Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nikolai Gogol - Casatoria (Rusia 2010) Comedie / 73 min
949 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 10
3.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 12
3.044 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 11
2.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 9
2.493 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 8
2.435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 13
2.232 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 15
2.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 6
2.087 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cyber Girls (Australia 2010) Comedie / Episod 14
1.989 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Griff invizibilul (Australia 2010) Comedie 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.04.2024  Adauga la favorite 11 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Griff the Invisible

IMDb 6.0
Regia Leon Ford

Griff ( Ryan Kwanten ) este o persoana incomoda din punct de vedere social, care este hartuita de colegul Tony in timpul zilei. Noaptea imbraca costumul unui super-erou si lupta cu criminalii. Uneori, fratele sau Tim il viziteaza. Intr-o zi, Tim ii spune lui Griff despre iubita lui Melody ( Maeve Dermody ) si o aduce cu el data viitoare cand o viziteaza. Melody se dovedeste a fi o fata care traieste intr-o lume a gandurilor absurde, cum ar fi hotararea de a trece prin obiecte solide si, de asemenea, nu se simte confortabil cu alti oameni. Cand Melody se desparte de Tim, deoarece nu au nimic in comun, Griff si Melody incep sa se indragosteasca.

Dupa ce a indurat si mai mult hartuirea la locul de munca, Griff isi face o idee despre cum sa devina invizibil si, dupa cateva cercetari, se trezeste sa faca experimente cumparand lucruri din magazinul tatalui lui Melody. El isi face un costum si purtandu-l, merge la biroul lui, dar este surprins de camerele de filmat, fara a-si dezvalui inca fata. Dupa ce afla secretul lui Griff, Melody incearca sa-l incurajeze pe Griff in munca sa, prezentandu-i un „Costumul Universului" trimis anonim. Folosind planurile de la Melody, Griff isi construieste un costum avansat de invizibilitate pentru a-si face glume chinuitorului, dar de data aceasta seful lui ii vede fata in fata camerei si este concediat de la serviciu. In acea noapte, Tony suna un ticalos local si il bate pe Griff pe o alee. Se intoarce acasa pentru a-si recupera costumul, iar politia prinde un Griff insangerat si mai tarziu il elibereaza cu un avertisment. Devine evident ca super-eroul, goonii pe care ii bate si invizibilitatea lui sunt doar imaginatia lui.

Intr-o noapte, cand Tim iese cu Griff si Melody intr-un depozit abandonat, Tim o intreaba pe Melody de ce il incurajeaza pe Griff, la care Melody ii raspunde ca ea si Griff vad lumea diferit si ca, desi lumea lui Griff este imaginara, aceasta este ceea ce il face pe acesta. special si ea il iubeste pentru asta. Griff aude fragmente din aceasta conversatie (din cauza unui semnal prost pe walkie-talkie) si crede ca Melody crede ca este un ciudat. Ranit de asta, Griff iese din fantezie si pleaca acasa pentru a distruge costumul si toate computerele pe care le folosea in lumea sa imaginara.

Mai tarziu, Griff merge la casa lui Melody pentru cina, unde isi da seama ca Griff nu mai crede in lumea lui imaginara. Curand dupa aceea, vine acasa la Griff sa-l intrebe de ce incearca sa se comporte normal. Cand Griff ii spune ca incearca sa creasca si acum isi dispretuieste fantezia de supererou, ea ii spune ca el a fost singurul care a intrat in lumea ei cu ea si a inteles-o in acest fel si ca imaginatia lui a fost motivul pentru care l-a iubit. . Cu inima zdrobita, ea paraseste casa lui si plange sprijinindu-se de usa lui. Deodata, ea cade prin usa (cum a fost vazuta incercand sa faca mai devreme) si aterizeaza in camera lui Griff. Griff o ia in brate si ea rosteste: „Iti vine sa crezi". Impartasesc un sarut pasional, iar Griff vine sa-si imbratiseze lumea imaginara.

La scurt timp dupa aceea, un pachet cade prin fanta de posta a usii lui Griff pe care scrie numele Melody. Tim se arata apoi plecand cu noua lui iubita. Griff fuge in camera lui sa-si imbrace costumul invizibil, iar Melody deschide cutia. Inauntru este o nota de la Tim care spune: „Foloseste-i pe acestia pentru a fi singurul care il poate vedea pe Griff cand este invizibil. Asa ca nu trebuie sa poarte palaria". Dispozitivul seamana cu o jucarie stereoscopica View-Master . Griff intra nevazut in camera, iar cand Melody isi ridica dispozitivul in ochi, il poate vedea stand din nou acolo. Ei zambesc unul altuia cand filmul se termina.

Distribuie
Ryan Kwanten ca Griff
Maeve Dermody ca Melody
Toby Schmitz ca Tony
Patrick Brammall ca Tim
Marshall Napier ca Benson
Heather Mitchell ca Bronwyn
Anthony Phelan ca detectivul Stone
Kelly Paterniti ca Gina
David Webb in rolul lui Gary
Kate Mulvany ca Cecilia
Chan Griffin ca Top Hat


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.