Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fire Marshall Bill - (Jim Carrey 1990) / Comedie 52 min
2.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de lindo
 
  Maestrii pericolului (SUA 1990) Comedie / 97 minute
2.035 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  Scurtcircuitul (SUA 1990) Michael Caine / Comedie 84 min
1.602 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Ea nu este un inger (SUA 2001) Drama 90 min
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran au un copil (SUA 1932) Comedie / 20 min
6.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Jumatate de inger (SUA 1951) Comedie,Romantic 76 min
569 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valentin-Iubitul meu din online (SUA 2019) Romantic
392 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sarutul vampirului(SUA 1988) Comedie 103 min
2.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Aproape un inger(SUA 1990) Comedie fantasy 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.04.2024  Adauga la favorite 12 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Almost an Angel

IMDb 5.6
Regizat de catre John Cornell

Terry Dean (Paul Hogan), un hot profesionist specializat in sabotareasistemelor electronice de supraveghere, sta inainte de eliberarea lui din inca o perioada in inchisoare. Urmand sugestia unui coleg de detinut, el decide sa treaca lajaf de banci, cu o intorsatura speciala a propriului sau design: mai intai punand camerele de securitate sa inregistreze emisiuni TV la care le-ar conecta cu o telecomanda modificata, apoi intra deghizat in celebritate. ; confuzia asupra acestei aparitii neasteptate ar servi pentru a incurca sau descriere detaliata.

Primul furt al lui Terry (deghizat inWillie Nelson) are succes, dar la scurt timp dupa aceea este martor la un baiat pe cale sa fie lovit de o duba; el impinge impulsiv copilul si este el insusi lovit. In timp ce se afla in spital, el are o experienta nebuloasa (care poate fi cauzata deHighway to Heavencare se joaca la televizorul camerei) in care il intalneste pe Dumnezeu (Charlton Heston) care se prezinta drept „ajutorul de probatiune" al lui Terry. Desi Terry a trait o viata pacatoasa, ultima sa fapta, oricat de impulsiva a fost, ia castigat o a doua sansa de a-si salva sufletul - facand lucrarea lui Dumnezeu ca uningerin pregatire.

Dupa ce sa trezit, Terry cautare un alt brat bancar deghizat inRod Stewart, dar are loc un noroc si o banda de talhari amatori intervine. In timp ce evadeaza, unul dintre banditi incearca sa-l impuseasca pe Terry, dar pistolul a fost incarcat cu blanc de unul dintre ceiilalti interlocutori. Crezand ca este un inger nemuritor acum, Terry cauta caile, sfaturi intr-o biserica si apoi dupa cateva „semne" catre alt oras. Intr-un bar, il intalneste pe Steve Garner (Elias Koteas), un tanar amarat, inchis intr-un scaun cu rotile de o boala terminala. Pentru al scoate pe Steve din autocompatimire, Terry il angajeaza intr-o lupta cu pumnii in conditii egale, stand fix pe scaun. Steve, luat de fapt ca Terry il accepta ca persoana, stabileste-ti prietenii cu Terry si ofera un loc de cazare la centrul de tineret pentru copii si adolescenti, pe care il conduc impreuna cu sora sa Rose (Linda Kozlowski).

Rose este la inceput suspicios in privinta lui Terry, dar Terry dovedeste el insusi intimidand viclean doi traficanti de droguri sa paraseasca sediul centrului si sa ajute cat de mult poate, iar Rose se indragosteste treptat de el. Centrul in sine, insa, se afla in dificultati financiare, deoarece sustinatorul sau George Bealeman (Parley Baer), desi pretinde ca este un crestin credincios, refuza sa ofere alte fonduri. Intrucat nu are puteri de inger, Terry foloseste cunostintele tehnice pentru al convinge pe Bealeman de contrariul: inregistrand si reeditand un segment din emisiunea de televiziune aevanghelistului TVRev. Barton (Ben Slack) (pe care Bealeman o urmareste cu evlavie) si fixand crucea la acoperisul bisericii centrului cu efecte de lumina, declansate de telecomanda universala.

Seara, cand Bealeman trece, totusi, doi detectivi de politie se apropie de Terry. Steve, care se intampla sa-i auda, se grabeste in scaunul sau cu rotile sa-l avertizeze pe Terry. Cu toate acestea, un sac de sticle de sticla pe care Steve il poarta se sparge si artera femurala ia fost taiata, facandu-l sa sangereze. Imediat dupa ce Bealeman a plecat, el ajunge la centru, iar in timp ce Rose alearga sa cheme o ambulanta, Steve ii da avertismentul. De frica de moarte, Steve se simte pierdut, dar este linistit ca va gasi un loc in Rai cand Terry foloseste telecomanda pentru a declansa crucea luminata, creand un semn al lui Dumnezeu. Nemaifiind frica de moarte, Steve moare in bratele lui Terry si Rose.

Terry anunta apoi ca trebuie sa plece si sa caute sa o consoleze pe Rose. El dezvaluie ca este „aproape un inger". Rose este de inteles sceptica, dar dupa ce Terry pleaca, ea verificata telecomanda lui universala, pe care ia lasat-o drept suvenir, doar pentru a descoperi ca nu contine baterii. In timp ce se uita la cruce, aceasta incepe totusi sa straluceasca stralucitor de la sine. Rose alearga dupa Terry si il striga. Distras, Terry aluneca si cade chiar in fata unui camion cu viteza si este pe cale sa fie lovit. Rose este socata sa afirme ca camionul trece chiar prin el, dovedind ca a murit cu adevarat si ca i sa dat o alta sansa ca inger. Dupa ce si-a trecut testul, Terry cauta cautarea pentru a face lucrarea lui Dumnezeu (desi nu fara a promis ca se va intoarce), iar Rose este lasata in sfarsitul mangaiata.

Distributie
Paul Hoganca Terry Dean
Elias Koteasca Steve Garner
Linda Kozlowskica Rose Garner
Doreen Langin rolul doamnei Garner
Douglas Sealeca tata
Ruth Warshawsky ca Irene Bealeman
Parley Baerca George Bealeman
Michael Alldredgein rolul sergentului Freebody
David Alan Grierca detectivul Bill
Larry Millerca Teller
Travis Venable ca Bubba
Robert Sutton ca Guido
Ben Slack ca reverendul Barton, evanghelist TV
Troy Curvey, Jr. in rolul lui Tom, The Guard
Eddie Frias in rolul tanarului stagiar de garda
Charlton HestoncaDumnezeu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.