Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Oh, Ramona (Romania 2019) Comedie 109 min
2.195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oscar (SUA 1991) Comedie cu Sylvester Stallone 109 min
9.445 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Modelul si Petitoarea (SUA 1951) Comedie / 109 min
1.261 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Oscar (1991) / Comedie cu Sylvester Stallone / 109 min
2.116 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Tammy si Burlacul (SUA 1954) Comedie,Romantic / 89 min
1.081 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Familia Addams (SUA 1991) Comedie / 91 minute
8.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de coana
 
  Viceversa (SUA 1991) Comedie 103 min
1.889 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bernadette (Olanda 2019) Comedie 109 min
869 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce pret are gloria(SUA 1952) Comedie-muzicala 109 min
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Il Conte Max II (1991) Comedie Cristian De Sica / 85 min
1.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de vals
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Oscar (SUA 1991) Comedie 109 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.04.2024  Adauga la favorite 11 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Oscar
IMDB 6.5
Regizat de catre John Landis

In prolog, gangsterul Angelo „Snaps" Provolone ii promite tatalui sau pe moarte ca va renunta la o viata criminala si, in schimb, „va merge direct".

O luna mai tarziu, Snaps se trezeste la conacul lui si isi incepe dimineata importanta. Are o intalnire cu cativa bancheri de seama, deoarece spera sa doneze o suma mare de numerar si sa se alature consiliului de administratie al bancii, avand astfel un loc de munca onest si tinandu-si cuvantul fata de tatal sau. Anthony Rossano, tanarul contabil bun al lui Snaps, ajunge la conac, cere o marire de 250% si ii spune sefului sau ca este indragostit de „fiica lui Snaps". Snaps este furios, nu vrea ca fiica lui sa se casatoreasca cu Anthony si merge sa vorbeasca cu fiica lui, Lisa.

Singurul copil al lui Snaps si Sofia, Lisa este o fiica rasfatata ale carei vise de a vedea privelistile minunate ale lumii se intalnesc cu un obstacol din cauza tatalui ei excesiv de protector. Dorind sa se mute din casa, isi minte parintii la sugestia servitoarei, Nora, si pretinde ca este insarcinata. Snaps, crezand ca tatal este Anthony (pentru ca vrea sa se casatoreasca cu „fiica lui Snaps"), este socat cand Lisa spune ca tatal este Oscar, fostul sofer care serveste acum in armata in strainatate.

Lucrurile se complica si mai mult cand Anthony afla ca Theresa, femeia de care s-a indragostit, nu este de fapt fiica lui Snaps asa cum pretindea ca este. Inainte ca Anthony sa se poata da seama, Snaps il pacaleste sa accepte sa se casatoreasca cu adevarata sa fiica, Lisa, care se presupune ca este insarcinata, dar fara sot. Atat Lisa, cat si Anthony sunt nemultumiti de aranjamentul grabit, iar perechea are noroc cand Lisa se indragosteste de altcineva: Dr. Thornton Poole, dialecticianul lui Snaps , ale carui calatorii frecvente in lume atrag natura ei aventuroasa.

Intre timp, locotenentul de politie locala Toomey este cu ochii pe conac, crezand ca Snaps se va intalni cu mafiotii din Chicago in curand. De asemenea, se uita la Snaps si rivalul mafiot Vendetti, care crede, de asemenea, ca Snaps se intalneste cu mafioti din Chicago. Vendetti planuieste un hit pe Snaps la inceputul dupa-amiezii, in timp ce Toomey planuieste un raid in acelasi timp pentru a-l prinde pe Snaps in flagrant.

In timp ce Anthony o cauta pe Theresa, Snaps o intalneste pe noua servitoare a conacului sau, Roxie. Dupa cum se dovedeste, Roxie este o veche flacara de Snaps, iar perechea vorbeste despre amintiri si despre viata care nu a fost niciodata. Theresa vine la conac si se dezvaluie ca este fiica lui Roxie – care a fost de fapt tata de Snaps cu mult timp in urma – facandu-l pe Snaps tatal ei pana la urma. Sarbatorirea improvizata a logodnei ambelor fiice este intrerupta de sosirea bancherilor. In timpul intalnirii, Snaps simte ca bancherii ii fac o afacere bruta - nu intentioneaza sa-i acorde nicio influenta reala in operatiunile bancii, in ciuda banilor pe care este dispus sa-i investeasca. Intalnirea este intrerupta de ofiterii de politie si de Toomey, care este jenat sa nu gaseasca bani sau gangsteri prezenti la fata locului. El paraseste conacul exact la timp pentru ca masina lui Vendetti plina de oameni inarmati sa se prabuseasca chiar afara. Toomey le zambeste reporterilor si ii aresteaza pe barbati.

In ciuda dorintelor tatalui sau, Snaps isi da seama ca mai degraba ar avea de-a face cu gangsteri si oameni inarmati decat cu bancheri „respectabili" si decide sa-si abandoneze modalitatile cinstite de scurta durata si sa se intoarca la o viata criminala. Scena finala a filmului arata o nunta dubla pentru ambele fiice. Oscar insusi apare in cele din urma si se opune casatoriei Lisei, dar este batut cu brutalitate, dus si bagat in portbagajul unei masini de oamenii lui Snaps, iar nuntile se termina fericit.

Distribuie
Sylvester Stallone ca Angelo „Snaps" Provolone
Ornella Muti ca Sofia Provolone
Don Ameche ca parintele Clemente
Peter Riegert in rolul lui Aldo
Tim Curry ca Dr. Thornton Poole
Vincent Spano ca Anthony Rossano
Marisa Tomei ca Lisa Provolone
Eddie Bracken in rolul lui Five-Spot Charlie
Linda Gray ca Roxanne
Chazz Palminteri ca Connie
Kurtwood Smith ca locotenentul Toomey
Art LaFleur in rolul ofiterului Quinn
Robert Lesser ca ofiter Keough
Yvonne De Carlo ca matusa Rosa
Martin Ferrero ca Luigi Finucci
Harry Shearer ca Guido Finucci
Richard Romanus ca Vendetti
Arleen Sorkin ca manichiurista lui Vendetti
Jim Mulholland ca Oscar
Joey Travolta ca As
Kirk Douglas in rolul lui Eduardo
Joycelyn O'Brien ca Nora


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.