masina, Blackadder se ciocneste literalmente cu William Shakespeare (Colin Firth).
Dupa primirea autografului dramaturgului, Blackadder il da un pumn in fata, remarcand: "Aceasta este pentru fiecare elev si eleva din urmatorii 400 ani!" Blackadder ii spune lui Shakespeare ca piesele sale, care vor cauza suferinte de neimaginat pentru generatiile de tineri, nu sunt altceva decat oameni "in colanti stupizi... spunand replici de doi lei", apoi ii da un sut ca razbunare pentru filmul Hamlet al lui Kenneth Branagh, cu o lungime de patru ore.

Uimit, Shakespeare intreaba: "Cine e Ken Branagh?" Blackadder ii replica grabit: "Ii voi spune ca ai zis asta si cred ca il va durea foarte mult!"

Apoi, Blackadder se intoarce la masina si incearca sa-si aminteasca cum erau setate manetele. El trage de manete si este bucuros pana cand masina il duce in mijlocul unei batalii spatiale.
Blackadder realizeaza rapid ca au fost dusi prea departe in timp si reseteaza din nou cadranele masinii. Dupa asta, Blackadder si Baldrick aterizeaza in Padurea Sherwood si sunt capturati de Robin Hood (Rik Mayall).
Cu toate acestea, Robin este ingrozit atunci cand Blackadder incepe sa ii critice stilul de viata. Blackadder le reaminteste haiducilor ca vor fi ucisi daca sunt prinsi, ca traiesc in mizerie totala fara nicio toaleta, dar le dau tot ceea ce fura celor saraci, care nu fac nimic, ci "stau in fund" asteptand urmatoarea transa de bani.
Infuriat, "oamenii veseli" trag cu sagetile in Robin, ucigandu-l. Apoi, Maid Marian (Kate Moss), fiind "sagetata" de "chipesul" Blackadder, intretine relatii sexuale cu el. Inainte de a pleca, Blackadder ia palaria lui Robin ca trofeu.

O noua tentativa de a reconfigura cadranele masinii timpului ii duce pe cei doi la Batalia de la Waterloo, iar masina aterizeaza pe Ducele de Wellington (Fry), zdrobindu-l, chiar inainte de inceperea luptei. Blackadder iese din masina doar cat sa-i fure cizmele ducelui pentru a castiga pariul.

O ultima incercare pentru a seta cadranele ii duce la Zidul lui Hadrian din Britania Romana. In mod curios, zidul este pazit de un centurion stramos al lui Blackadder, cu un legionar Baldrick din epoca romana ca scutier. Dupa ce a furat casca stramosului sau, Blackadder si Baldrick scapa chiar inainte de a fi atacati de o hoarda de scotieni cu fata pictata in albastru, in stil Braveheart.

Inapoi in masina timpului, Blackadder devine din ce in ce mai descurajat ca se va intoarce vreodata acasa, dar Baldrick vine cu "un plan viclean".

Baldrick mentioneaza ca oamenilor pe moarte li se scurge filmul vietii prin fata ochilor si ca, daca Blackadder va fi pe cale sa se inece, el si-ar putea aminti modul in care au fost setate initial cadranele. Blackadder este de acord cu aceasta, dar in schimb aproape ca-l ineaca pe Baldrick in toaleta din masina timpului. Pe masura ce viata lui Baldrick i se scurge prin fata ochilor, el isi aminteste cum erau setate cadranele pentru a se intoarce acasa.

Reveniti in 1999, oaspetii sunt foarte impresionati de trofeele lui, dar din cauza interferentelor lui Blackadder in istorie, nu s-a auzit deloc de Robin Hood, William Shakespeare s-a oprit din scrierea pieselor de teatru si a devenit cunoscut in schimb ca inventator al pixului cu bila, iar Marea Britanie a fost condusa de francezi timp de 200 ani in urma victoriei lui Napoleon Bonaparte la Waterloo. Ingrozit de vederea unei budinci traditionale cu usturoi si a arhidiaconului Darling purtand hamleti si papuci de balet, Blackadder urca inapoi in masina timpului, strigand: "Trebuie sa salvam Marea Britanie!"

Acest lucru este realizat prin incurajarea lui Shakespeare, magulirea lui Robin Hood si prin prevenirea mortii Ducelui de Wellington. Ei se intorc acasa pentru a colecta castigurile lui Blackadder de la cei care pariasera ca nu poate calatori in timp. Dupa comentariile lui Melchett despre ce prapad ar putea genera o persoana fara scrupule cu o masina a timpului, Blackadder devine atent. El le spune prietenilor sai sa mearga la etaj si sa priveasca festivitatile de Anul Nou la televizor, asigurandu-i ca va reveni in curand.

Cei patru invitati stau in fata televizorului pentru a viziona sosirea la Domul Mileniului a familiei regale si a prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii. Blackadder - acum Regele Edmund al III-lea - coboara dintr-o limuzina si se alatura prim-ministrului Baldrick. Regele este casatorit cu frumoasa Marian din Sherwood (Kate Moss).

Corespondentul BBC Jennie Bond vorbeste despre cota de popularitate a regelui de 98%, succesul cabinetului Baldrick si dizolvarea Parlamentului britanic in urma cu doi ani. Filmul se incheie cu Blackadderii triumfand in cele din urma, urmasul lor devenind conducatorul Marii Britanii.


Blackadder: Back & Forth a fost produs la aproape 10 ani de la turnarea episodului final al serialului de televiziune Blackadder, dar a reunit aproape intreaga distributie si a scenaristilor seriilor 2-4 ale programului de televiziune, cu exceptie producatorului seriei originale, John Lloyd. Dat fiind bugetul sau marit, acesta este singurul episod Blackadder care a fost turnat in intregime ca film si fara banda cu rasete, desi una a fost adaugata la proiectia BBC din 2002.

Filmul a fost cofinantat de catre postul de televiziune Sky Television si BBC, cu sponsorizare de la - printre altii - Tesco PLC, cu Blackadder incercand sa-si vanda cardul de fidelitate lui Queenie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.