Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Alberto Sordi - Vaduvul (Italia 1959 Comedie / 87 min
3.200 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Doi vecini (Romania 1959) Comedie Vasiliu-Birlic 33 min
15.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de paul
 
  Vaporul glumetilor (UK 1959) Comedie / 78 min
403 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Roy Colt si Winchester Jack (Italia 1970) Western 85 min
2.754 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  A inceput cu un sarut (1959) Comedie,Dragoste 103 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Goliat si Barbarii (Italia 1959) Aventuri,Istoric / 97 m
2.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Un Maresal in gondola (italia 2002) Comedie / 89 min
764 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  In ajutorul Gemenelor Siameze (Italia 1964) Comedie 97 m
1.499 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Sapte Barbati si un Creier 1968) Comedie,Crima 90 min
576 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Barbati si nobili (Italia 1959) Comedie / 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.04.2024  Adauga la favorite 14 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
Uomini e nobiluomini

Nota IMDb:5,3

Regizor: Giorgio Bianchi


Marchizul Nicola Peccoli Macinelli din Afragola si-a crescut-o mereu cu dragoste pe nepoata sa Giovanna, care si-a pierdut parintii de la varsta de doi ani si acum este adult, dar nu il priveste favorabil pe iubitul ei Mario pentru ca este doar un simplu angajat si de clasa sociala inferioara. Cei doi se vad apoi in secret si, neputand sa-si tolereze relatia reciproca clandestina, fara acordul unchiului lor, marchizul, decid sa se casatoreasca intr-o biserica folosindu-se de martorii procurati de Beverello. Fericiti pentru legitimarea publica a iubirii lor, ei continua sa traiasca in propria lor casa. Marchizul simte intoleranta nepoatei sale si astfel sa o tina constant pentru el, cu ajutorul falsului doctor Dr. Frangipane nu numai ca se preface ca este grav bolnav, dar isi instruieste si comunicatorul de incredere. Sandrini va monta dovezi fotografice pentru a demonstra infidelitatea lui Mario.

Caterina locuieste si ea in aceeasi casa cu marchizul si lucreaza ca servitoare. Iubitul ei, soldatul Raffaele, ii este greu sa-si vada iubita si astfel, continuand sa se intalneasca cu Mario sub palat, se imprieteneste cu el pentru a-si uni fortele. Intre timp, Sandrini a angajat un avocat pentru a-l seduce pe Mario, care si-a luat cazare intr-un hotel. Insa Mario, credincios Giovannei, ii rezista farmecului stricand supravegherea fotografului ascuns care nu reuseste sa faca fotografiile compromitatoare. Sandrini incearca din nou intreband-o pe mai hotarata Amalia. Cu toate acestea, Mario si Raffaele si-au schimbat hainele, asa ca fata il ademeneste accidental pe Raffaele intr-un joc improvizat de strip poker. Cand sunt amandoi in lenjerie intima, Amalia da din cap catre fotograf, pozitionat pe acoperisul vizavi, sa-i filmeze impreuna atata timp cat este nevoie, apoi isi schimba starea de spirit, isi aduna hainele si fuge.

Fotografiile sunt trimise in graba intr-un plic anonim catre Giovanna care, neobservand nimic ciudat, le respinge ca pe o gluma. Dar acele fotografii rupte trec si pe mainile Caterinei care isi recunoaste iubitul. Pe de o parte fata este iritata de tradarea lui Raffaele, dar pe de alta parte este multumita de aspectul sau fizic. In cele din urma, noaptea, Mario si Raffaele ajung la fete intrand pe fereastra, dar in curand sunt sesizate, sunt chemati politia si cei doi sunt arestati in timp ce incercau sa evadeze. Un inspector merge la marchiz pentru a-i pune intrebari despre cei doi barbati arestati. In acel moment Giovanna le dezvaluie ca Mario este sotul ei si s-a declarat hot pentru a pastra secretul pe care i-a cerut sa-l pastreze.

Marchizului nu-i vine sa creada urechilor si, cerandu-i fetei explicatii, se ridica repede din pat, parand astfel intr-o forma excelenta. Miscata de smecheria unchiului ei de a o casatori cu bogatul conte Rodolfo, Giovanna isi face bagajele, urmata de Caterina care renunta. Vazandu-se abandonat, marchizul marturiseste ca nu are o lira si ca menajul sau a fost sustinut datorita unor cecuri substantiale de la Sandrini, care se amagise sa participe la investitiile „norocoase" de pe piata de capital ale marchizului. Pentru a-l despagubi, Nicola l-a facut baron, spre marea lui bucurie, in timp ce majordomul Guidobaldo, in credit de un salariu inapoiat de cateva luni, isi asigurase deja el insusi retragand mobilierul pretios drept sold. Acum incoltit din lipsa de bani, Nicola accepta propunerea unei anumite Olga grasa, dar bogata, fiica unui macelar care il curtase intotdeauna in zadar pentru a-si indeplini visul de a obtine o stema care sa nu mai arate cei doi lei, ci doi porci grasi rampanti

Distributia

.Vittorio De Sica : marchizul Nicola Peccoli Macinelli din Afragola
Antonio Cifariello : Mario Ludovici
Silvia Pinal : Giovanna
Mario Carotenuto : Comandant Sandrini
Raffaele Pisu : Raffaele
Alberto Talegalli : Frangipane
Elke Sommer : Catherine
Marco Tulli : Guidobaldo
Maria Grazia Spina : Seducatoarea lui Mario
Francesca Benedetti : Amalia Cavicchioni
Tiberio Murgia : macroul
Carlo Pisacane : Beverello


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.