Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O familie de groaza (SUA 1997) Comedie / 92 minute
3.992 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Chu Chu si Philly Flash ( SUA 1981 ) Comedie 92 min
448 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
935 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oliver Twist (SUA 1997) Aventuri, Comedie / 87 minute
415 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Ai tai, ai mei si ai nostri (SUA 1968) Comedie 89 min
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ceasuri (SUA 1997) Comedie 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.04.2024  Adauga la favorite 13 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
CLOCKWATCHERS
IMDb 6.6
Regia Jill Sprecher


Iris este o tanara timida care isi incepe o noua slujba de birou la o companie de credit unde e temporara . Curand o intalneste pe Margaret care este la fel de asertiva pe cat este Iris blanda; cele doua femei se imprietenesc in timp ce Margaret o invata pe Iris numeroasele moduri de a face fata lumii dureroase de a fi temporar. Ea ii prezinta lui Iris alti doi temporari: aspiranta actrita Paula asteapta cu nerabdare orele fericite dupa munca si sansa de a cocheta cu barbati atragatori, iar naiva Jane este logodita sa se casatoreasca cu un nebun care compenseaza comportamentul sau nepoliticos cumparandu-i cadouri. Margaret este suparata cand o femeie ciudata pe nume Cleo ajunge la companie si este angajata ca angajat permanent dupa prima ei zi. Margaret spera sa devina asistent executiv al managerului stresat, domnul Lasky, dar visele ei sunt zadarnicite cand acesta moare de un atac de cord. Cei patru timpuri creeaza un fel de camaraderie bazat pe a fi straini la companie.

O serie de furturi au loc in birou si suspiciunile cade asupra temporarilor, in special asupra Margaretei. Margaret crede ca Cleo este de vina, dar ceilalti temporari suspecteaza ca Margaret ar putea fura ea insasi lucrurile. Maimuta de jucarie din plastic a lui Iris dispare si cand o vede in interiorul biroului lui Margaret, Iris isi pierde increderea in Margaret. In timp ce merg intr-o zi, Margaret si Iris il vad pe logodnicul lui Jane cu o alta fata, dar nu fac nimic in privinta asta. La festivitatea de nunta a lui Jane, fetele se descurca cu Paula, care se loveste de Margaret spunand ca nu intelege cat de mult inseamna casatoria pentru oameni.

Pe masura ce furtul de la birou continua, fetele sunt supuse din ce in ce mai mult stres, ceea ce le streseaza prietenia, deoarece toate birourile lor nepotrivite sunt puse intr-o zona de tip fishbowl si sunt spionate si perchezitionate de securistii biroului. Iris o descopera pe Paula varsand in baie in pauza lor de masa, Paula ii spune apoi lui Iris ca crede ca ar putea fi insarcinata, dar la scurt timp dupa aceea ii spune ca a fost o alarma falsa. Margaret ii explica lui Iris ca Paula minte de obicei despre rezervarea unor roluri de actorie pentru a se face sa para mai buna.

In cele din urma, Margaret sugereaza o greva de o zi de la locul de munca din cauza maltratarii si fiind subapreciata ca temporar, iar prietenii ei accepta cu jumatate de inima sa i se alature, dar in ziua stabilita, Margaret este singura care nu vine la munca. Drept urmare, Barbara, sefa de resurse umane neplacut si nepolitic al companiei, o concediaza pe Margaret. Margaret striga pentru sprijin, dar niciunul dintre prietenii sau colegii ei nu spune nimic cand este indepartata din cladire. Iris afla ca Margaret avea pur si simplu o maimuta asemanatoare din plastic in birou si nu era hotul pana la urma. Ea isi exprima regretul ca nu a vorbit cand Margaret a fost concediata. Prieteniile dintre temporari se dizolva, deoarece Iris povesteste ca nu a participat la nunta lui Jane si, de asemenea, ca Paula a fost transferata la contabilitate. Intr-un moment trist cand se muta la un alt birou temporar dezolat, Iris arunca la gunoi o fotografie pe care a facut-o in timpul unei iesiri de noapte cu Margaret, Paula si Jane.

Cand Iris o vede pe Cleo furand cateva obiecte de pe biroul unui director executiv, ea o urmareste acasa si este surprinsa sa vada ca Cleo locuieste intr-un conac. Ea ii lasa furioasa lui Cleo un bilet la serviciu, cerand caietul ei furat inapoi, iar cand Cleo il scoate din poseta si i-l intinde, Iris nu ierteaza: mai tarziu arde caietul (pe care Cleo il desenase inauntru) in fata lui Cleo. la pranz. Ulterior, Cleo lasa pe biroul lui Iris un caiet nou, cu doua cuvinte scrise in prima pagina: „Imi pare rau".

Iris decide sa paraseasca compania de credit. In ultima ei zi, un director senior placut, dar indepartat, accepta sa semneze o scrisoare de recomandare pre-scrisa pentru ea (dar sub numele Margaretei). Indeplinind hotararea declarata anterior a Margaretei de a obtine o recomandare din timpul ei sumbru ca angajat temporar, Iris ii trimite apoi scrisoarea de recomandare catre Margaret cu o nota si hotaraste ca nu va mai fi persoana pasiva care era cand a inceput povestea.

Distributie
Toni Collette in rolul lui Iris
Parker Posey ca Margaret
Lisa Kudrow ca Paula
Alanna Ubach ca Jane
Helen Fitzgerald ca Cleo
Stanley DeSantis ca art
Jamie Kennedy in rolul lui Eddie
David James Elliott in rolul domnului MacNamee
Debra Jo Rupp ca Barbara
Kevin Cooney in rolul domnului Kilmer
Bob Balaban ca Milton Lasky
Paul Dooley in rolul lui Bud Chapman
Scott Mosenson ca Jack Shoberg
Joshua Malina ca receptioner Global Credit
O-Lan Jones ca Madame Debbie
Joe Chrest ca detectiv
Michelle Arthur ca Diane, doamna pantofilor
Sully Diaz in rolul chelneritei
Jim Wise ca barbat in bar
Jaime P. Gomez ca Derrick
Terri Hoyos ca femeie executiva
Shauna Wilson ca Louise


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.