Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Norman Wisdom - Rasa buldog (UK 1960) Comedie 93 min
1.938 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Saltimbancul (1960) Comedie cu Vittorio Gassman 97 min
1.665 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Operatiunea Cupidon Anglia 1960 ) Comedie 62 min
420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apartamentul (SUA 1960) Comedie/Romantica 120 min
1.634 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vizita pe o Planeta Mica (SUA 1960) Jerry Lewis / 85 min
1.962 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Nu vreau sa ma-nsor (Romania 1960) Comedie / 83 minute
2.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Milionara (UK 1960) Sophia Loren,Peter Sellers 86 min
1.717 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Luminati cerul (UK 1960) Comedie cu Benny Hill 85 min HD
786 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Milionarea(Anglia 1960) Comedie 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.04.2024  Adauga la favorite 8 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
La Millonaria,
IMdb 5,8
Regia Anthony Asquith

Potrivit testamentului defunctului ei tata, mosteneste londoneza rasfatata Epifania Ognissanti di Parerga, cea mai bogata femeie din lume, nu se poate casatori decat daca viitorul ei sot este capabil sa transforme 500 de lire sterline in 15.000 de lire sterline intr-o singura locuinta. luni. Cand Epifania se indragosteste de Alastair, un tenismen musculos, ea organizeaza concursul dandu-i 500 de lire sterline in stoc si apoi sa-i cumpere inapoi cu 15.000 de lire sterline. Cu toate acestea, Alastair nu poate trai in pace cu dominatoarea Epifania si continua cu Polly Smith, mai domestica.

Contempland sinuciderea, Epifania se cufunda melodramatic in Tamisa, iar cand dr. Ahmed el Kabir, un medic indian dezinteresat, care conduce o clinica echipata necorespunzator pentru saraci, ignora situatia ei si vasleste pe langa barca lui cu vasle, ea inoata pana la tarm. si il acuza ca este un asasin. Julius Sagamore, avocatul viclean al familiei, sugereaza apoi ca Epifania sa urmeze terapie cu renumitul psihiatru al societatilor Adrian Bland. Oportunistul Bland face o oferta pentru mana ei, dar dupa ce il critica pe tatal ei, Epifania il arunca in Tamisa, cand Kabir vasla pentru al ajuta pe Bland, Epifania sare in rau dupa el. Kabir o duce la un vanzator de peste sa se usuce. Incercand sa-l prinda in capcana, Epifania se prefata ranita; medical dedicat ramane insensibil la farmecul ei, indiferent fata de bogatia ei, chiar daca ei experiment o „conexiune" certa atunci cand isi incheie mainile.

Hotarata sa castige doctorul, Epifania cumpara proprietatea din jurul clinicii sale si apoi ridica o unitate noua, moderna. Dupa ce Kabir respinge oferta Epifaniei de a conduce unitatea, ea sugereaza sa se casatoreasca in schimb. Intimidat de mostenire indrazneata, Kabir face o promisiune pe patul de moarte pe care ia facut-o mamei sale, promitand ca nu se va casatori decat daca viitoarea sa mireasa poate lua 35 de silingi si poate castiga propria existenta timp de trei luni. Neabatuta, Epifania ii accepta provocarea si apoi dezvaluie detaliile testamentului tatalui si ii inmaneaza 500 de lire sterline. Cand Kabir protesteaza ca nu are cap pentru bani, Epifania - stiind ca va putea din nou sa truceze situatia - da jos bancnotele si pleaca.

Incepand sa-si demonstreze valoarea, Epifania ia 35 de silingi si se indreapta catre o fabrica de paste. Acolo, ea ameninta ca va expune incalcarile muncii daca Joe, proprietarul, nu ii permite sa gestioneze fabrica. Trei luni mai tarziu, Epifania a instalat masini care economisesc forta de munca, sporind astfel productivitatea si facand fabricii un mare succes. Kabir, intre timp, a incercat in zadar sa-si dea 500 de lire sterline. Dupa ce Kabir se imbata la o cina stiintifica gazduita de un medic bogat, el gaseste o ureche simpatica la fostul sau profesor si mentor, care se ofera sa-si accepte banii. La clinica, Kabir preda cu nerabdare banii profesorului. La scurt timp dupa ce profesorul pleaca, apare Epifania si il informeaza pe Kabir ca a indeplinit provocarea mamei sale. Cand ii raspunde ca a esuat si a dat toti banii, Epifania este profund jignita. Hotarand sa intoarca spatele lumii barbatilor, ea anunta ca intentioneaza sa-si concedieze consiliul de administratie, sa-si desfiinteze imperiul si sa se retraga la manastire tibetana odata ce ia evacuat pe toti calugarii.

Disperat sa-si pastreze locul de munca, Sagamore este responsabila seama ca Kabir pentru comportamentul neregulat al Epifaniei si merge la doctor. La clinica, Sagamore ii spune lui Kabir ca Epifania a promis ca se va retrage din lume in miezul noptii. Preocupata ca asta intentioneaza ca se gandeste serios la sinucidere, Kabir se grabeste la receptia unde Epifania urmeaza sa ia ramas bun de la existenta ei anterioara. Sigur ca casatoria lor este acum iminenta, Sagamore indeplineste termenii testamentului cumparand actele medicale ale lui Kabir pentru 15.000 de lire sterline. Dupa ce Kabir se grabeste la Epifania, ei se saruta si el exprima in sfarsit dragostea.

Distributie
Sophia Lorenca Epifania Parerga
Peter Sellersca Dr. Ahmed el Kabir
Alastair Simca Julius Sagamore
Vittorio De Sicaca Joe
Dennis Priceca Dr. Adrian Bland
Gary Raymondca Alastair Fitzfassenden
Alfie Bassca Fish Curer
Miriam Karlinin rolul doamnei Joe
Noel Purcellin rolul profesorului Merton
Virginia Vernon ca Polly
Graham Starkca Butler
Diana Couplandca asistenta
Pauline Jamesonca Muriel Pilkington
Eleanor Summerfieldca doamna Willoughby
Willoughby Goddardca presedinte
Basil Hoskinsca secretar 1
Gordon Sterne ca al doilea secretar
Tempe Adam ca Gloria
Wally Patchca Tubby Isaacs, vanzator de bucati
Charles Hill ca Corelli
Peter Sallisca necunoscut [2]
Ray Austinca dublu cascador pentru Dennis Price


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.