Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O afacere criminala povestea lui Carolyn Warmus SUA
388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul (SUA 1992) Drama 120 min
1.045 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efect de umbra (SUA 2017) Drama ,mister 86 min Sb rom
1.169 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Erou din intamplare (SUA 1992) Comedie, Drama / 111 min
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - Un weekend de neuitat (1919) / 20 min
2.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de oanam
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Inaintea tuturor (SUA 2016) Drama 86 min
661 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cand mastile cad (SUA 1992) Drama 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.04.2024  Adauga la favorite 15 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Doing Time on Maple Drive

Nota IMDb:7

Regizor:Ken Olin


Filmul este centrat pe familia Carter din clasa de mijloc. Phil (Sikking), patriarhul, este un restaurator local de succes, care este casatorit de multi ani cu Lisa (Besch). Au trei copii mari, Karen (Brook), Tim (Carrey) si Matt (McNamara). Karen este casatorita cu Tom (Byron), un fotograf de arta. Tim lucreaza in restaurantul lui Phil. Matt este un student proaspat logodit. In ciuda aparentelor exterioare, familia este destul de disfunctionala . Tim este un alcoolic care a esuat la facultate. El il surprinde pe Phil mituind oficialii locali pentru a trece cu vederea problemele cu restaurantul si ii spune tatalui sau ca il supara pentru ca se comporta ca si cum bautura lui il face un criminal cand Phil isi comite propriile fapte. Tom crede ca socrii lui nu-l plac pentru ca ei cred ca el a distrus cariera literara a lui Karen. Phil ii spune lui Tom ca el si Karen nu sunt inca suficient de stabili financiar pentru a avea copii. Lisa neaga profund problemele familiei ei.

Matt isi aduce logodnica, Allison (Loughlin), acasa de la facultate intr-un weekend pentru a-si intalni familia. In timp ce este acolo, ea este martora la unele dintre problemele lor. De asemenea, descopera ca Matt este gay dupa ce a gasit o scrisoare in jacheta lui de la fostul sau iubit, Kyle. A doua zi dimineata devreme, ea ii da scrisoarea lui Matt, rupe logodna si pleaca dupa ce a spus ca nu ii va dezvalui secretul. Matt inventeaza o scuza pentru a explica plecarea ei si nu spune nimic despre nunta. El continua ca si cum ar fi inca logodit si participa la petrecerea burlacilor, unde Tim se imbata si se prosteste. In timp ce conduce acasa, Matt decide sa se sinucida conducand intr-un stalp de utilitati. El supravietuieste si se trezeste in spital cu un brat rupt si cateva zgarieturi. Karen este in camera veghandu-l si ii spune ca nu au reusit sa ajunga la Allison. El o informeaza pe Karen ca casatoria este intrerupta, dar nu spune de ce. Ei glumesc despre cat de suparatoare va fi vestea pentru parintii lor si ea promite ca nu le va spune.

Matt este eliberat din spital. Accidentul de masina este declarat accident. Intr-o zi, el vine acasa cu Phil si fratii sai si o gaseste pe Lisa stand pe canapea si plangand din cauza citirii unui bilet de la Allison in care isi cere scuze pentru incheierea logodnei. Lisa cere o explicatie. Matt striga la ea ca ea stie deja ca este din cauza sexualitatii lui, cand i-a intrat pe el si pe Kyle cu doi ani mai devreme si ca el a intrat in mod deliberat in stalpul de utilitati pentru ca nu mai voia sa traiasca asa. Ea ii spune sa o sune pe Allison sa se impace si el striga din nou la ea inainte de a pleca.

Tom il confrunta cu furie pe Phil si declara ca, desi Phil ar putea fi dispus sa-si distruga propria familie, nu ii va permite lui Phil sa-i distruga pe a lui. Phil este confuz cu privire la ce inseamna Tom. Tom dezvaluie apoi ca Karen este insarcinata si este atat de ingrozita sa aduca un copil intr-o situatie familiala ca a ei, incat se gandeste sa faca un avort fara sa-i spuna. Tom o implora pe Karen sa nu avorteze si se muta pentru a-si proteja copilul de problemele familiei ei. In timp ce Lisa continua sa se lupte cu negarea, Phil incepe sa faca pasi tentativi spre intelegere si construirea de punti cu familia sa.

Distribuie
James Sikking ca Phil Carter
Bibi Besch ca Lisa Carter
William McNamara ca Matt Carter
Jayne Brook ca Karen Carter
Lori Loughlin ca Allison
Jim Carrey in rolul lui Tim Carter
Janice Lynde ca Judy
Bodhi Elfman in rolul lui Joe
David Byron in rolul lui Tom
Philip Linton in rolul lui Andy
Bennett Cale ca Kyle
Richard Israel ca actor student
Mark Chaet ca Nick
George Roth ca Dr. Norman
Parker Whitman ca Gene
Danielle Michonne ca Cindy
Toni Sawyer ca Millie
Mike Marikian ca Kevin
Courtenay McWhinney ca Clara


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.